- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forandor
tag
válasz
Theory66 #67561 üzenetére
Egy kutya az összes. Amúgy mire vagy kíváncsi? Vagy mihez kell a manual?
Amúgy a Keeway az alap márka, ezért írják alvázszám alapján a VIM-mágus oldalak.
Ebből a távol keleti csodából gyártanak rengeteg márkát. Amúgy egész jó gépek. Köszönhető annak, hogy lényegében fekvő minarelli blokkos. Nem egy 90-es évekbeli olasz blokk, de hordoz némi hasonlóságot, jó pár alkatrész kompatibilis az eredeti olasz konstrukcióval. Mondhatnánk, hogy mocskos kínai koppint, de most kivételesen nem, de erről nem akarok regélni.
Amikor még volt Keeway-em, a hozzá kapott kézikönyvből néztem ki, hogy milyen gyertya kell bele. Erre az rövid menetes gyertyát ír, pedig hosszú van benne. Na én itt zavarodtam össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest