Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
-
bombibmw
veterán
válasz Potzee #53697 üzenetére
Pont arról vettem az ötletet.
Nagyon tetszett rajta a fekete bisz-basz és gondoltam olcsóbban is kilehet hozni egy majd olyan jó hűtővel,1-2 fok eltéréssel.
Bikán nézne ki nagyon.
Vagy az egész bordát feketére és a réz hőcsöveket meghagyni eredeti valójukban,legalább is a tetején.
Lenne hőátadási veszteség,ha lefújnám a bordát?[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz Potzee #53692 üzenetére
Jááááj,de szép ez a borda.
Gondolkozom újra egyen,a bordát meg feketére fújnám,vagy raknék a tetejére egy fekete védőtálcát.Sokan mondják,hogy nem fér el a RAM slot mellett,pedig de.
Legalább is ATX-en biztosan.(#53693) aswmaster :
Kár a barna ventikért,pedig lerí róluk a minőség.
Feketében nagyot ütnének.[ Szerkesztve ]
-
aswmaster
tag
nem jól néztem 2014 Q1-ben jönne az új, a régieket fogják 2013 Q3-ban eladni - gondolom olcsóbban...
ja, meg leváltják a D14-et vmi újra: "a new 92mm D-type prototype to an updated 140mm dual tower cooler that will further improve the NH-D14's renowned quiet cooling performance. The NH-L9 compatibility updates are already being implemented with current production and the new 140mm dual tower is scheduled for release in Q4 2013. The 92mm model is planned for Q1 2014."[ Szerkesztve ]
"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
-
aswmaster
tag
válasz Casanova* #53682 üzenetére
szia IGAZAD VAN!
de jó, hogy mondod, eddig nem is figyeltem fel erre (azért nem gondoltam, hogy nem PWM-esek a hűtőik). aztán megnéztem a honlapjukat, és látom, hogy megújítják a D14-es modellüket, amiben már PWM-es ventik lesznek. jött ki LGA2011-es foglalatra is D14, azon már az új verziók vannak. azt írják, hogy most Q4-ben már lehet kapni az új ventivel szerelt modelljeiket:
[link]
[link]Azt hiszem akkor ezt már megvárom, mert azért nem mind1 no
Amúgy a "réri" ventisek ki is futottak már, jelzik is a D14 leírásánál, hogy már nem gyártják.Most már csak az a kérdés, hogy nálunk mikor lehet majd kapni, mert végül is már Q4 van
[ Szerkesztve ]
"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
-
dudu5130
őstag
Lehet hülye kérdés, de a hűtők ventilátorja fújja rá a levegőt vagy szívja el? Vagy fajtája válogatja?
-
Mirman
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Casanova*
veterán
válasz *Tata* #53681 üzenetére
azt mondod ALPENFOEHN K2 Mount Doom jobb,mint NOCTUA NH-D14. látom K2 is beférne a mini házikómba mATX lapon a vga fölött. tetszik,hogy biosba lehet állítani a szabályozást.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
*Tata*
senior tag
válasz aswmaster #53677 üzenetére
Szia!
Én a Noctuáról váltottam a K2-re.
Hangban szinte egyformák, hűtésben picit a K2 jobb (legalábbis én ezt tapasztaltam).
A nagy különbség köztük, hogy a K2-őt tudom a biosban szabályozni mivel 4 pines csatija van, a Noctuán nem, csak a hozzá adott 3pines csatival kicsit kissebb fordulaton tartani. -
benikeee
tag
Hali.
Fx 8320-at hűtenék, Asus M5A97 evo r2.0 lapban.
Tudnátok mondani hozzá olyan hűtőt amit egyszerűen fel lehet szerelni rá?
AMD FX 8320//Asus M5A97 EVOR 2.0//Chieftec CTG 500//Gigabyte GTX 1060 3GB WF2OC//Kingston HyperX 2*4GB//Corsair Carbide 200R//Thermalright Macho 120
-
Milgram1
aktív tag
üdv,
Milyen hűtő kellene egy i7 860-ra 4GHz-hez? -
proci985
MODERÁTOR
válasz aswmaster #53677 üzenetére
jaja, plusz a noctua ventik magnetic bearingesek ahogy tudom, szoval tenyleg sokat birnak.
K2vel nagyon forumon nincs tapasztalat, D14 viszont mar legalabb 5-6 eve valtozatlan designnal van piacon, szoval jol birja a strapat.
esetleg Phantekset nezted?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
aswmaster
tag
válasz proci985 #53675 üzenetére
köszi a véleményed, megmondom őszintén, kicsit elbizonytalanítottál K2 vs D14 terén
tesztek alapján talán egy hajszálnyival jobb az Alpenföhn megoldása (többet is átolvastam), de gyakorlatilag mérhetetlen különbséggel (fél fok meg 0,5 dB előny), viszont, ha jól néztem, a NOCTUA-ra sokkal több garit adnak (5/6 év), az Alpenföhn-t meg mindenhol 2 év garival hirdetik. emiatt talán erre felé billen a mérleg nyelve"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
-
Mirman
őstag
Sziasztok egy GIGABYTE GA-970A-UD3P + FX 8320 kombón egy Thermalright HR-02 Macho hűtőtől elférnek a a bordás Corsair Vengeance ramok ? Valamint a VGA is elfér tőle rendesen , nem lenne semmi probléma ugye ?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz aswmaster #53663 üzenetére
BQTnek gyengébb a talpa, K2 / D14 mindkettő jó, talán a K2 a gyárilag jobb ventik miatt egy fokkal jobb vétel. a D14 140es ventije megfelelő, de egyébként közepes darab (mondjuk egy TY140hez/Blue Vortexhez/Prolimatechhez képest).
arra ügyelj, hogy beférjen, pl ne akadjon el a keresztmerevítőbe.
[ Szerkesztve ]
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy remek hűtőt? 9 cm-es kellene . Pontosabban a Xigmatek Loki.-n szeretném lecserélni, egy halkabb típusra.
Ez jó lehet?[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Potzee
addikt
válasz TaylorXIII #53672 üzenetére
Nem tudom...de a TX3-tól jobb cooler a 92-es ventis Loki II.
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Matisz77
aktív tag
Hali Zalman CNPS 9500 hűtőt szeretnék feltenni egy lga 1150 foglaltra létezik valamilyen lefogató?
-
head-
csendes tag
sziasztok!
ASRock H87 alaplaphoz fogok majd venni egy i7-4770 procit (már amennyiben lesz raktáron ilyen lap...)
eredetileg egy SCYTHE Ninja 3 Rev. B hűtőt néztünk ki hozzá, de most realizálódott ennek a nagysága az alaplaphoz képest.
namost a kérdéseim hogy elég/sok lesz-e a procinak ez a hűtő, a másik hogy nem fog megrepedni az alaplap a súlya alatt? (állítva lesz a lap egy ATX házban)head-
-
aswmaster
tag
válasz vjozsef #53667 üzenetére
hát egy régi CK-1018-am van, abban még nem voltak 120/140-es helyek. de tökéletes állapotú, csak azért nem cserélem ki, hogy kevesebb hűtőt tudjak bele rakni. de amúgy ilyen extra alacsony fordulatosak, szóval tényleg kb semmi hangjuk nincs.
miért gondolod, hogy a Bqt lenne a jobb választás?
-
Peaceliker
addikt
válasz aswmaster #53665 üzenetére
Gyári adatok szerint (de ugye ennél is csak ettől tudok kiindulni), már a leghalkabb sebességen sem halk, többi halkabbról indul. Illetve nekem is az jutott eszembe, mint neked, hogy ventit cserélni ezen lehet, hogy felejtős...de bazi jól néz ki, ahogy világít, az tuti!
"Oh my Goa'uld!"
-
aswmaster
tag
válasz Peaceliker #53664 üzenetére
köszi a gyors választ!
még esetleg egy jöhet szóba (régebben volz Zalman-om és meg voltam vele elégedve):
ZALMAN CNPS9900DFCsak ha jól nézem, ez azért hangosabb, meg nekem ilyen spéci ventiknek tűnnek, ami egy esetleges cserénél majd gondot okozhat. Vélemény?
-
aswmaster
tag
Sziasztok,
CPU hűtő vásárlás előtt állok (FX-8320 4GHz-en megy, ami most van hűtőm is tökéletes, csak kicsit hangos, mivel már nem mai csirke szegény). Elég sokat olvasgattam, hogy milyent vegyek, gyakorlatilag három közül kellene választani, de nem igazán tudom, hogy melyik lenne a legjobb közülük. Nézegettem youtube videókat is, de elég nehéz megállapítani, hogy melyiknek mekkora a hangja.
Ezek az opciók:
BeQuite! Dark Rock Pro 2
NOCTUA NH-D14
Alpenföhn K2Az ár most nem annyira érdekes, mert lényegileg ugyanannyiba kerülnek, ahogy néztem. Fő cél, hogy minél halkabb legyen (persze azért megfelelő hűtés mellett, mondjuk egy erősebb tuningot is feltételezve). Ház amúgy szellőztetve van 7 db 80 mm-es halk ventivel.
Előre is köszi a válaszokat!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz thomasa #53659 üzenetére
marmint a ventiket, ugye?
egyebkent lehet, 1600 92es meretben nagyon kellemes ertek hangra normalis ventit feltetelezve, de egyaltalan nem magas.
Casanova*: oke, akkor utannaneztel. remek lesz a noctua, minosegben kb a TRel egy szinten vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz proci985 #53658 üzenetére
tudom! majd lesz kupaktalanítva a proci! Thermalright Silver Arrow SB-E extreme-t néztem ki először. az sajnos nem fér el a házba, mATX lapon a vga fölött. D-14 jó lesz. erről vannak videók,hogy FD Arc mini házba ,mATX lapon simán elférnek a vga fölött.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Casanova* #53656 üzenetére
D14 mellett meg en a tobbi hasonlot is megneznem.
Thermalright Silver Arrow SB-E, Alpenfohn K2, Phanteks kettornyos (ket hutojuk van, szoval meg fogod talalni). Esetleg a regi Thermalright Silver Arrow is kb a D14 tudasaban van, viszont jobb a ventije.
egyebkent ja, ez a kategoria halk, jol hut es strapabiro, a sajat IFX14em (Silver Arrow elod) iden 5.5 eves
viszont haswellnel remelem tisztaban vagy vele, hogy amiatt melegednek, mert a magok es a heat spreader kozott nem az igazi a hoatadasi kepesseg.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Glaz-dozfhut #53654 üzenetére
low profile ramjaim lesznek. D-14-ről a legjobbakat írnak. nagyon csendes és nagyon jól hűt is. profi minőségi cucc.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz thomasa #53637 üzenetére
nem hinnem, hogy sokkal jobb lenne a helyzet, elvileg a N520 kb a CM212 tudasat hozta kisebb meretben.
paszta, felfogatas oke, nincs tele porral a borda?
Casanova*: csucskategorianal pont az a lenyeg, hogy az ember beallitja a hutot egy fulre kellemes fordulatszamra (ahol eleg huteni), aztan elfelejti. terhelesre se hangosodik.
viszont par lap (pl gigak) tudnak voltage modban is szabalyozni cpu_fan headeren, 3pines elosztoval tehat tudsz rendesen is szabalyozni. ha akarsz.
nekem az ifx14en ki van kotve elolapra a szabalyozas, 650-700rpm eleg lesz alapon.
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
Ha még nem vetted meg, akkor felejtős...a Freezer 13 Pro-nak nagyon gyenge a felfogatása, könnyen elreped a lefogató keret a csavaroknál. Sűrű, zárt a bordázat, a venti csak magas fordulaton fújja át a lamellákat. A venti cseréje macerás, ha esetleg meghibásodik. A talpon lévő kicsi venti egy idő után hangos lesz.
Ha már megvan, akkor mindegy...próbáld fel a lapra, de szerintem elfér.Itt egy AsRock 970 Extreme 4-en egy Arctic A30 látható.
Ez már fém, hátlapi merevítéses felfogatással van.(#53638) b.kov
Xigmatek Loki II (5.1k), Alpenföhn Sella, Arctic Freezer 64 Pro, Thermalright True Spirit 90,
Thermalright True spirit 120M (145 mm magas, 120 mm-es venti, magas hűtőbordás ramok mellé is jó)
Ha alsó tápos, felül perforált a házad akkor egy EKL Cold Tower Merlin Edition (3.5k + 1.3k futár) ár/értékben a legjobb[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz vjozsef #53651 üzenetére
FD Arc Mini: CPU coolers up to 165 mm tall
CPUhűtő:
Height (without fan) 160 mm
Width (without fan) 140 mm
Depth (without fan) 130 mm
Height (with fan) 160 mm
Width (with fan) 140 mm
Depth (with fan) 158 mmsimán befér.
arc mini nem sokkal kisebb,mint nagy tesója. jó széles ház ez. lényeg az volt,hogy az mATX lapon a vga fölött férjen el a hűtő.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz vjozsef #53645 üzenetére
itt úgy tűnik elfér mATX lapon a vga fölött. NOCTUA NH-D14 ez a hűtő jó lesz főnök?
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz Potzee #53632 üzenetére
utána olvastam,hogy a a hőmérséklet függvényében nem állítgatja a ventilátor sebességét,tehát fixen forog a ventije.ph teszten írja,hogy ,,Mivel nincs PWM szabályozás, ezért kapunk két adag lassító ellenállást, ezekkel a ventilátorok percenkénti 1300-as fordulatszáma 900-ra vagy 750-re csökkenthető. ,, tehát ezzel megoldható az,hogy automatikusan lecsökken,felpörög a venti sebessége,anélkül,hogy nem nyúlok hozzá.?? ahogy többi hűtő csinálja....
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Freezer 13 Pro elfér egy Giga 970A UD3-on, ami magas (CSX) hűtőbordás memóriákkal van szerelve?
-
b.kov
senior tag
Sziasztok! Milyen hűtőt ajánlanátok egy gyári órajelen használt fx 6300-ra? Úgy 5k körül, ha van valami jó ebben az árban, de ha egy picit drágább az sem baj.
-
thomasa
senior tag
FX8120-hoz nagyon dicsérik az ARCTIC COOLING Freezer A30-at. Ezzel mennyire lehetne levinni a hőmérsékletet? Jelenleg egy CoolerMaster Hyper N520 van rajta, ami 65 fokon tartja terhelés alatt, kicsit magas. Na igen, nem tipikusan erre a CPU-ra készült, csak öröklődött egy Phenom configból, mivel univerzális a felfogatása.
-
gellei
aktív tag
Hali!
Kipróbáltam tanácsotokra, és tényleg sikerült a régi cooler master hyper 212-őt beszerelnem. (Am3+)
Viszont van egy kis bibi. Folyamatosan 1800 rpm-mel tolja az alaplap (Gigabyte 970-UD3), bármit állítok a bios-ban, pedig aida szerint van, hogy 20 fokos sincs a procim, ha netezek akkor is 1800, és nagyon hangos.Megoldást valaki tudna erre?
Köszönöm!
Speedfan nem jött be, Easí tune 6 sem.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
Casanova*
veterán
válasz Potzee #53628 üzenetére
nézd csak! NOCTUA NH-C14 hűtő,mini ház és mATX lap ,milyen simán elfér alatta a vga. szerinted?
-
benikeee
tag
Hi.
Amd fx 8320-hoz milyen hűtőt ajánlotok max 8-10K-ig??
AMD FX 8320//Asus M5A97 EVOR 2.0//Chieftec CTG 500//Gigabyte GTX 1060 3GB WF2OC//Kingston HyperX 2*4GB//Corsair Carbide 200R//Thermalright Macho 120
-
Casanova*
veterán
válasz Casanova* #53620 üzenetére
házikóm: CPU coolers up to 165 mm tall
CPU hűtő: Dimension: L154 mm x W103 mm x H165 mm
. tehát a hűtő befér a házba?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
THERMALRIGHT Silver Arrow SB-E Extreme erről mi a véleményetek? mATX lapra, FD Arc mini mATX házba befér?
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz dudu5130 #53615 üzenetére
Igen, jobb a 212 mint a T4. AMD foglalatra is felszerelhető 4 irányba fordítva, a venti rögzítése is jobb a 212-nek, de magasabb is (160mm) szóval, a Vaya-ba nem fér be...
Nézd meg ezt a Thermaltake házat is [link]
Az M-Tech ház oldalán van egy bazi nagy venti...az lehetséges, hogy akadályozná a CPU coolert...[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz vjozsef #53614 üzenetére
Több nem lesz rá és nem hinném, hogy egy szutyok 8 ezer ft-os ház szétdől 2 hónap után zárlatot csinálva az egész rendszerben és leég minden cucc. ha nem elégedek meg vele akkor majd később ráérek vakarózni, de gyorsan kellene, mert lapim van ami kezdi bemondani az unalmast és nem akarok rá költeni. Úgyh, az a zabszem nem olyan kicsi a seggemben. De nem offoljuk már szét ezzel a topicot.
-
válasz vjozsef #53612 üzenetére
Ja bocs mert ha nincs pénzed akkor inkább kartondobozba csomagolod a konfigot...
(#53614) vjozsef: állandó bevétel nélkül ja lehet akár hónapokat várni...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Potzee
addikt
válasz dudu5130 #53607 üzenetére
Bár, ha egy felül perforált házba teszed az AsRock 990FX Extreme alaplapot és a procira egy olyan coolert, ami felfelé fúj, akkor minden OK.
Egy lehetséges konfig a PCX-től: a már említet Modecom ház, AsRock 990FX Extreme, normál magas ramok, a kiválasztott proci, CM Hyper T4 vagy inkább 212 (árban nincs nagy különbség), ODD, HDD és egy normális táp (pl. Chieftec CTG 500-80P 11.8k)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
válasz dudu5130 #53607 üzenetére
Érdemes körbe nézni. A PCX sem a legolcsóbb, inkább olyan közepesek. A Kisebb dolgokat meg kérheted PickPack pontra ami fele annyi mint a házhoz szállítás. Olyan alkatrészeket amik nem "kopnak" el meg nézhetsz nyugodtan használtat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Potzee
addikt
válasz dudu5130 #53601 üzenetére
Nem egy világszám, de a célnak megfelel.
Ha jól látom, kaposvári vagy...Merlinnél egy helyről összevásárolhatod, amire szükséged van (Bóly / Pécs) Ha valami nincs készleten, egyeztess vele és beszerzi.
Szvsz A magas északi híd miatt lehet, hogy egy másik alaplapot választanék...2x4GB normál, nem magas hűtőbordás memóriák, egy Merc Alpha ház + Alpenföhn Brocken...tökéletes alapja lehet egy AMD-s konfignak.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
dudu5130
őstag
Csak ha mindent onnan rendelek ahol a legolcsóbb akkor mindre rájön a szállítási költség. Azt meg nem akarom pluszba fizetni. mellesleg náluk van általában a legolcsóbban minden. Lehet idegesítő, hogy ennyit akadékoskodok és kérdezek, de nem ismerem annyira ezeket a márkákat és a házak minőségét.
-
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Kompakt vízhűtésen gondolkodok, úgy látom most már kezd kiforrni ez az ág is, és kicsit többet nyújtanak, mint egy hatalmas hűtőtorony.
Corsair H100i és H110 között vacilálok. Egy tesztet találtam, itt nagyon egál, bár fura, mert a H80i is jobban teljesít, mint a H110.(eltekintve a ventifordulattól, tehát maximumon)
Megéri a H110, vagy tényleg csak annyit tud, mint a H100i.(pl. H100i-vel sokkal több case kompatibilis) Árban ugyan ott vannak egyébként...[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
ReFleXx
addikt
CM 212 EVO-t AMD-ra csak ugy lehet felrakni hogy tap-ra vagy vga-ra fujja a levegőt?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
dudu5130
őstag
válasz Potzee #53600 üzenetére
Nincs PCX-en én meg ott válogattam össze a cuccokat és nem akarok 2 helyről rendelni. Ez esetleg milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- Noctua NH-U12S SE (Garancia, AM4, AM5)
- 0 km-es INTEL LGA1200-as gyári hűtő eladó - 2 db
- 0 perces RGB-s JONSBO CR-1200E processzorhűtők garanciával/számlával! (Intel+AMD!) 3999-4999 Ft/db!
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500 ZERO DARK univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) vadonatúj, 0 perces, rézmagos, pasztázott hűtők! 1299-2999 Ft/db!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest