Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbálom még ezt a kettőt, kösz!
Nemrég vadásztam videóvágókat, kipróbáltam jó párat, de ezek nem voltak köztük. Találtam egy számomra (majdnem) mindenben megfelelőt, sajnos az nem ingyenes. Feltétel volt a lehető legegyszerűbb kezelés, a lehető legtöbb fájlformátum kezelése, és az eredetivel megegyező minőségű exportálás. (Az effektek, áttűnések, szűrők gigantikus mennyisége nem érdekel, egy ideig elbohóckodik velük az ember, aztán évek alatt rájön, hogy ebben is a legegyszerűbb megoldások a nyerők, és nem lesz attól jobb a filmed, ha teletűzdeled effektekkel, sőt, gagyibb lesz, és elvonja a figyelmet a lényegről.
)A store-ban lévő "videószerkesztőket" csak heccből próbáltam ki, biztos voltam benne, hogy gagyi és átb@szós. És meglepődtem, mert tényleg.........

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)