Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Sziasztok!

12-es Opera-ról szeretnék lassan továbblépni az új kialakítású Opera-ra, de ugye az új opera jelszó és könyvjelzőkezelése hagy maga után kívánnivalót, így olyan programot vagy programpárost (jelszóés bookmark kezelő) keresnék, mellyel/melyekkel böngésző/gépfüggetlenné tudnám tenni a könyvjelző és jelszókezelést.

Keepass-t néztem, mivel ingyenes, de a jelenlegi könyvjelző megnyitás kialakítása sajnos számomra nagyon körülményes: duplaklikkre szerkesztésre nyitja meg az adott bejegyzést. Bejegyzés kijelölése (balklikk rajta), majd ctrl+u a legrövidebb link nyitás mód. Ráadásul a jelszókitöltés előtt is vissza kell váltani a keepass programra és a kijelölt linknél nyomni ctrl+alt+a kombinációt (bár lehet nem vettem észre valamit)

Ettől azért valamivel egyszerűbb kezelhetőséget szeretnék és nem gond, ha a jelszó és könyvjelző kezelést más-más program oldja meg.

Könyvjelzőkezelésre elég szimpatikusnak tűnik a linkman progi, de automatikus jelszókitöltést jelenleg nem tud.

roboform-ot fogom még kipróbálni, annak van automatikus jelszókitöltése, de nem tudom milyen a könyvjelző kezelési megoldása.

Személyes tapasztalatokat ilyen programokkal (előnyök, hátrányok, stb..) szívesen olvasnám.

Előre is köszönöm a segítséget, tanácsot, ajánlást :R

Új hozzászólás Aktív témák