Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black-core #11298 üzenetére
"És olyan progi nincs amivel be tömörítem a file-okat és vhogy beleírom hogy hova bontsa ki azokat akár az eredetit felül írva?"
Lehet elegendő neked egy tömörítő program is. pl. winrar is tudja ezt vagy 7zip
Vasinger
Persze tudtam én, hogy elírtad ezért is tettem "örömködő" smiley-t. Jókedvre derítettél akaratodon kívül
Fire/SOUL/CD
Nocsak, Pinnacléék is ráfanyalodtak ingyenes cuccra? Meg tudom érteni. Jó kis vevőcsalogatás lehet ez is. Meg is lesem magamnak ezt a Videospin-tMás
A saját kínomra talán valamilyen normálisabb Autoshutdown program lenne a megoldás. találtam 1-2 érdekesebbnek ígérkezőt ezekből.DSHUTDOWN
AllOff
Auto Shutdown ManagerValakinek tapasztalata ezekkel vagy esetleg hasonlóval ami tudná a kívánt funkciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest