- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
Szerintem neked nem világos az
, hogy én idegen gépen is akarom használni ahova nem telepíthetek semmilyen plugint a böngészőbe. És a LastPass csak akkor működik, ha integrálva van a böngészőbe. Tehát én néha csak beszeretném dugni a pendrive-ot, elindítani róla a programot és rákattintani az automatikus bejelentkezésre. Teszem azt, megyek ismerőshöz és megkér hogy jelentkezzek már be valahová hogy megnézhessünk valamit, akkor nem akarom mondani, hogy "várj előbb feltelepítek neked egy plugint hogy betudjak jelentkezni". Szóval érted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hogy én idegen gépen is akarom használni ahova nem telepíthetek semmilyen plugint a böngészőbe. És a LastPass csak akkor működik, ha integrálva van a böngészőbe. Tehát én néha csak beszeretném dugni a pendrive-ot, elindítani róla a programot és rákattintani az automatikus bejelentkezésre. Teszem azt, megyek ismerőshöz és megkér hogy jelentkezzek már be valahová hogy megnézhessünk valamit, akkor nem akarom mondani, hogy "várj előbb feltelepítek neked egy plugint hogy betudjak jelentkezni". Szóval érted?