- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
milan26 #53255 üzenetére
Nem mondtam, hogy bármit ki kéne dobni, és a generációk közt árnyalt a különbség, nem olyan éles a határ. De egy 6-os azért lényegesebben jobban fut, mint az említett 3-as, csak hogy a példáknál maradjunk. Egy 3-asat azért már illik elengedni lassan. A 8. gen előtti masinák hosszú távon netezni jók egy legalább 5 évig támogatott Linux-szal. Nade talán mára elég is itt az off.
-
BitRider
senior tag
válasz
milan26 #53253 üzenetére
A bevételt is szorozd meg 100-zal! Nagyobb cégnél még kevésbé kifogás ez, amit írsz. Sok munka, igen, ami nincs elvégezve. Ne haragudj, de nem fogom hirtelen megsajnálni a magyar cégeket, ahol mindenen és addig spórolnak, amíg össze nem dől valami...
Én is imádtam a mini kis penge telefonomat tizen sok éve, mégse jutna eszembe ma azzal rohangálni, fényképeket készíteni, vagy bármilyen mai feladatot rábízni. Ugyanez van a számítógépeknél is, valahol én a 8. generációnál húznám meg a határt, ami fölött már egészen kezesek. A Win 11-egy nem vagyok kibékülve, de az, hogy a Win 10 (2015) óta nem változott semmit az alapkövetelmény, azért megjegyzendő. Egyedül talán a weboldalak memória-igénye, de az egy pár ezer forintos memóriamodul kérdése.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
milan26 #46342 üzenetére
Buhera általában testre szabott, annak aki csinálta. Kikapcsol szolgáltatásokat, belenyúl valamibe. Régen sok gond volt ilyenekből. User szidta MSt, hogy nem megy ez se meg az se, és kiderült, hogy valami Vér Izom István special edition Windowst használt, ami ki volt herélve.
Azzal amibe a frissítések vannak integrálva, nincs semmi gond. Amibe máshol is belenyúltak, azt nem tenném fel. Ahogy driver keresőt, és net booster, meg egyéb szemét cuccokat se.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
milan26 #46167 üzenetére
Köszi, ezek közül a Downloadhelper működik nekem ahol kell de telepítenem kellett hozzá a segéd alkalmazást is, így csak a videó fps-ét lövi be rosszul.
(#46169) energomatt: Ezt biztos nekem írtad? Ahogy rákerestem ez a Maxthon egy böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged