Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Bogyó bá' #41397 üzenetére
A kép csalóka: ez egy k*rvanagy robesz, nézz meg egyet élőben. Valszeg
nagyobb a csótánynál. Képről én sem mondtam volna meg, hogy mekkora!Szerk: nézd meg mondjuk ezt a tesztet... Nem tűnik kicsinek a pilóta alatt.
Azért tűnhet képről kicsinek, mert robinál nem általános a 16"-os kerék. -
DigitXT
félisten
A színről levágott dumája nem tetszik. Ha olyan "baromira igényes" tulaj,
akkor miért nem tud* 6K-t kifizetni egy új forgalmira - ha már saját ízlése
szerint akarja átfényezni? Miért a "barna" árnyalataira korlátozza magát?*: nem akar. Esetleg barna mániás, akkor mindegy. De én gyanakodnék.
Az üléspozícióhoz annyit, hogy én nem látom előnyét a hokedli-póznak,
mi több, a számomra normális kialakítású kasztnin (amin lehetőség van
"FF" lábtartásra) sem akadályoz semmi a hokedli-póz használatában. -
kcsa
veterán
Srácok, Piaggio Beverlyről (meg az 500-as piaggio blokkról) mit gondolunk?
-
Papa18
tag
Üdv.
Leo vince ZX kipufogó lakkozás kb mennyiből jön ki?
Hány réteget kell felvinni? -
maszekember
aktív tag
válasz
Grillo #41389 üzenetére
(OFF)Nekem annyira bejön ez a forma,hogy val'szeg haláláig megtartanám,poroszkálós motornak. Váltásnak meg mondjuk egy Benelli BN600 GT jöhetne,vagy az új Burgmán
.(/OFF)
Bogyo: vmi gyönyörűség ez a W800
. Ha a nagyobb motor nem a hosszabb túrák miatt kéne,akk álom lenne ez a gép (erre nem tennék dobozt,ellenben egy műanyaggal telebszott mocira simán
) .
-
Grillo
őstag
válasz
maszekember #41387 üzenetére
Pont azt linkeltem én is a másik topikba. Első motornak fasza lenne. Utána meg egy W800 vagy egy Boneville.
-
DigitXT
félisten
válasz
maszekember #41387 üzenetére
Én bármelyiket elfogadnám. Ha nem tetszik az árából veszek olyat, ami igen.
-
maszekember
aktív tag
Lehet fura,de a mostani EICMA-s felhozatalból egy Yamaja SR400-at fogadnék el a legszívesebben,ha egyet ingyé" adnának...
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
DigitXT #41378 üzenetére
Az biztos. Ha nagy a csomagtere, és végzek az egyetemmel, beruháznék egyre. Addigra lesz pár éves használt (és remélhetőleg megfelelő fizetés is :] )
bogyo: Én szeretek váltogatni, sőt... De be kell látnom, hétköznapokra a robogó jobb. Nagyságrendekkel. Városban nem kell váltogatni, állandó kuplungolás (bár ez még nem zavarna), de a csomagtartó... Az kell. Mellé persze egy jó ER6 túrázgatni. Úgy lenne az igazi.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
maszekember #41379 üzenetére
nem tűnik kényelmesnek a Z1000.
-
DigitXT
félisten
-
Papa18
tag
válasz
Topiccsendőr #41374 üzenetére
Olyanhoz kerül, a megyében csak ő van ráállva injektoros gépekre.
-
Papa18
tag
válasz
Topiccsendőr #41370 üzenetére
Az lesz, köszönöm.
Az miért van, hogy 30 alatt dadog a motor?
Illetve nehezen indul kicsit.
Többi motor a társaságban pöccre.
Ez nem.
Gyertyacsere javítana? -
Papa18
tag
válasz
Topiccsendőr #41367 üzenetére
Eléggé csörög.
Viszont alapjáraton ugyanúgy mint mikor húzom.
Nem hajtom, kb 100 métert metem vele így, azóta áll, 1x indítottam, beindul azt tudom.
Javítás mennyi kb?
Nagy a gond?
Olajfogyasztás megfelelő? -
Papa18
tag
Üdv mindenkinek.
Gilera runner purejet 2004.
Fémes csörgés a blokk felől, alig megy, a fordulat nem emelkedik hiába húzom.
Mi lehet a gond?
Illetve mennyi olajfogyasztás normális?
1200km alatt raktam bele 1L olajat, ez jó?
A segítséget előre is köszönöm. -
huszi.gyb
senior tag
válasz
Kloden #41362 üzenetére
Hajrá
Más: Ma vettünk haverommal egy újabb Honda Diot. Ezúttal egy AF27-re esett a választás. Lesz ezzel is munka, de legalább hazavitt... Igaz, a létező összes vásárlási szabályt megszegve, de megvásároltuk. Sötétben, esőben, és a tulaj meleg motorral hozta oda. Nem baj, jó robogót varázsolunk belőle
-
Grillo
őstag
Szerintetek a fesszabályzós móka múltkor meg tudta ölni a féklámpa kapcsolóimat?
Kipróbáltam a motort másik önindító relével is, de továbbra sem mukkan meg, valamint nincs féklámpám sem. Én vizionálok összefüggést a két dolog között, vagy hülyeség? -
huszi.gyb
senior tag
válasz
Topiccsendőr #41360 üzenetére
Ahaa, értem. Köszi
-
Topiccsendőr
addikt
nem tudjátok, hogy a fekvőhengeres hosszú minarelli olajpumpája hány százalékra keveri az olajat?
S/C 50 (MY) -
runner 125
nagyúr
-
DigitXT
félisten
Ajánlanám az enyémet kicsivel többért (a kiírt ár ne tévesszen meg: alkuképes
), csak hát 180... az meg csak kW-ban fér bele az A1-be, köbcentiben már nem.
Mobilról nem túl jó képeket látok a linkelt hirdetésből, így csak az adatokról 2 mondat. 14 éves, az nem kevés. 36K km viszont ahhoz képest kevésnek tűnik. De ha nem sokat használták (évi 2-3K), talán hihető. Esetleg nagy kép alapján a szakavatottak megmondják a tárcsa vállasságából, hogy mennyit futott valójában. Ha egyáltalán nem vállas, akkor már cserélték.
(Én 38-43K körül cseréltem őket, rendre hátsót-elsőt.
) Szerk: a sok műszaki semmit nem jelent, azt ne számítsd "extrának" szerintem. Az én Majám friss (!) műszakival volt 2010-ben olyan lelakott szar állapotban, hogy pár hónapon belül majd' 100K-t rá kellett költenem. Igen, kicsit átvertek vele... Így 2013-ban, már csak 1 év műszakival (12K km-rel később!) bőven jobb az állapota.
A műszaki amúgy semmi, ha a motor rendben van. Világítson, fék fogjon, ne csöpögjön a telóolaj, aztán kb. ennyi.
huszi.gyb: a keresőt nem is neked javasoltam, hanem a kérdezőnek.
-
KrAt
veterán
[link] - kinek mi a véleménye a motorról? MO-i rendszám, talán hihető km. állás, szerintem szép állapot, sok műszaki, stb. Érdemes lehet megnézni, vagy már valaki szakavatott lát valamit, amit én nem?
-
huszi.gyb
senior tag
-
Kloden
senior tag
válasz
huszi.gyb #41336 üzenetére
Köszi a választ, akkor lecserélem a hajtóműolajat is, egyelőre nem tudtam tutira kideríteni milyen kell bele, mivel a kézikönyve nincsen meg, de netes nyomozás során egyelőre ezt találtam: 10W30.
Ha valaki biztosra tudja milyen hajtóműolaj kell egy 1999-es Yamaha Jog 3KJ-ba akkor írja meg!Lenne még egy kérdésem: egy számomra beazonosítatlan alkatrész van a tank és a karbi között a motor oldalán hátul, a könyv Fuel cock assy-nak nevezi, pontos magyar nevét nem sikerült megfejtenem. Van leeresztő csavarja is, gondolom a benzint lehet leereszteni azzal. De mi a kis kütyü funkciója? Két kép segítségképpen hátha valaki beazonosítja nekem: kép1 (a 10-es!) és kép2
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest