- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
válasz
vgyuri #45921 üzenetére
Lehet, hogy nem voltam érthető akkor, amikor a problémát leírtam:
Az volt a szándékom, hogy:
Egy több száz sorból álló txt fájlban, több sorban és azok több alkalommal előfordulnak, amiket ki kellett törölnöm a dokumentumból. A keresés - csere (keresem a több sorból álló szövegrészt és cserélem a semmire) nekem nem működött, a több sorból álló szövegrészt a keresés ablakba nem tudtam beítrni csak úgy, ha egy sorba rendeztem a több száz soros dokumentumot (ahogy írtad \r\n csere \t-ra) és amikor már egy sor lett a teljes doksiból, akkor már a keresett szöveget be tudtam írni a csere mezőbe és a semmire cseréltem, azaz kitörölte a program.
Majd egy logika szerint visszarendeztem sorokra a dokumentumot (minden sor eleje egy bizonyos, de mindig ugyanazzal a szóval lezdősőtt! Így visszaállt az eredeti állapot, de már a nem szükséges sorok kitörlésével!)talán így érthetőbb...:-)
A több soros tömbb keresést még most sem tudom, mivel lehet megoldani, de így gondolkodva (talán egy kis kreativitással) sikerült a feladatot megoldanom és ez a lényeg! (Egy feladatnak több megoldása lehet, én ezt gondoltam ki..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest