Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Luck Dragon: MárkaLánc
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
nyogo83 #67143 üzenetére
Köszi a választ.
Az üzemanyagszintjelző tankban lévő egységét már nem gyártják és nem is lehet már kapni. Max bontott cucc jöhet szóba. A műszerfali egység jó.
Gumi, hát ezek még a gyári 21 éves gumik, szóval mindenképp cserés. Ha száraz az út, akkor télen is megyek vele, robogóra fel tudok öltözni. Az esőt inkább kerülöm, max szükségből ülnék nyeregbe.
A fojtást majd mondom a szervizben az alapjárattal együtt.
Bukósisakos tanácsok... Ha lenne az a pénz, amiért garantáltan balesetmentes közlekedést, vagy sérthetetlenséget lehetne venni, akkor spórolnék rá.
Így viszont valami arany középutat keresek a babos kendő és a high end között.
Öcsém is most vett NZI bukót, felhajtható állrész, napszemcsi-plexi és pin lock előkészítés, kivehető, mosható huzat. Valami 35-37 k volt, lehet, én is olyat veszek, csak kellene egy próba. A korábbi bukóm fix állvédős volt, szerettem. Szemüveges vagyok fényre sötétedő lencsével, nekem a napszemcsi nem előny és öcsémét próbálva (nekem kicsi) a szemüveget még nyitott állvédővel is le kéne vennem.
A pin lock viszont hasznos lenne.Rendszámosítanám a mocit, mert azért mégiscsak kétszemélyes, hosszú nyereg, kihajtjató hátsó lábtartó. Alkalomszerűen Párom is felülne mögém, mikor családlátogatóba megyünk Budafokra, vagy Budaörsre. Lehet, hogy kettőnk súlya alatt már nem mászna hegyet a robogó, lehet, még az enyém alatt sem, de amíg lehet, felmegyek vele, onnan már úgysincs busz sem.
Tehát a rendszám inkább az 50 km/h feletti sebességhez kellene ott, ahol ez megengedett, illetve az utashoz.B125 elég egyelőre, előbb autó, gyerek lesz, és ha esetleg elborul az agyam és Páromé is, akkor lesz valami nagyobb. Már bő 20 éve vezetek autót, jellemzően higgadt, defenzív sofőr vagyok, szerintem motoron sem a sebesség mámora ejtene rabul, hanem az a szabadságérzés...
Ja igen, még valami mobiltartón gondolkodom, mert sajna Budapestet még nem ismerem annyira, hogy GPS nélkül tekeregjek. Szétszedve a gép elejét nem hiszem, hogy a kátyús úton az idomokra csavarozott, ragasztott tartók kibírnának egy kb 150g-os telefont, a fém rögzítőfülekhez meg egyedibe kellene gyártatni valamit. Szóval inkább valami alkarra rakható tok lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politikai mémek
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest