- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbálom még ezt a kettőt, kösz!
Nemrég vadásztam videóvágókat, kipróbáltam jó párat, de ezek nem voltak köztük. Találtam egy számomra (majdnem) mindenben megfelelőt, sajnos az nem ingyenes. Feltétel volt a lehető legegyszerűbb kezelés, a lehető legtöbb fájlformátum kezelése, és az eredetivel megegyező minőségű exportálás. (Az effektek, áttűnések, szűrők gigantikus mennyisége nem érdekel, egy ideig elbohóckodik velük az ember, aztán évek alatt rájön, hogy ebben is a legegyszerűbb megoldások a nyerők, és nem lesz attól jobb a filmed, ha teletűzdeled effektekkel, sőt, gagyibb lesz, és elvonja a figyelmet a lényegről.
)A store-ban lévő "videószerkesztőket" csak heccből próbáltam ki, biztos voltam benne, hogy gagyi és átb@szós. És meglepődtem, mert tényleg.........

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)