Új hozzászólás Aktív témák

• milu

aktív tag

válasz vgyuri #45921 üzenetére

Lehet, hogy nem voltam érthető akkor, amikor a problémát leírtam:
    Az volt a szándékom, hogy:
    Egy több száz sorból álló txt fájlban, több sorban és azok több alkalommal előfordulnak, amiket ki kellett törölnöm a dokumentumból. A keresés - csere (keresem a több sorból álló szövegrészt és cserélem a semmire) nekem nem működött, a több sorból álló szövegrészt a keresés ablakba nem tudtam beítrni csak úgy, ha egy sorba rendeztem a több száz soros dokumentumot (ahogy írtad \r\n csere \t-ra) és amikor már egy sor lett a teljes doksiból, akkor már a keresett szöveget be tudtam írni a csere mezőbe és a semmire cseréltem, azaz kitörölte a program.
    Majd egy logika szerint visszarendeztem sorokra a dokumentumot (minden sor eleje egy bizonyos, de mindig ugyanazzal a szóval lezdősőtt! Így visszaállt az eredeti állapot, de már a nem szükséges sorok kitörlésével!)

talán így érthetőbb...:-)

A több soros tömbb keresést még most sem tudom, mivel lehet megoldani, de így gondolkodva (talán egy kis kreativitással) sikerült a feladatot megoldanom és ez a lényeg! (Egy feladatnak több megoldása lehet, én ezt gondoltam ki..)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés