- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huniross
tag
válasz
nyogo83 #73560 üzenetére
Köszi szépen, a stabkocka jó ötlet, eszembe sem jutott. Azt hittem, a 14 voltot alapból elviselik a járművekbe szánt ledek. A két elszállt ledes izzót nem sajnáltam, filléres Ebay-es vacakok voltak, rettenetes összevissza szórt fénnyel. A mostani is filléres Ebay-es vacak, de valamiért tetszik, hogy tompított állásban tényleg csak a látszani feladatot látja el, semmit sem világít meg, de nem is fog vakítani senkit. Olyan mint a menetfény a kocsiknál. Távolsági fénynél már erősebben világít, kb úgy mint az izzó tompítottan. Mivel évente maximum egyszer merészkedek ki a városból vele és ebből nullaszor este, ezért ez tejesen megfelel, sajnálnám, ha ez is oda lenne. Terv még az is, hogy ha nyomom a dudát, akkor stroboszkóp szerűen villogjon, mert nem akarom elhinni, hogy láthatatlan vagyok és hetente háromszor fel akarnak borítani, mert valahogy nem látják, hogy ott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Hálózati / IP kamera
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest