Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Gergello #14515 üzenetére
Rossz irányból közelítesz, általánosságban kell nézni. Mivel én dolgoztam, és dolgozok Ausztriában, tapasztalati konklúziót tudok levonni, ami bizony ég és föld.
Részemről vége, te nem köszönsz és kész.
_
Csináltam képeket a gépről.
Amiért megvettem:
Magyarországi, Moto Italia Kft. által forgalomba helyezett, típushibát nem fedeztem fel, egyenesfutása rendben volt, szépen járt, gyári - repedésmentes üléshuzat, tárcsákon nulla váll - nem tekergetett órás, rendszámos, két gyári kulcs, immo. kóddal, nem 16 éves sufnituned tulaja volt és az utolsó kép..
Bár, a fotókat kicsinyítettem a feltöltés miatt, de azért a rázoomolva látszik a "sérülés", de újra fogom fújatni.
Tegnap próba szerencse alapon írtam a Moto Italina-k a gyári színkód miatt, a mai napon jött is a válasz.
Amiben megfogalmazták, h a gyári színkód; 384 Giallo Lemon.
Jee.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest