Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
Cobian -al szeretnék egy könyvtárrol rendszeresen másolatot készíteni de sajna nem boldogulok

ha a gépben lévő vinyora akaromkészíteni a másolatot, akkor siman elindul és csinalja. De én egy hálozati NAS-ra szeretném..de oda nem müködik és nem tudom mit rontok el
a motor telepitésekor azt irja hogy "hagyomásnyos " módon telepitsem mert csak akkor fér hozzá a hálózati eröforrásokhoz. olyankor feldob egy ablakot miszerint "adja meg a szolgáltatást futtató felhasználó nevét.. de mit? ha a NAS login-t adom meg nem jo,
másik meg hogy "adjam meg a tartományt" de mit? ha megadom a NAs elérési utját : \\nas\könytár az se jo..
aztan ha elinditom a feladatot elakad ott hogy "nem tudja létrehozni már a mentés helyére szolgáló könyvtárat sem létrehozni.. ha én létrehozom az se jo neki..
szval.. biztos valami bagatel dolog de sajna nem jövök rá..
tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest