Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
Linkeltem a YouTube videót, ami töviről hegyire végigvezet a procedúrán.
1. Lehet telepített rendszerről kopírozni.
2. A cél HDD nem lehet partícionált lemez. Leírtam... A Macrium Reflect-en belül alakítod ki a másik lemezen a partíciókat, ahol is a másodlagosat ki tudod húzni a drive teljes méretére.Azt is írtam, hogy , hogy ne WD Blue-t vegyél, mert hulladék. Minimum Black-et kellett volna. És azt is többen írtuk, hogy semmi értelme XP-zned azon a gépen. Felejtsd el azt a hulladék rendszert! Már rég meglennél a 7 telepítésével. Ha ennyire nem megy az értelmezés, és azt sem veszed figyelembe, amit írunk neked, akkor nincs több mondanivalóm...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest