- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#27813376 #72898 üzenetére
1: nem vagyok előzgetős fajta
2: A sávom közepén megyek, ha tetszik, ha nem.
3: van alattam egy 180Le allroad, mégis tiszteletben tartom a szabályokat, és ha kell akkor lassabban megyek, de magamat és legfőképpen másokat nem sodrok kellemetlen, szabálytalan ne adja Isten veszélye helyzetbe csak mert én tudok gyorsabban is menni.
4: előzéskor megvárom amíg biztonságosan megtehetem.Ennyi Lassan húsz év vezetéssel összesen 2x volt gyorshajtási bírságom, mindkétszer városon belül. Viszont volt már hogy egy f@szparaszt román kanyarban kezdett előzni és miatta pici szerencsével nem egy bő 2méter mély csatornában kötöttem ki! Meg sem állt a trágyahalom hogy megnézze mi történt. Én meg választhattam hogy frontális vagy csatorna.
Még egy adalék infó. Sokáig a leghosszabb jumperrel nyomtam, uh nem csak személyautós tapasztalat van, még ha nem is a legnagyobb kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Tudományos Pandémia Klub
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest