Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Egy normál felülírás volt, ha ez "profi tönkretétel", hát legyen.
Acronis-sal ment rá egy meghajtó klónozás, tehát ez egy egyszeres felülírás. És már semmi nem jött vissza az adatokból. Ehhez képest azt írtad, hatszoros felülírást is vissza tudnak hozni, ez számomra elég hihetetlen. Ezért kérdeztem, és kérdezem továbbra is, hogy ennyit fejlődött az adatmentési technológia? Vagy én értek félre valamit ezzel a "hatszoros felülírással"? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Acronis-sal ment rá egy meghajtó klónozás, tehát ez egy egyszeres felülírás. És már semmi nem jött vissza az adatokból. Ehhez képest azt írtad, hatszoros felülírást is vissza tudnak hozni, ez számomra elég hihetetlen. Ezért kérdeztem, és kérdezem továbbra is, hogy ennyit fejlődött az adatmentési technológia? Vagy én értek félre valamit ezzel a "hatszoros felülírással"?