- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #12661 üzenetére
gsxr 600asokat anno mocskosul jó áron adták,vonzó hitelekkel.az ezres gixer szintén kategóriáján belül olcsó volt.ezekből dunát lehet rekeszteni.
600Fsportot anno 2,5ös listaáron adták,2.65ért meg ezres gixert lehetett kapni.750eset viszont majdenm ezres áron adták,ezért ismerettségi körömben kevés van.
honda meg kitartotta az árat, aránylag kevesen vettek, az Fekkel meg nagyon kevesen pályáztak,ellenben környékemen a CBRekkel finoman bántak.mindenképp finomabban mint a gixerekkel. haverom pl azzal szórakozott a K5ösével, hogy tiltáson vette fel kerékre
szal kultúremberek inkább vettek hondát, ezért nagyobb esélyed van cbrt jó állapotút venni.maguk a motorok szerintem kb azonos minőségűek.
ha találnál K5ös 750eset tutira jó állapotút,vedd meg,mert olcsó,és nyomatékos jó gép.de erre tenger időd rá fog menni. fékjük volt még fosos,de úgy tudom a fém fékcső megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- iPad topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest