- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
kivlov #32492 üzenetére
Akkor nem tudom, minek nevezzem azt a gépet, amivel egy monitort és egy TV-t is működtetek (maga a gép mellesleg a fal túloldalán üzemel, vagyis zajmentesen), aminél elvárás, hogy távszabályzóval is vezérelhető legyen (csak az én USB-vevős távszabályzóm kvázi billentyűzetként szerepel).
Ahol szerintem egy lejátszó ne akarjon fájlokat rendezni, kezelni, letölteni semmit ne töltögessen.
Speciális igényként (mivel jelenleg egy 1024x768 plazmát használok, natív módban), képes legyen 4:3 --> 16:9 pixelnyújtást alkalmazni. Ezt az XBMC és az MPC-HC is tudná, csak nem jegyzi meg, minden lejátszásnál újra kellene piszkálgatni. PotPlayer és KMPlayernél ez sem gond.
Vannak persze még további részletei a dolognak, de most inkább a PotPlayer navigátorát (fájlböngésző) emelném ki, amit talán az utóbbi időben kapott, vagy csak én nem vettem észre eddig, de igen elégedett vagyok vele, azóta is, mióta írtam róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest