- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forandor
tag
válasz
Theory66 #67561 üzenetére
Egy kutya az összes. Amúgy mire vagy kíváncsi? Vagy mihez kell a manual?
Amúgy a Keeway az alap márka, ezért írják alvázszám alapján a VIM-mágus oldalak.
Ebből a távol keleti csodából gyártanak rengeteg márkát. Amúgy egész jó gépek. Köszönhető annak, hogy lényegében fekvő minarelli blokkos. Nem egy 90-es évekbeli olasz blokk, de hordoz némi hasonlóságot, jó pár alkatrész kompatibilis az eredeti olasz konstrukcióval. Mondhatnánk, hogy mocskos kínai koppint, de most kivételesen nem, de erről nem akarok regélni.
Amikor még volt Keeway-em, a hozzá kapott kézikönyvből néztem ki, hogy milyen gyertya kell bele. Erre az rövid menetes gyertyát ír, pedig hosszú van benne. Na én itt zavarodtam össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged