- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13158 üzenetére
Hali Fire/SOUL/CD és atesss!
Az oldal amin ezek a védett flash videók vannak a Digital-tutors.com
Az oldal regisztrációhoz kötött, de ingyenesen lehet regisztrálni kb. fél perc alatt így nincs akadálya annak hogy meg tudd nézni a videókat.Miután beléptél lesz majd egy flash alapú videó browser és ott lesz egy free kategória. Ott teszteltem a flash lopókat, de sajnos sikertelenül. Ezek a videók nagyon hasznosak számomra, hogy tanuljak de csak neten lehet megnézni őket, és sokszor nagyon hasznos lenne ha a gépemen lennének lent, akkor még elő is fizetnék rá egy hónapra.
Sajnos nekem nem sikerült a flasheket kiszedni, csak a bannereket amik nem védettek. ( belépés nélkül megnézhető videókat is le lehet menteni aszt hiszem, tehát mindenképp be kell lépni a teszteléshez).
A "belső" videókon megfigyeltem hogy valami ici-pici számok ugrálnak össze-vissza. Lehet az a védelem egy része.Egyedül csak képernyőfelvevővel sikerült rögzítenem az adást, de az nem az igazi, mert közben semmit sem lehet a gépen csinálni, ezért lenne jó, hogyha megoldható lenne a flash fileok lementése. Óriási segítség lenne ez nekem.
Atesssnek válaszolva: A hangkártyás ügyeskedésre nem lenne szükség ha a fent leírtak megvalósíthatóak lennének, hiszen az lenne az igazi.
Aki szeretne 3D-t tanulni illetve annak aki nemfogjunk össze, hogy sikerüljön
Tényleg hatalmas hála lenne érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest