Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Potzee
addikt
válasz Santi22 #32253 üzenetére
Minden olyan táp belefér, amilyeneket általában az emberek többsége használ...
általában 150 x 86 x hosszúság a tápok mérete,
pl. egy Seasonic G450 150 x 86 x 160 mm vagy egy BQ PURE POWER L7 430W 150 x 86 x 140 mm...de egy nagy dög Seasonic is 150 x 86 x 190 mmPICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Santi22
aktív tag
válasz Potzee #32254 üzenetére
Közben már megtaláltam én is, de nem akartam dupla-postolni.
Köszönöm a választ, a GX-450 belefog akkor menni, annak standard méretei vannak (150 x 140 x 86mm).Végülis lerendelem netről, a kettő együtt 26,5k és ingyen lehozzák házhoz, szóval tisztán annyi, a házra vállalnak 3 évet, a tápra pedig 5-t, remélem megéri majd.
-
törölt tag
logout-on a Silverstone PS07 mATX és mini-ITX házteszt!
-
ZS3NI
őstag
válasz #98593280 #32258 üzenetére
Sajnos összehasonlítási alapom nekem nincs, de az biztos hogy jobban hűt mint az előző házam.
Az új processzor hűtőm is sokat számít szerintem.Jelen pillanatban kb ilyen értékeket kapok (néhány órája megy a gép, futtattam prime tesztet a brocken hűtő tesztelésére és szinte hangtalanul 1100rpm körül 50 fokon tartotta a processzort.)
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
válasz #98593280 #32260 üzenetére
fujitsu scaleo 600. Egy régi német előre összerakott pc . Próbálkoztam noname házakkal de azok nagyon gyengék voltak, kezem szétvágták, szót sem érdemes ejteni róluk. Meg voltam elégedve ezzel a fuji cuccal ennél stabilabb házat még életemben nem láttam, szerintem megtartom és építek bele egy netezős pc-t.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
törölt tag
Jó gyors
Egyébként a Carbide 200 a középmezőny alatt van. Körülbelül a REX 3 és a Ghost között. Viszont jó hír hogy a pluszban előre a HDD-hez, alulra és fentre beszerelve összesen 3 db ventit, jelentősen javíthatóak a hőfokok, konkrétan minden alkatrész kb. 5 fokot hűlt, ami tapasztalataim szerint nagy különbség. Következésképpen a 200R az a ház, amibe határozottan érdemes kiegészítő ventilátorokat szerelni.
[ Szerkesztve ]
-
nemtabo
aktív tag
azt észre se vettem, de sztem 2000 környékén volt a legnagyobb fordulata.
Ez a speedfan nem tökéletes nálam. igaz magas lázam van és folyékony nitrogént ittam hűtésként, vszleg kifröccsent a procira
Valami balhé volt anno a Gigabyte ls az Asus között, mert a Giga vga-t nem akarja megismerni az Asus EPU
[ Szerkesztve ]
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
csucsbicep
nagyúr
Milyen házat érdemes venni max 11K-ig (és ezt tényleg a vége árban)? A lényeg, hogy a 163mm-es cpu hűtő beleférjen és ATX-es kell.
-
HeavyToys
senior tag
válasz csucsbicep #32271 üzenetére
11,7k a Xigmatek Asgard Pro, de a belső magasság meglétére nem vennék mérget.
-
nemtabo
aktív tag
A TESZT 165MM A CPU HŰTŐLIMIT. határeset
néhány gyártő a honlapján kiírja a vga hosszal együtt, ha nincs, akkor teszteket kell keresni.
a 195szélesekbe 160mm szokott lenni a limit, ha van management
[ Szerkesztve ]
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
Potzee
addikt
Bitfenix Merc Alpha - 10.3k
"...maximum CPU cooler height = 165mm "
[link]Ettől jobbat ennyiért nem találsz!
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
KAMELOT
titán
válasz tamas1218 #32275 üzenetére
Az nem nagyon jó akkor! Akkor valami más megoldás kell.
(#32273) csucsbicep: ezek a 190-es házak elég keskenyek. Legalább is nekem. nekem is volt 187mm-es házam. Ami elfért benne az egy AC freezer 7 PRO volt. 126mm magas volt. Igaz oldalt még levett 2cm-t egy 24cm-es CM venti. Szóval cska azért fért el ekkorka venti.
Megfogadtam csak nagy házat veszek.
Van két verzió:
1. CM HAF 932 Advanced 25K
2. CM STROM SNIPER 22KV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
tamas1218
csendes tag
válasz soultrapp #32281 üzenetére
De egyébként az XIGMATEK Midgard II is tetszik és még szóbajöhet a COOLERMASTER RC-912P-KKN1 HAF 912 Plus és még legvégső esetben FRACTAL DESIGN Core 3000.
De nézegettem mindenhol a Cooler Master Storm Sniper Black Edition-t is, de nemtaláltam és gyanítom, hogy az más árkategória..
Hétvégéig talán eltudom dönteni. -
-
KAMELOT
titán
-
smiti
veterán
válasz tamas1218 #32286 üzenetére
Hello!
Nekem volt ilyen házam, nem egészen egy éve adtam el. Csak akkor akarjál venni, ha van helyed ahol kényelmesen elfér. Mert lehet le vannak írva a méretei, de ezzel igazán csak akkor szembesülsz ha megkapod és kibontod.
Az enyémről itt van pár kép, egy nagyon csendes és jól szellőző konfigot lehet belőle kihozni. -
KAMELOT
titán
Szerintem aki ilyet akar vásárolni annak van is hova tenni. Azzal gond nem lesz!
(#32292) Potzee: személy szerint nekem elegem lett a kis házakból. Össze vissza csavargatni a kábeleket + azon agyalni be e fér a VGA vagy a CPU hűtő vagy akármi más. Nagy házzal nincs gond. Van sok variáció.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Potzee
addikt
válasz csucsbicep #32296 üzenetére
PC Gear
BitFenix Merc Alpha (10.230,-) + DPD házhozszállítás (1650,-) = 11.880,-
(utánvéttel +250,-)
6 napon belül leteszik a küszöbre...és van egy fasza, jól szellőző, tágas, új házikód
[link]PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest