Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hi all!
elég nagy problémám van.. bekaptam valami spyware-t ami hazavágta az összes particiómat.. egy részét (rendszer és egyéb felesleges particiot) már formáztam, de van egy 600giga, tele fontos cuccal, amit nem szeretnék formázni..
tehát a jelenség a következö:
- nem enged be az adott particiora (mintha tönkrevágta volna a fájlrendszer egy részét), azt irja hogy nem win32 meghajto vagy valami ilyesmit.. most nem tudom megnézni, hogy pontosan mit ir kiha jol emlékszem a fájl ami az egészet okozta, és a rohadék akármit csináltam futott a háttérbe: rs32net.exe
hogy lehet törölni a megmaradt particiorol ezt a szemetet, valamint az adatokat megmenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest