- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
senior tag
válasz
Atos23 #13815 üzenetére
Tomato-val NAGYON-NAGYON régen volt szívás, nem tudta normálisan kezelni a WPA2-t. (az AP is egy Tomato-s eszköz volt).
Freshtomato esetén az volt a gond, hogy ha az AP funkciót ellátó eszköz is Freshtomato volt, akkor ott a "helyi" klienseket ledobálta rendszeresen, szakadozott nekik a net (a távolabbi kliens is erre panaszkodott).
Éppen ezért én DD-WRT-vel oldottam meg ezt, van még olyan helyszín, ahol ez mind a mai napig működik!!
-
Atos23
senior tag
Sziasztok!
Képes a WRT54GL bármely eredeti vagy moddolt firmware-el WLAN kliensként működni?
Ha esetleg nincs meg valakinek, olyan Wi-Fi vevőként szeretném használni, ami veszi a jelet pl. egy másik routertől wifin keresztül, és LAN-on adja át a vett jelet a helyi hálózatnak (vagy pl. csak egy számítógépnek).
Azok az eszközök, amelyek gyárilag Access Pointnak készültek, általában mind tudják ezt a funkciót.Sajnos most egy pár hétig nincs nálam a Linksys, hogy leellenőrizzem, viszont jó volna előre tudni, hogy alkalmas-e rá
Köszi!
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
WRT54GL-re melyik legutolsó DD-WRT-t lehet felrakni?
Mert ebben a listában nem igazán láttam?!
-
szhunor
tag
Akkor elhiszem
Az igazság az, hogy eddig 10 Mbit/s-es netem volt ezzel a routerrel, és ahogy most váltottam 100 Mbit/s-re, egyből vettem egy új TP-Link Archer C6 AC1200 gigabites routert, és már azzal használtam első perctől, most kb 2 hónapot bírt a TP Link és megadta magát, S.O.S vissza tettem a jó öreg Linksys-t, ami már legalább 10 éve stabilan megy mai napig, csak ez már kevés sebességben. De hát ez akkor is király cucc, főleg, hogy tettem rá 2 db gyári 7 dBi-es antennát, még a pincében is volt jel -
tjsz
senior tag
-
szhunor
tag
Nem hiszem. Ha úgy adják el a terméket, hogy 10/100 as LAN, ez nem az a kategória, hogy csak kamu specifikáció.
Tapasztalatból írod, hogy nem tud többet? -
szhunor
tag
Hello
Van egy ős WRT54GL routerem, már nem is emlékszem mikor vettem, de 10-12 éve biztos hibátlanul működik stabilan, most váltottam 10-ről 100 Mbit/s es internetre.
Direktben a PC-re kötve modemről leadja a max sebességet, de ha a Routeren keresztül mérek, akkor max 50 Mbit/s-et mérek.
Elvileg LAN-on kéne tudnia a 100-at igaz ?
Tomato Firmware v1.28.1816 van rajta.Van ötlete valakinek ?
Köszönöm !
Üdv
Hunor -
tjsz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest