- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
Szerintem a .rar levédett formátum a Rarlabs (Winrar) által, nem láttam még másik tömörítőt, ami képes lenne létrehozni. Nekem 7zip van, aminek a saját formátuma (.7z) még elvileg jobb is, de már alapvetően nincs is szükség rá. Régen daraboltak az ftp szerverekre, hogy ha megszakad a letöltés, akkor se vesszen el sok minden. Ma már a scene trackereket leszámítva szinte minden torrent .mp4 vagy .mkv, elvétve avi is van még. Torrent képes folytatni a megszakadt letöltést. Először elvileg minden ftp szerverre kerül ki saját felhasználásra, utána nyilvánosan torrentre, de akadnak torrent realeser csoportok is, sőt szerintem sokszor a tartalomkészítők rakják fel reklámként.Régen a german xxx-et töltöttem le darabolva...

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest