Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
Az itteni tanácsok és a józan ész azt diktálja csináljam meg a B 125 jogsit kb. májusig, viszont váltogatni nincs kedvem, automatán szeretnék vizsgázni is, még ha ezt bele is irják a jogsiba.
125ös robogóra várnék javaslatokat a keret marad 250-300ezer + átirás. Felhasználás 2x25km ingázás agglomerációból munkahelyre, kb 2x5km főút a többi BP.
Illetve szivesen veszek olyan szerviz kontaktot is ahol pl vásárlás előtt van lehetőség átnézetni a gépet.
-
válasz
energy4ever #72548 üzenetére
Esetleg falsot szív
-
csurgoi
aktív tag
A robogóm viselkedése kezd átmenni a misztikum világába.
Kb 3 hete egy magánüzemeltetésben lévő OMV kútnál trutymos, vizes benzint tankoltam.
A szerelőm kitakarította(a benzint leengedte a tankból), ami után rövidebb szakaszokon(a városon belül ment is szépen)
Aztán tegnap felkerekedtem egy kis túrázásra és kb 15 km megtétele után(ebből az utolsó szakasz egy mező volt, ahol jól össze-vissza rázott a buckákon) újból elapadt az erő a mociból.
A fordulat csak egy bizonyos tartományig ment fel.
Az erő elfogyott.
Mint már írtam légszűrő új, gyújtógyertya új.
Az elöző és egyedüli tulaja egy idősebb bácsi volt, aki elmondása szerint nem nagyon hajtotta túl a gépet.
Nem lehet, hogy ennek hatására a kipufogón kirakodott kátrány formájában az olaj ?
Talán ez is okozhatja ezt a jelenséget?
Ötletek?
Valakinél hasonló jelenség? -
-
suste
veterán
válasz
sityupityu #72542 üzenetére
Én is kérhetnék egy szelephézag méretet?
Benelli Velvet 125ccm AC.
Nagyon köszi, ha találsz róla infót! -
siti
őstag
én ma tudtam meg, hogy van olyan hogy mopedrally. ennyi elgurult gyógyszeres embert egy rakáson
-
flegga92
senior tag
válasz
sityupityu #72542 üzenetére
Szerelő lesz belőle, nem akarom hogy gond legyen.
Yamaha Cygnus X 125 ccm 2005 évjárat. Adattábláján ez van 5ML3-010 B, olasz forgalmiban még ennyi se -
-
flegga92
senior tag
válasz
sityupityu #72540 üzenetére
Nekem is van még 75w90 olajom, a Gulliverbe az kellett. Lehet ezért nem veszek, 12e km a csereperiódusa, kell bele 1,1 dl. Mondjuk 2 évente úgyis cserélem. Biztonság kedvéért azért ledobom belőle, jobban szeretem tudni mi és mennyi van benne.
Szelephézagot kéne még ellenőrizni/állítani de sajnos fogalmam sincs hogy kéne, kezelési könyv sem említ semmi konkrétumot, pl azt sem, hogy mekkorának kéne lennie. -
válasz
flegga92 #72538 üzenetére
Visszatérő téma. Szerintem egy kicsit túl van bonyolítva ez a hajtóműolaj dolog a robogóknál. Az egyéknél (sőt, a legtöbbnél) 75w90 hajtóműolajat írnak míg más, de egyébként szinte teljesen megegyező konstrukciókhoz meg 10W40, 10W30 stb mond a gyártó, amik mögött szerintem semmi komoly indok nincsen. Minimális szerepe persze elméletileg van, hogy mi van benne a hézagolások stb miatt, de ezek tök ék egyszerű szerkezetek. Ugyanaz van mindegyiknél, fogaskerék a fogaskeréken aztán kész...
A motorolajra én is nagyon adok, hogy mit teszek bele, de itt szerintem teljesen felesleges túldramatizálni a dolgot. Én úgy gondolom, hogy sokkal fontosabb hogy megfelelő mennyiségű és tisztaságú legyen az az olaj benne. Amúgy én minden robogóba 75w 90-es olajat teszek. Nem követendő a példa, nem is ezért írom, csak én így szoktam. -
flegga92
senior tag
válasz
nyogo83 #72534 üzenetére
Jó, hogy feljött a téma, ránéztem én is a Cygnusom leírására, oda is 10W30 kell. Az előző tulaj tuti mást rakott bele.
Tényleg nem egy népszerű olaj, szerencsére a sarki boltban 2600 Ft-ért van a literes Motul, délután megyek és megveszem.
Lassan úgyis jön az olajcsere ideje, már megvan hozzá minden, legalább ez is meglesz. -
Nordik
őstag
Kinéztem egy Kymco Vitality 50es 2T robogót. 2009es.
Ahogy olvastam ajánlottak ezek a robogók. Az alkatrész ellátottsága milyen? Van általában minden hozzájuk? Nem kell félni tőlük?
-
-
csurgoi
aktív tag
Milyen kipufogó való a YAMAHA Neosomra ami a gyárival megegyező vagy pont az és elfogadható áron van?
Nem sport vagy tuning kipufogót akarok(nem akarok görgőt cserélgetni, hangolgatni csere után) -
nyogo83
Topikgazda
-
huniross
tag
Sziasztok,
Yamaha Jog 50 ccm 3Kj hajtóművébe jó 80W90 differenciálmű olaj? Papírja szerint SAE10W30SE van előírva.
Köszi a választ. -
BenQhunria
tag
Előtte is produkálta, de nem ennyire "érezhetően".
Elméletileg nagyobb a leírás szerint, ezt most meg is kérdezem tőlük. hogy mekkora pontosan. -
KTMHobby3
tag
válasz
BenQhunria #72530 üzenetére
Írtad hogy új porlasztót vettél rá, megnézted hogy a főfúvóka mérete megegyezik a régiével? Mert ha kisebb, érthető hogy nem akar menni.
-
BenQhunria
tag
Valami megoldódik, jön egy új hiba.
Jelenlegi helyzet , hogy ha már bemelgeszik alig van ereje, és dupla akkora táv kell, hogy felgyorsuljon. -
KTMHobby3
tag
válasz
middleaged #72527 üzenetére
Szia!
Én nem óvatoskodom vele, odahúzom neki, érezni lehet mikor erőre kap a gép. 500 m elég szokott lenni. Persze az első 100 m-en nem lehet rögtön odahúzni, mert lefulladna. Ahogy melegszik úgy kap erőre és lehet növelni a sebességet. Minél óvatosabb vagy annál nehezebben melegszik fel a motor. -
válasz
middleaged #72527 üzenetére
Külső hőmérséklet függő, de még hűvösebb időben is elegendő az óvatos 1 km a bemelegítéshez...
-
middleaged
tag
Sziasztok! Levegős. 50-es robogot hajtok. 5 km az etap. 1 km szolid gázon, majd 3/4-en tovább.
Mennyi a bemelegedési ideje egy ilyen gépnek, jól járok el? -
macilaci78
nagyúr
válasz
csurgoi #72524 üzenetére
Az olajlámpa minden gyújtásadásnál fel szokott villanni, tehát magának a lámpának a működését tudod ellenőrizni.
Hogy a szintjelző jó-e, az kérdés.1:50-1:40 keverék kell 2T robihoz, számold ki a fogyasztásoddal ez hány km-t jelent és töltögess rá. Én 4,5-5,4 l/100 km-rel járok el, kb 1000 km alatt eszi meg a liter olajat.
500 km-enként rátöltesz és nincs bajod, amíg a pumpa meg nem adja magát. -
suste
veterán
válasz
csurgoi #72524 üzenetére
alapesetben egy cserélhető szűrő vagy + szűrő beépítés jó ötlet szerintem
(tauris samba-n pl a gyári is egyegyszerűen cserélhető sima benzinszűrő volt, jól tette a dolgát)
de pl van olyan gyári rendszer, ahol totálisan megkavarja a rendszert, és túlfolyást is okozhat
(a benelli velvet rendszerébe beépítettem egy cserélhető szűrőt, mert látható helyen nem volt benne, aztán kicsit leállítás után mindig folyt belőle a benzin, majd kivéve a szűrőt egyből megszünt a folyás....) -
csurgoi
aktív tag
Mennyire megbízható a Neosnak az olaj visszajelző lámpája?
Plusz még egy kérdés:szerintetek megéri beépíteni egy benzin szűrőt?
A vizet kiszűri?
Mert legútobb úgy jártam hogy az OMV-nél tankolt falusi kútnál tiszta truttymot tankoltam és szép kellett barmolni az egész üzemanyag rendszert tisztítás céljából. -
BenQhunria
tag
válasz
sityupityu #72521 üzenetére
-
Amit a kolléga írt. Meg még annyit hozzá, hogy még a kímélő (kis-közepes), és ez mellett minden tartós fordulatot is kerülni kell. Tehát ha elmész mondjuk egy 10-20 km-es (két város közötti) útra, akkor azt ne állandó fordulaton tedd meg vele mint ahogy normál esetben tenné az ember.
-
válasz
BenQhunria #72517 üzenetére
Valahol 8 és 10 között, de közelebb a tízhez. A 7 az már finoman mondva sem nevezhető valami acélosnak, 6-nál meg már indítási problémák is jelentkezhetnek.
-
válasz
Tothgera30 #72519 üzenetére
Igen
És nagyon attól függ a motor jövőbeli teljesítménye, h lett bejáratva.
-
Bejáratásnál nem a sebesség a lényeg, hanem a fordulatszám. Tehát kerülni kell a tartós, emelt fordulatszámú, forszírozott üzemet, de alacsony fordulaton sem kell terhelni a csapagyakat. Öblögetéssel kell járatni, tehát időnként gázfröccsöt érdemes adni, óvatos gyorsulással, kb. 500km-ig.
-
rwin5
őstag
üdv!
Egy rövid kérdés erejéig zavarnék. Venni készülök egy kismotort (Simson), bejáratós még a henger, azt mondta a tulaja kb 500 km-ig. Bejáratás alatt úgy kell kezelni, mint mikor a robogóban fojtás van, tehát 40-50 km/h fölötti sebességre nem nagyon kellene menni vele?
-
BenQhunria
tag
válasz
macilaci78 #72516 üzenetére
Már mindent tudok
Mekkora kompressziónak kell lennie egy 50 hengerbe? -
macilaci78
nagyúr
válasz
BenQhunria #72515 üzenetére
Inkább egy videót linkelek, hogy is indul a kétütemű belsőégésű motor.
-
-
Rivaul
addikt
A-tól Z-ig szétszedtem az Aeroxot. Ugye ahogy írtam 30-on folyamatosan limitálta a sebességet. Minden jó volt és még se. Aztán kínomba már kivettem a szívatót és ledugóztam. Nah hogy jó. Megy mint a barom ahogy kell és pöccre is indul. Csak 10l eszik gondolom 100-on
Lehet ez az egész a szar szívató miatt? Falsot szívott mellette talán?
-
válasz
BenQhunria #72509 üzenetére
Egyszerubb ha a legszuron keresztul fujsz neki kis fektisztitot (nem kell kitekergetni a gyertyat)
Persze ez nem a hibara megoldas, csak megjegyzem -
macilaci78
nagyúr
válasz
spanglee001 #72510 üzenetére
Az oxidálódott.
-
spanglee001
addikt
válasz
macilaci78 #72508 üzenetére
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Aprilia sr old fekvő minarelli
Egyszer már írtam hibáról, nem indult az talicska.
Azóta vettem egy teljesen új karburátort, új csőrendszer, vákum jónak tűnik
Csak akkor indul ha gyertya ki egy kis benzin bele, és utánna pár rugásra indul.
Karburátoron lehet valamit állítani?
Gyertgya nem hiszem, hogy rossz lenne, mert ha egyszer elindítottam, utánna pár órán belül simán elindul. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spanglee001 #72506 üzenetére
Bármi jó, amibe bele tudod meríteni.
Vismajor01: Az enyémnél arra tippelek, hogy a jeladó és a mutató egész egyszerűen más skálán mozog valamiért.
Nálad is ez lehet, nálad fölé mér, nálam meg vastagon alá.előző héten is megállt alattam a motor - ezt elkerülendő vettem egy 3 literes kis marmonkannát és hordtam az ülés alatt. Aztán rátaláltam a már említett tiplire és indulás előtt megnéztem. Majd mikor már volt vagy 15-20 tankolásból fogyasztási statisztikám (120-140 km/tank), ráálltam arra, hogy ha fordul a 100-as helyiértéken a számláló, automatikusan tankolok.
Ideig-óráig a 0,5 literes petpalack is jó, de figyelj rá, nehogy kimarja az üveget! Érdemes kulacsos kupakos üdítőt venni, abból tisztán, fröcskölésmentesen ki tudod tölteni a nyálat. -
Vismajor01
addikt
válasz
macilaci78 #72505 üzenetére
Az mire utalhat, hogy a az lcd kijelzőn a 6 rublikából csak 2 ig megy le, de onnan már nem (nem lesz egyes és nem villog).
előző héten is megállt alattam a motor
Yamaha neo s
-
spanglee001
addikt
válasz
macilaci78 #72505 üzenetére
öszezártam a 2 vezetéket és full tankot jelzett
most megyek a jeladót nézni bontottan multiméterrel
csak ugye ezt vedér benzinbe tudnám engedni maximum, mert benne van az elektronika, csak azt tudom kimérni hogy nem e szakadt az áramkör. vagy ezt hogyan tudnám tesztelni?[kép]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spanglee001 #72503 üzenetére
Egy sor ellenállás van a szintjelzőben, amiket az úszó mozgása kapcsolgat. A változó ellenállás mértékét mutatja a mutató, tehát nem csak annyi, hogy a pirosat a kékhez érinted.
Magának a szintjelzőnek a működését én egy pohár benzinnel és egy multiméterrel ellenőriztem: beleengedtem a benzinbe az úszót, az ellenállás pedig folyamatosan kis lépcsőkben változott.
A mutató működését ugyanígy: változó feszültség hatására más-más értékeket mutatott.Tehát elvben nálam minden oké, viszont mégis fals értékeket mutat, úgyhogy egy megfelelő hosszúságú bükkfatiplit rovátkáltam be. Az óra elvben jó, a tartályban lévő egység elvben jó, a kettő közt nincs vezetékszakadás, itt én feladtam a hibakeresést és átvágtam a gordiuszi csomót.
-
flegga92
senior tag
válasz
spanglee001 #72503 üzenetére
Elméletileg így tudod tesztelni.
-
spanglee001
addikt
benzin szintjelzőt hogyan lehet tesztelni? lehet valahogy szimulálni a benzinszintet? pl a 2 drótot ami a jeladóba megy összezárom akkor telit vagy üreset kell mutasson? vagy nem így működik?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Theory66 #72500 üzenetére
A kisebb féktárcsa kisebb fékerőt jelent, ami motor első fékjénél kritikus lehet.
Viszont ha ennyire szeretsz barkácsolni és érzed magadban az erőt, hogy végig vidd, akkor hajrá, jó tapasztalat lesz. Ha pedig nem akarsz kockáztatni, akkor ennyi kedvvel nézz egy jobb állapotú gépet és azt tutujgasd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Armored Warfare
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Last Epoch
- Yettel topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- További aktív témák...
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest