- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Uj router vasarlasara lesz szuksegem, mert a mostani (Linksys WRT54GL) mar nem eleg a 60-as nethez.
Intruder2k5 kollega a kovetkezo 2 tipust ajanlotta: ASUS RT-N15U es ASUS RT-N16.
En meg a Linksysnel maradva kineztem a EA2700-as es a EA3500-as routert is.Tudasban szerintem mind a negy megfelelo lenne, igy ar/ertek alapjan gondoltam donteni.
ASUS RT-N15U - 16690,-
ASUS RT-N16 - 19900,-
Linksys EA2700 - 21990,-
Linksys EA3500 - ez nem kaphato sehol, igy ki is esikA kerdesem az lenne, hogy megeri-e a tobbletkiadas a 2 dragabbikat?
A Linksys-en nincs USB, ami nelkul eddig is megvoltam, nem tudom mennyire praktikus (nyomtato pl).
az RT-N16-ban van torrent kliens, es se szempont, a gepen torrentezek, az is eleg.Ezeken kivul annyi elteres derult ki szamomra, az ASUS honalpja szerint, hogy az RT15U tobbfele szabvanyt tamogat (mondjuk ezt nem ertettem), de ez se hiszem hogy szamitana.
Panellakasban lesz hasznalva, a wifinek 2, max 3 falat kene atvinnie, gondolom erre mindegyik megfelel.
Mennyivel jobb/erosebb az N16 3 kulso antennaja az N15U 3 belso antennajaval szemben?Igazsag szerint az ASUS RT-N15U fele hajlok, de kivancsi vagyok a velemenyeitekre.
Koszi elore is.
Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kés topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- PlayStation 5
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- SörcsaPH!
- Linux kezdőknek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest