Új hozzászólás Aktív témák

• uffneked

aktív tag

válasz dtsdexter #66503 üzenetére

Nem tudom, ahogy itt olvasom ezt a hozzászólást, meg visszaolvastam párszázat, kicsit úgy tűnik, hogy túlmisztifikáljátok a dolgokat. Lehet, hogy ez azért van, mert egy idő után belebuzul az ember ebbe is, meg több-jobb-újabb-tuning kell mindenből, lehet, hogy később én is ilyen leszek... :B

Alapból nem vagyok az a bütykölős fazon, meg tényleg, nekem csak arra kell a robogó, hogy csúcsforgalomban, városon belül közlekedjek... Vidékre autóval megyek, éjszaka autóval megyek, főúton autóval megyek. Nyilván az elején le kell szervizelni, kicserélni/megcsinálni, ami szar, de aztán nem buherálgatnám, ha egyébként elindul, teszi a dolgát.
    Elég, ha 55el elcsordogálok (jó, legyen 60, éljünk veszélyesen :D ), nem kell, hogy reflektor legyen az elején, nem fogom széthajtani, rallyzni vele, hátraültetni a 2 mázsás anyóst, nem kell, hogy 4123234 decibellel bőgjön, vagy hogy legyorsuljak bárkit. :)

Célszerszám kell, ami elvisz A-B, illetve B-A útvonalon napiszinten, stabilan.

Szerk.: Most nézem, hogy én ilyet hajtottam (nem kormányon világítósat), ez mintha durvább cucc lenne... Mondjuk ment is gond nélkül 60 körül. :))

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák