Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk) 
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<< 
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Láttam Alpenföhn Matterhorn Pure-hoz adnak műanyag szigetelést, mindkét oldalra.
Kép amit linkeltem viszont Hyper 212 EVO és sima fémnek tűnik a merevítő.üdv
szabi -
flash-
veterán
Cooler Master Hyper 212 evo hűtőt néztem ki.
fontos lenne tudnom hogy ebbe a házba bele fog férni?
-
-
flash-
veterán
sziasztok
tudnátok ajánlani cpu hűtőt?
3570k procit szeretnék húzni 4.2-4.3 ghz re úgy hogy a hűtés megfelelő legyen olyan szempontból hogy ezen az emelt órajelen ne legyen probléma a több óra játék.
magasabb tuningot nem szeretnék tehát ennek mérten várom az ötleteket árban!
-
Gabor8634
tag
Sziasztok mi a véleményetek erröl a hűtőröl megéri [link]
-
Sziasztok!
Az ajánlott hűtők közül melyek azok, amik mellett elférnek a magasított RAM-ok. i5 2500k- hoz kellene, ami egy Asrock Z77 Pro4M lapban van.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
MM
őstag
Ez most akkor HR-02 Macho, vagy True Spirit 140?
Nálam most egy Archon van (szintén Ty-140-el), és Z87 Ex4-ben a legelső RAM modul fölé épphogy benyúlik a ventilátor, de a második slotba már mehet magas bordás is.
Előtte egy Hyper 212+ -on használtam ugyanezt a ventilátort, és az elfért az első slot előtt -épphogy...
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi, keresgéltem és megtaláltam a Mugen 4 -re megfelelő ventit :
Scythe Glide Stream 120 SY1225HB12H-P - 120mm 4PIN PWMGondolom ez passzolna rá a legjobban , a másik 1400rpm -es mellé (ez lenne a fújó , az 1400-as a szívó (jelenleg is az)
L
-
Kirir
tag
válasz
kromatika
üzenetére
A thermalright macho 140 mellett magasított ramok nem férnek el Asrock z77 Extreme4 alaplapon, az adott hűtő gyári specifikációi szerint a hűtőbordák alatt elfér, ami igaz is, de a ventilátor a hűtőbordák alá lóg és így már nem fér el, próbáltam trükközni, hogy az elsőbe meg a negyedik foglalatba rakom, de dual kittes cuccnál nem működik, viszont ha valaki csak egyetlen egy modult akar berakni az valóban az első slotban elfér. A számítógép házban (Fractal Design Arc Midi) a ház elején szívja be a levegőt, vízszintesen végigáramlik és hátul egy másik ventilátor kifújja (illetve a ház tetején is egy része a meleg levegőnek eltávozik), tehát én ennek függvényében szereltem fel a bordákra a ventilátort. Ezt csak azért írtam, hogy lehet máshová is felszerelni, de akkor igencsak csökkenni fog hűtési hatásfok.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Azt akartam megkérdezni,hogy [link] erre érdemes lenne lecserélni a Brocken-t?
-
and1ao
őstag
válasz
-szabi-
üzenetére
Általában a talált tesztekkel sok fél anomália léphet fel, ami eltérő eredményeket szülhet. Gondolok itt például arra hogy lehet más pasztát használnak, mások a körülmények ha teszt padon van a config vagy házba van-e a ház egyébként szellőztetve van-e mik vannak a configba mennyire melegszik, milyen hőmérséklet van a szobába terembe ahol a tesztek készültek ezek mind mind más eredmény szülnek. A legjobb az ha saját környezetben tudod megnézni mindkettőt.
Ár-ba 5-6-7k-val drágább az L12 2 fokot ez nem ér azonos körülmények között. Nálam biztos nem.
Röveden 5-6 tesztet megkell lesni mindenről, és akkor kapsz egy átfogó képet róla.
-
Mugen 4 -re mit tudnátok ajánlani (ventit) a gyári mellé ?
Ami "szerkeszthető" is , mert RAM borda problémával küzködök
Az világos, hogy csak a gyárival megegyező méretű cooler szerelhető rá, mert ha pl. 10-es ventit is rárakhatnék akkor meglenne oldva a dolog, vagy meglehet oldani ?

UI.: vagy ha nem jelent gondot a spec-re nézve, hogy RAM -ok (KIT) nem a 2-es és 4-es slotba vannak, hanem a 3-4 es, akkor elvileg elfér a RAM -októl!
L
-
bombibmw
veterán
válasz
egyedülülő
üzenetére
Nem szorul háttérbe.

Szóval nézd meg a ventin az irányt!
Biztos,hogy minden klappol rajta tudom,mivel Ugyanez a venti ment nálam is.
-szabi-: Tesztekből átlagolva és tapasztalatokból születnek az ajánlások.
-
-szabi-
addikt
Van itt egy cikk a hűtők állapotának különbségről: klikk
Nem gondoltam, hogy a VGA felőli levegő szívás hatékonyabb.
Esetedben ha 44C a proci akkor nagy baj nem lehet.üdv
szabi -
-szabi-
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Megspóroltam neked a kattintás kényelmetlenségét.

SZERK: Három kép összesen 220kB.

üdv
szabi -
-szabi-
addikt
Sziasztok
Tanácsotok alapján néztem teszteket az Alpenfoehn Matterhorn Pure hűtőről.
Mi alapján döntitek el melyik hűtő jobb?
Ebben a tesztben azonos eredményt ad mint NH-L12:
Itt viszont NH-L12 rosszabb:

Ebben Pure nem szerepel, de Noctua igen, ez alapján összehasonlítva a többiekkel fel lehetne állítani az többihez képesti viszonyát:

Vagyis a problémám az, hogy nem igazán lehet, mert a különböző oldalak tesztjei ugyanazokat a hűtőket egymáshoz képest más-más sorrendbe sorolják.
Például Dark Rock 2 is szerepel a tesztekben, változó eredménnyel.
Így nem könnyebb inkább bonyolultabb a viszonyok felállítása.
Szóval ti mi alapján döntitek el?üdv
szabi -
Gabor8634
tag
Sziasztok kinéztem egy Cooler Master Hyper 212 EVOt
erről mi a véleményetek ? csendes ? jó lesz egy i5 -2500-hez?
Még annyit úgy látom a csomagolásban van paszta is az jó vagy inkább vegyen az ember külön mellé egyet ? -
egyedülülő
őstag
válasz
bombibmw
üzenetére
A ram felöli oldalra raktam fel a ventit ami az én lapomon a proci és a ház eleje között van és így fújja előre a levegőt elszipkázva a bordákról. Szóval vagy fordítva matricázták fel vagy nemtom. A nyilakat megnézem majd ma merre néznek. Az tuti hogy nem jó ez így mert tényleg elrontja a légáramlást.:-)
Csak folyton attól fosok nem jól raktam fel a hűtőt a procira habár még sosem ment 44 fok fölé. Vslahol olvastam ha hűvös a borda akkor rosszul van felrakva a procira. Most csináltam ilyet én először eddig mások csinálták meg nekem.:-P -
bombibmw
veterán
válasz
egyedülülő
üzenetére
Jó kis coolered van.

Szóval,ha jól értem,a ház hátulja felé raktad fel a ventit úgy,hogy a "kaszás" része szintén a ház hátulja felé néz?
Mert akkor a ház eleje felé fújja a levegőt.
Tedd át előre úgy,hogy a ház hátulja felé fújjon,vagyis a "kaszás" része a ház eleje felé legyen,mert most előre fújja a levegőt,ősszekavarva az áramlást a házban.
De rajta van a ventin a nyíl,hogy merre fúj.
30-40 fokon forrónak kellene lennie a bordának?

-
egyedülülő
őstag
Hali!
Mivel pont napirenden volt az Ashura kérdeznék valamit mert nekem is olyan van. Szóval a venti nálam nem a bordákra fúj hanem elszívja onnan a levegőt. Úgy raktam rá ahogy kell(kaszás matrica van kifelé
,szóval az érdekelne, hogy ez a konstrukció ilyen vagy valami nem stimmel. Másik, hogy ha 30-40 fok között van a proci aida szerint akkor is csak épp langyos a borda.Ez rendben van így? A régi gépemben az x6 ot hűtő ekl cold tower ekkora hőmérsékleten bőszen fűtött. -
kromatika
veterán
válasz
umenhoffer92
üzenetére
szia alphenföhn matterhorn alatt sajnos nem fér el.

-
Gabor8634
tag
Sziasztok van egy intel i5-2500 procim és a gyári hűtőtt akarom lecserélni ! Tudnátok ajánlani egy jó hűtőt ? A proci nem lesz húzva, meg jó lenne ha halk is lenne max 10e ig előre is köszi
-
FuRiONight
addikt
Sziasztok!
Alpenfön Brocken ràtudom rakni z87 alaplapra?
A màsik kèrdèsem, h jelenleg low profil ramjaim vannak mert a hagyomànyos nem fèrt el alatta.
A hűtőt el lehet forgatni, normàl mèretű ram is elfèrjen alatta?
Előre is köszönöm!
-
umenhoffer92
csendes tag
bocsi a fárasztásért :d
de az alphenföhn matterhorn elfér egy microATX méretszabványú alaplapon, úgy hogy mellette Corsair Vengeance ramok csücsülnek? ha az egyiket eltakarja az nem baj, de a második ram helyet is az már igen
alaplapom: gigabyte ga h77m d3h
-
Kirir
tag
Egy gép kerül felújításra. Az új alkatrészek: Asrock Z87 Extreme 4 alaplap és egy Intel core i5 4670K típusú processzor. Az új memóriamodulok már megvannak, Corsair Vengeance ([link]). Szeretnék vásárolni egy halk, jó hűtőteljesítményű CPU hűtőt, mellyel nagyon jól lehessen tuningolni is. A problémám, hogy nem tudom, hogy a magasított memória modulok fölé milyen hűtő férne el. Amit tudok, hogy nem jó a Thermalright Macho 120 ([link]), mert a ventilátor alja felszerelt állapotban a CPU hűtő alsó bordái alá nyúlik, de annyira, hogy csak low profile típusú memória modulok férnek el alatta. Milyen processzor hűtőt vásároljak, ami elfér a többi komponens között? Nyitott vagyok mindenféle márkára, lehetőségre. Mivel szoktak árat kérdezni, ezért maximum 16000 forintig, de ha kicsit több nem gond, viszont, ha csak kisebb hűtő fér rá és kevésbé drága az még jobb alternatíva

-
bombibmw
veterán
válasz
umenhoffer92
üzenetére
Hát pedig,ha google-be beírod a házad típusát,kiadja a gyári oldalt is,ahol ott van feketén-fehéren a max. cooler height is a specifikációkban.
[link](#52552) kona005 : Bárhova tovább tudod vinni,csak előtte ki kell szerelni és gondosan be kell csomagolni.

Szívesen
-
kona005
senior tag
válasz
bombibmw
üzenetére
Nem akarom rárakni az oldalát. Árat azért nem írtam mert nem tudom hogy az általam leírt feltételeket milyen árú hűtő tudná hozni. Én mondjuk egy Scythe Ninja 3-at néztem az olyan 12-13k körül van szerintem azzal már lehetne 4Ghz fölé menni, de nem vagyok otthon nagyon a cpu hűtésben ezért is kértem a segítségeteket

-
bombibmw
veterán
válasz
umenhoffer92
üzenetére
Tegnap ránéztem a házadra és 163mm-es cooler fér el benne maximum.
A Pure 158mm,úgyhogy mehet bele.
(#52547) kona005: Írj egy maximális keretet!
150mm fér el benne,ha ráteszed az oldalát,úgyhogy ebben a méretbern a legjobb a Macho 120.
Ha nem akarod rárakni,akkor az ártól függ a többi. -
kona005
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy jó kis cpu hűtőt amivel egy Phenemom II X4-et 4ghz-re vagy az fölé lehetne húzni? Xigmatek Asgard házam van, nem gáz ha pont nem fér be esetleg mert úgy használom hogy nincs rajta az oldala.
Előre is köszönöm
-
umenhoffer92
csendes tag
Szerintetek befér az Alphenföhn Matterhorn Pure Edition egy CoolerMaster Elite 334U kuckóba? Elvileg méretre megfelel, de gyakorlatilag?
ház: [link] -
Beretvás
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
lehet azt kellene, csak olyan ventit nem kapni itt nálunk..
-
Beretvás
veterán
menyivel melegebb a k2 ha a középső ventit teszem rá csak?
-
cyber86
őstag
Helló. A scythe mugen 2 jó az 1150es foglalatra is?
-
bombibmw
veterán
válasz
umenhoffer92
üzenetére
Félmagas RAMok(~43-44mm) elférnek alatta,magasak nem.
De csak az egyik slotot takarja ki,szóval ha Neked a kettes-négyesben vannak a RAMjaid és magasak is,akkor jó lesz.(#52535) umenhoffer92: Egészségedre

-
bombibmw
veterán
válasz
umenhoffer92
üzenetére
Pure a leghatékonyabb,Macho 120 a leghalkabb,212 pedig a legolcsóbb.

(#52530) umenhoffer92: A lényegen nem változtat.
Egyébként a link a jó. 
-
umenhoffer92
csendes tag
üdv. ezek közül melyik érné meg a legjobban ár/érték arányban?
[link]
[link]
[link]CM Hyper Tx3,
Thermalright Macho 120,
Alpenföhn Matterhorn Pure ?Ezek közül a Cm egy olcsóbbik féle de jót olvastam róla.
Szempont igazából csak az hogy jól hűtsőn. a Zajszínt nekem nem fontos.cpu: i5 3470
ház: [link]köszi előre is!
üdv. -
Apollo_21
addikt
Csak abba az esetbe váltanék vízre...nem rendesre....hanem kompaktra ha lenne rá fölös 10es max..és csakúgy h megtartod a mostani hűtőd is...ha nemvállik be a kis víz..akkor is elmondhatod h jó vettem 7ér vmit..nemjött be elment 5ért...vagy ilyesmi..és akkor még mindíg ott az A70ed amire max veszel 2jobb légszállítással rendelkező ventit a sajátjai helyett..
Vmi ilyesmit ötlenék ki a helyedbe..többi csak pénzpazarlás lenne..h80 nemfogja neked 40fokosan tartani terhelés alatt sztem se télen se nyáron...kár azért a 20+ ezer forintért. -
-
Apollo_21
addikt
Nemtudni milyen hőfok értékeket várnál/vársz...vagy h mekkora oc-ra lehet számítani...látványosan....ez tág dolog..sztem..számomra azis látnyávos volt régen hogy a max hőfok értéket 4-5fokkal lejjebb vitte, ill. nem ingadozott hirtelen a hőfok...Én 6-7eztes víznek csúfolt dolgot próbálnék ki ha ez amolyan...ugyis lesz 1x nekem egy ilyenem "vágyad". Tehát kérdés ez, és hogy mekkora oc-re számolnál..illetve milyen hő érték számodra elfogadható...
-
Potzee
addikt
válasz
kadrian
üzenetére
Ár/értékben a szokásos triumvirátus: Alpenföhn Matterhorn Pure, Thermalright HR-02 Macho, Scythe Ashura
esetleg Be Quiet! Shadow Rock Pro, Shadow Rock 2 (a Be Quiet! ventik híresen halk működésűek)(#52519) k78chriss: Nem lesz útban, az alaplap és a tálca között nem véletlenül vannak a kis távtartók...
-
kadrian
csendes tag
Egy Zalman Z9 Plus fekete számítógépházba Intel Core i5-4570 processzorra szeretnék egy halk hűtőt. Ár lehet akár 10-15K is.
Mit ajánlotok?
-
Apollo_21
addikt
Az a baj ezzel....hogy a kompakt max csak leírva/elmondva és kinézetileg idézi csak fel azt h ez víz...de köze sincs a rendes normálisan összerakott vizes rendszerekhez, ha csak a kipróbálás a cél én inkább halálolcsó asetek-et vagy lclc-t vennék stb...
Énis odáig voltam a víztől..annyi jelenlétem azért volt h filléres egybét vettem h vajon földhöz vágom magam h mekkora király cucc...igazából ráébredtem h fölös pénzkidobás a "jobb" egybevízre költeni...rendes víz az horror....számomra eldölt h nem tuning rekord döntés akkor fölös..jó a lég...gondold át...amibe az a H80 kerülne..bitang léghűtéseket lehet kapni... -
k78chriss
tag
Sziasztok
Szeretnék az i7 cpumra új hűtőt a gyári helyett néztem is egyet Coler master hyper evo 212 ez ugyebár már olyan amit az alaplap hátoldaláról is kell szerelni, viszont nekem az alap lemez a házba nincs kivágva ott ahol a procifoglalat van. Kérdés ha kiveszem az alaplapot és rárakok egy ilyen hűtőt vissza tudom tenni a házba? Nem lesz útba a hűtő hátsó felfogató része?
Köszi
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Low profile, 9cm-es, FM2-es hűtőt keresek, 100W-os APU-hoz!
A segítséget megköszönöm.... -
-szabi-
addikt
Köszönöm a válaszokat, a linkelt cikket én is néztem, hasznos volt.
LOKI és GAIA kimaradt valamiért, köszi a tippeket, megnézem őket.üdv
szabi -
kromatika
veterán
válasz
-szabi-
üzenetére
Szia.Nekem már egy ideje 1 kg feletti hűtők voltak a lapon(D14 ,Matterhorn, IFX 14 ,Mine 2 stb..)nem görbítették a lapot,mert a lényeg a hátlapi merevités.Pl kiszerelt aalap lapnál,néztem,hogy a gyári intel hűtő jobban görbíti a lapot,mint az említett monstrum hűtők,mert ott ugye nincs ellen támasz,a hátlapi merevítő hiányában.De természetesen tiszteletben tartom a véleményed,Hyper 212 EVO jó választás,jobban hűt mint a true spirit 120(feljebb linkeltem a tesztet.12 cm-es hűtést,nem csak azért ajánlotabb mint a 9cm-es mert nagyobb a teljesítménye,hanem mert sokkal halkabb ,mint a 9 cm-es.De ha mégis 9cm-est akarsz akkor xigmatek loki,alpenföhn sella, jó választás
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok!
Kiakarom probalni a vizhutest, es a Corsair Hydro H80i-t neztem ki elso nekifutasra. Milyen ez a huto ? Mennyivel teljesitene jobban, mint a jelenlegi ? Nem akarok csucsokat donteni, de azert tobbet kiakarok hozni a cpu bol, mint amit jelenleg leggel.
Jelenlegi hutom: Corsair A70
Proci: Phenom ii X4 B55
Haz: NZXT Beto Evo -
-szabi-
addikt
Sziasztok
Mióta láttam egyszer meggörbült alaplapot amit egy majd egy kilós hűtő huzamosabb használata okozott próbálok odafigyelni a tömeg vs. hűtés arányra.
Tisztában vagyok vele, hogy nagyobb hűtő hatékonyabb, és lehet ez az én makacsságom, de fél kilósnál nehezebb hűtőt nem akarok rátenni.
Egyfajta kompromisszumos megoldás kell a gyári hűtő és a legjobb hatékonyságú kilós monstrumok között.LOKI elkerülte a figyelmem látom miért, discontinued termék.
TRUE Spirit 120M, Dark Knight és Hyper 212 EVO talán még vállalható kompromisszum, tömegük ventivel 0,6kg alatt van.
üdv
szabi -
Potzee
addikt
válasz
-szabi-
üzenetére
A processzorhűtő kiválasztásakor az alábbi szempontokat kell figyelembe venni:
- Milyen processzort kell hűteni? Lesz-e tuning? AMD vagy Intel platform? Venti fújásiránya miatt...
- Mennyi a rendelkezésre álló anyagi keret?
- Milyen házban van a konfig? Mekkora a rendelkezésre álló hely?
- Mennyire fontos a halk üzemmód? Ettől függően 92 mm-es vagy 120/140 mm-es ventivel szerelt cooler az ajánlott...92 mm-es ventis coolerek közül én a Xigmatek Loki-t és az EKL Cold Tower Merlin Edition-t (AMD-re) javaslom.
-
pipo112
őstag
válasz
-szabi-
üzenetére
azt hogy melyik legyen (9-12-es) neked kell tudni milyen környezetben fogod használni
húzni fogod -e vagy csak alap esetleg gondolsz e a jövőre ha veszel nagyobb procit és szeretnéd hogy arra is jó legyen ezeket mérlegeld
amúgy meg kisebb tömeg egyenlő kisebb hűtés teljesítmény ventibe ugyan ez a szitu -
-szabi-
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Néztem 12cm hűtőket is, négyre szűkítve a választást:
Thermalright Macho
Xigmatek Dark Knight
Thermalright True Spirit 120M
CM Hyper 212 EVOViszont nekem megfelel a 9-es is.
Kevesebb helyet foglal.
Kisebb tömeg.
Olcsóbb.Viszont a 9-esek közül már csak kettő maradt fenn, TRUE Spirit 90M kiesett.
üdv
szabi -
-szabi-
addikt
Sziasztok
Az alábbi 3 hütő közül melyiket ajánlanátok?
Mindegyik 92mm ventis és kevesebb mint fél kiló.TRUE Spirit 90M
Zalman CNPS7X
Scythe Katana 4Sajnos nem találok olyan tesztet ahol ez a három együtt szerepel.
Olyat találtam ahol Scythe Katana 4 és TRUE Spirit 90M együtt szerepel, de sehol nincs olyan ahol CNPS7X is szerepelne bármelyikkel.
Szerintetek?üdv
szabi -
kromatika
veterán
válasz
umenhoffer92
üzenetére
szia.10 000ft -ig tx3 felejtős ,a thermalright true spirit 120 jól hűt és halk is.sokkal jobb mina tx 3.viszont jó választás 10 000ft alatt a Cooler Master Hyper 212 EVO.és hűtési teljesítményben megelőzi a spirit 120-at, [link] és sok helyen olcsóbb is.i5 3470-et bőven kiszolgál mind kettő.

-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
zsolabacsi
üzenetére
-
and1ao
őstag
válasz
zsolabacsi
üzenetére
Egy borsószemnyi kell csak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Warships
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tehát a meleg levegő felfele száll...ezért könnyebb a kulernek is a dolga

. Direkt magas ramokhoz FuRiONight:Igen a brockent intelen el lehet forgatni.
A házban lévő ventikre gondolsz?
Rowon