- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Poiro7 #43250 üzenetére
A CCleaner tudja ezt, azt olvastam erről hogy elvileg 7x-es felülírás az ami után már SEMMILYEN megoldással nem lehet visszanyerni az adatokat - még a Kürt Zrt.-nek sem - és itt a képen még van valami 35x-ös is az már nem tudom mit tud, de HDD-re tuti jó.
SSD-re vagy hasonló flash alapú tárolóra lehet van más megoldás is ami úgymond kevesebb írással is meg tudja ezt oldani pl. a samsung SSD-khez van a SAMSUNG MAGICIAN progi amiben van egy SECURE ERASE nevű megoldás - láttam a menüjében és emlékszem ár de nem használtam - ami jó de lehet ilyen programot nagyobb gyártók is csinálnak a saját SSD-jükhöz.
Megpróbálok még keresgélni a témában hogy SSD-re van e valami dedikált megoldás de a CCleaner megoldása a 7x-es felülírás HDD-re bőven jó.A fentebbi hozzászóló ezt ajánlotta én sem ismertem: Darik's Boot and Nuke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest