Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kékes525
félisten
" nem valami automata funkció"
1 bittel, operációs rendszer szintjén megvalósítható lehetne a hívó oldaláról. És ekkor mindenki betarthatná. Ahhoz, hogy valaki törvényt szegjen, mókolni kellene a telefont. Ennél egyszerűbb dolog nem létezhet a törvény betartására.

(#43303) ollie
Tudom és írtam is.
Fegyvert miért nem lehet bárkinek vásárolnia? A törvény úgy is szabályozza a használatát.De, nem ragozom. A jogalkotónak kutya kötelessége az, hogy a lehetőség szerint olyan törvényeket hozzon, ami a legegyszerűbb módon betartható. Itt technikailag meg van a lehetőség erre. Addig is tiltani kellene azokat az alkalmazások forgalmazását, ami nem figyelmeztet.(#43305) pc360
"Mitől lenne szabványos?"
Ha már így fogalmazol, én ezt a fogalmazást nem használtam, akkor az android szintjén alapból.
Amúgy mi van az ideglenes hangfelvételekkel? A beszélgetés után visszahallgatom, megjegyzem az időpontokat amit megbeszéltünk és utána azonnal törlöm. Szerintem így törvényes. Amúgy szerintem nem a hangfelvétel készítése a törvényellenes, hanem a felhasználása bizonyítékként.

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest