- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, amivel egy videó fájlt ketté tudok vágni. Semmi más szerkesztést nem akarok csinálni, csak megfelezni a videót. Próbáltam már a VirtualDub-ot, biztos én vagyok a béna, de egy fél videóból lett 19,5 Gb-os fájlom. Pedig annyit csináltam, hogy behívtam a videót, egy pontól kb. a felétől a végéig kijelöltem, a kijelölt részt töröltem és Save as AVI paranccsal mentettem, majd az előbbi pontot megjegyezve addig kijelölve és törlve akartam szintén menteni, mikor láttam, hogy az eredmény mekkora...
Tehát nekem csak annyi kell, hogy a program félbevágja, és ezzel a mérete is fele legyen a minőség pedig maradjon.
Légyszi írjátok le azt is, hogy kell megcsinálni a programmal amit javasoltok, nehogy megint ilyen nagy fájlokat gyártsak.Előre is köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Trollok komolyan
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- SteelSeries
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest