- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#27813376 #72898 üzenetére
1: nem vagyok előzgetős fajta
2: A sávom közepén megyek, ha tetszik, ha nem.
3: van alattam egy 180Le allroad, mégis tiszteletben tartom a szabályokat, és ha kell akkor lassabban megyek, de magamat és legfőképpen másokat nem sodrok kellemetlen, szabálytalan ne adja Isten veszélye helyzetbe csak mert én tudok gyorsabban is menni.
4: előzéskor megvárom amíg biztonságosan megtehetem.Ennyi Lassan húsz év vezetéssel összesen 2x volt gyorshajtási bírságom, mindkétszer városon belül. Viszont volt már hogy egy f@szparaszt román kanyarban kezdett előzni és miatta pici szerencsével nem egy bő 2méter mély csatornában kötöttem ki! Meg sem állt a trágyahalom hogy megnézze mi történt. Én meg választhattam hogy frontális vagy csatorna.
Még egy adalék infó. Sokáig a leghosszabb jumperrel nyomtam, uh nem csak személyautós tapasztalat van, még ha nem is a legnagyobb kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest