- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
dzso22 #62088 üzenetére
Hézagoló volt bent. Rendesen ki szoktam hézagolni, hogy szinte ráül a szíj a csapra.
Ma levettem ezt az új variót és visszaraktam a tuning variót, amivel az utóbbi 900 km-t mentem. De kiderült közben a hiba egyik oka is. Az utóbbi 2-3 napban mindent az új varió számlájára írtam. Mikor beraktam, az első gyorsításig nagyon jó volt. Aztán többet nem. Na ma kiderült, hogy a külső tárcsából eltűnt a ricni. Az egész. A poén az, hogy az anya meg volt húzva. Nem is lazult le. Egyszerűen elforgott a varió tárcsa. Nézegettem is kikerekedett szemekkel, hogy "ez meg hogy a **csába". A berúgó csillag (mert ugye alátét gyanánt gyárilag van rajta berúgócsillag) fényesre kopott az anya talpától.
Na mindegy. Tegnap pont rendeltem egy külső tárcsát, mert le akartam cserélni, mert két egymással szemben lévő lapát le van törve.
Ha meg lesz, majd újabb próbát teszek. Addig összeraktam a régebbi varióval és egy riccnis talpú anyával, hogy haza tudjak jönni a melóhelyemről, meg holnap be is tudjak menni. Remélem, lesz időm beugrani az sracing-hez az új tárcsáért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Bestbuy játékok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget