- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norberto89
csendes tag
Szevasztok!
Én is egy Linksys WRT54GL tulajdonosa vagyok, a Tomato firmware 1.28 verzióját használom.
Szeretnék a következő problémára megoldást találni:
Be szeretném állítani úgy a routert, hogy éjfél körül lekapcsoljon, reggel 8 körül pedig magától elinduljon. Azt tudom, hogy a wirelessnél van ilyen lehetőség, de mivel én ezt főleg az árammal való spórolás miatt szeretném, így nekem az kellene, hogy az egész router kapcsoljon ki.
Én úgy gondoltam, hogy a shutdown-ot valahol a scripteknél kellene beállítani, csak mivel jómagam nem értek ehhez, így nem tudtam eddig megoldást találni erre, és a külföldi oldalak nem nagyon foglalkoznak ezzel.
Azt, hogy a sheduled reboot működne-e úgy, hogy a router kikapcsolt állapotban van, szintén nem tudom, de ha már sikerülne elérni azt, hogy legalább magától lekapcsoljon, az is fél siker lenne. Természetesen a legjobb az lenne, ha magától ki-be kapcsolgatna.
Tudnátok nekem erre valami megoldást adni? Előre is köszönök szépen minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Asztalos klub
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest