Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, amivel egy videó fájlt ketté tudok vágni. Semmi más szerkesztést nem akarok csinálni, csak megfelezni a videót. Próbáltam már a VirtualDub-ot, biztos én vagyok a béna, de egy fél videóból lett 19,5 Gb-os fájlom. Pedig annyit csináltam, hogy behívtam a videót, egy pontól kb. a felétől a végéig kijelöltem, a kijelölt részt töröltem és Save as AVI paranccsal mentettem, majd az előbbi pontot megjegyezve addig kijelölve és törlve akartam szintén menteni, mikor láttam, hogy az eredmény mekkora...
Tehát nekem csak annyi kell, hogy a program félbevágja, és ezzel a mérete is fele legyen a minőség pedig maradjon.
Légyszi írjátok le azt is, hogy kell megcsinálni a programmal amit javasoltok, nehogy megint ilyen nagy fájlokat gyártsak.Előre is köszi mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Letiltott Instagram Fiók visszaszerzést
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest