- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
emlekmas
tag
válasz
Gubek-Einste #25305 üzenetére
Köszönöm az infót. Olvastam tesztet az asus RT-N16-ról , és további kérdéseim lennének:
1) [Rudi írja itt], hogy regisztrálni kell a vinyót DNS-be. Ezt akkor is kell, ha én ezt távolról (házon kívülről) nem szeretném elérni (sőt, kifejezetten előnyösnek találnám, ha kívülről nem elérhető ilyen módon), csak a lakásban lévő gépekről, ami vagy vezetéken, vagy wifin csatlakozik a routeremhez? Néztem a képeket is, de nem jöttem rá a válaszra, bár ez főleg a hozzá nem értésem miatt van.
2) mindkét usb port használható vinyónak szükség esetén, vagy az egyikre mindenképpen nyomtatót lehet csak tenni???
3) a filmezés akkor is szaggathat, ha kábelen szedem a routeres vinyóról az adatokat? Mint írtam, a wifi igazából csak mint kiegészítő lehetőség jön szóba (alapból OFF) vendégek számára, a saját cuccaim kábelen csatlakoznának mind.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest