Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz hoffman_ #18049 üzenetére
Nyugodj meg ezen én tudnék mit alakitani
matthew: mert a Sharkoon T5 most az egyik legjobb ár érték arányban és igenis szép
legalábbis nekem szebbek mint a felsoroltabbak[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
PeetR
aktív tag
-
SpZ
senior tag
Igazából nekem is a Cooler Master Silencio 550 és hasonló Lian Li házak tetszenek, de annyiért már tisztességes vga-t is kapni. Így került a képbe AeroCool Rs-9 de a kábel elrendezése elég gyenge. Sharkoon T5/T9 a nekem való igazából de a Strike-X is játszik az oldalplexi miatt. Aelous a hűtés + elrendezés miatt tetszik nem a design miatt.
Ezért kértem a véleményeteket de nagy a széthúzás -
Nuits
tag
Álomház: Thermaltake Level 10 GT
-
maki001
tag
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt vagyok és szeretném megkérdezni hogy a CoolerMaster Silencio 550-es jó vételnek számít-e? Érdemes ilyen házat venni ?
Köszi!
-
maki001
tag
Asus s1155 P8P67-M R3.0
Intel s1155 Core i5-2500K 3,30GHz/6MB BOX
Xigmatek Gaia SD1283 120mm CPU hűtő
Kingmax DDR3 1333MHz 8GB Dual Channel Kit (2x4GB)
Asus PCIe ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5
Samsung 1 TB 7200 32Mb HD103SJ
Cooler Master Silencio 550
Cooler Master GX550WAz elején nem terveztem húzást
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
válasz Tothgera30 #18074 üzenetére
Miért lenne kicsi? Az adatlapja szerint: Méret: (D)566.6 x (W)254.6 X (H)551 mm
Azt megt nem gondolom, hogy zajosabb lenne mint a HAF 912+.[ Szerkesztve ]
-
lizRRR
őstag
válasz Tothgera30 #18076 üzenetére
Ki mondta , hogy neki HAF méretű kell ?
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, szerintetek amit most készülök rendelni Shinobi ház window legyen, vagy sima?:S üdvbasszus, közben megjelent a PC-A05FNB wáááá, passz, akkor ezt át kell gondolnom, új kérdés: Bitfenix Shinobi vagy a most eladott PC-A05NB helyett egy PC-A05FNB ?
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz Tothgera30 #18076 üzenetére
EZ elvileg akkora mint a HAF922
lizRRR - Szerintem azért gondolta mert hogy nézegettem a "Tank"-ot is.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz lizRRR #18077 üzenetére
Tehát idézem: Nekem nem lenne kicsi, a konfigom egy P180 miniben van, de van akinek egy HAF méretű kell.
Szóval nem neki hanem van olyan aki nagy házat vesz. Értő olvasás 1-es, gratulálok.
#18080 smiti: Azt nem tudtam, pedig kisebbnek tűnik. Bár nekem az igazi HAF széria a 932-től kezdődik, d amúgy meg egyik sem kellene, valahogy túl csicsás, nekem a Stacker T-01-es volt eddig a legnagyobb házam, az szép szellős volt, imádtam.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Eli_Stone
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy hol tudnék hozzájutni egy Sharkoon T5 Value házhoz?
Régebben találtam egy boltot akiknek volt de most hiába guglizok mindenhol csak az Economy-t találja.
ŐŐ, az is segítség lenne, ha valaki tudja melyik nagyker forgalmazza a márkát mert akkor beregisztrálok hozzájuk és megrendelem tőlük.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
nézd meg élőben is, képek általában nem mondanak sokat a kidolgozási minőségről. ha LLről váltasz gondolom az is szempont.
házméret témához: én anno egy CM690be már nem fértem be, pedig az se picike. mondjuk szerintem házat nem érdemes nagyon túlméretezni, minél nagyobb, annál nehezebb átszelőztetni halkan. ideális méret szerintem valahol a p180mini/p183 környékén van, tornyok macerásak tudnak lenni ilyen szempontból.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
OnLy16
tag
Sziasztok!
Kuckót keresnék a gépemnek, ellenben nemtudom hogy milyet
Nem szeretnék rá sokat költeni, eredetileg 5-7ezer forintot szánnék az egészre. Az sem lenne feltétel, hogy vadi új legyen.
Amit szeretnék:
-előlapi usb-hang
-alsó tápos kialakítás (kérdés mennyire csendes a "be quiet!" tápom felül, úgy, hogy a CPU hűtőm közvetlenül felfelé fújja a meleget)
-ne legyen eldugva a bekapcsológomb egy nyitható ajtó mögé
-12cm ventihelyek
-alaplapi tálca (vagy valami okos megoldás a kábelek eldugására)Amikkel szemezek:
-Gigabyte LUXO X140
-Gigabyte LUXO X142
-CM 430 elite (bár ez már túlmegy a költségkereten, és mivel eléggé eldugott helyen lesz a ház, nem érdekes a kinézet)
-XDL házikók (az áruk miatt)Persze ha van jobb ötletetek, szívesen veszem
Köszönöm
Soha ne szállj vitába ostoba emberrel...lehúz a saját szintjére és megver rutinból.
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Előlapi usb3 aljzatos házat keresek a következő konfigurációnak:- ASUS P8Z68-V (Intel s1155)
- CPU s1155 Intel Core i5-2500K 3.3GHz
- Corsair Vengeance blue 2x4GB 1600 kit
- Radeon HD 6950 2GB
- FSP Aurum 500W Active PFC 80+Milyen házat ajánlotok?
-
OnLy16
tag
válasz albert8 #18092 üzenetére
Nem raknám tele ventivel a CM házat, úgyhogy fölösleges az a sok hely. Mivel a kinézete pedig teljesen mindegy, sokallom a 3000 forint különbséget a semmiért. Vagy más előnye is van a gigabyte luxokkal szemben?
edit: vagy akkor már inkább CM 370 nem?
[ Szerkesztve ]
Soha ne szállj vitába ostoba emberrel...lehúz a saját szintjére és megver rutinból.
-
Fishbed
csendes tag
Sziasztok!
Egy jól szellőző, de csendes házat szeretnék.
A kiszemelt egyén: Fractal Design Define R3, Black Pearl
Viszont sehol sem találok üzletet ahol kapható. Valaki tud segíteni?
Esetleg más, hasonló ház?
Előre is köszi!Üdv: Anti
Asus P8H77-V, i5 3570; Corsair VX450, Sapphire 7870XT, Dell U2312HM,
-
OnLy16
tag
válasz albert8 #18098 üzenetére
Értem. Köszi a segítséget, jók az érvek, viszont sajnos az én esetemben nem döntőek. Gigabyte házakban tetszik (és egyben praktikus is részemről, mivel a gépház előtt egy fotel van) hogy a tetején vannak az USBk és a bekapcsológomb.
Jelenleg még a CM 370el szemezek, mert mégis az "csak" 2000 forint plusz.
XDL-től találkozott már valaki alsótápos megoldású házzal esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest