Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robb202

tag

válasz Fire/SOUL/CD #13158 üzenetére

Hali Fire/SOUL/CD és atesss!

Az oldal amin ezek a védett flash videók vannak a Digital-tutors.com
    Az oldal regisztrációhoz kötött, de ingyenesen lehet regisztrálni kb. fél perc alatt így nincs akadálya annak hogy meg tudd nézni a videókat.

Miután beléptél lesz majd egy flash alapú videó browser és ott lesz egy free kategória. Ott teszteltem a flash lopókat, de sajnos sikertelenül. Ezek a videók nagyon hasznosak számomra, hogy tanuljak de csak neten lehet megnézni őket, és sokszor nagyon hasznos lenne ha a gépemen lennének lent, akkor még elő is fizetnék rá egy hónapra.
    Sajnos nekem nem sikerült a flasheket kiszedni, csak a bannereket amik nem védettek. ( belépés nélkül megnézhető videókat is le lehet menteni aszt hiszem, tehát mindenképp be kell lépni a teszteléshez).
    A "belső" videókon megfigyeltem hogy valami ici-pici számok ugrálnak össze-vissza. Lehet az a védelem egy része.

Egyedül csak képernyőfelvevővel sikerült rögzítenem az adást, de az nem az igazi, mert közben semmit sem lehet a gépen csinálni, ezért lenne jó, hogyha megoldható lenne a flash fileok lementése. Óriási segítség lenne ez nekem.

Atesssnek válaszolva: A hangkártyás ügyeskedésre nem lenne szükség ha a fent leírtak megvalósíthatóak lennének, hiszen az lenne az igazi.
    Aki szeretne 3D-t tanulni illetve annak aki nem :) fogjunk össze, hogy sikerüljön :)
    Tényleg hatalmas hála lenne érte. :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák