Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Hello!
Segítsetek pls! Beköttettem a Digi 500/100-as internetjét, és a régi Tp-Link 1043ND V1 routere nem képes csak 100/100-as adatátviteli sebességre. Szóval cserélnem kellene!
Amit szeretnék a jövőben routerrel megoldani: Hálózati nyomtatás, néhány torrent futtatása pendrive-ról, 2-3 mobil eszköz kiszolgálása és 3 eszköz Lanon való internet/hálózati ellátása (asztali PC, okos tv, és nagyon ritkán NAS) Ezeket általában nem egyszerre kellene kiszolgálnia a routernek.Amit némi olvassgatás után találtam, az az ASUS RT-N18U routere. Sztem ezzel ki tudnám elégíteni a jelenlegi igényeimet nem? A topikja is elég pörgős, kérdés esetén valszeg hamar találnék válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX