Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Nem tudom lassulni fog-e bármi. Akkora előjegyzésük van, mire kifutnának a queue-ban levő rendelésekből "összesuperchargerezik" nyugateurópát
Csak azért, mert speedzone Pista szájából nem jön más, mint a fika a portékára .. azért tizedannyira nem rossz. Ültem dácsában, teslában még nem. Meglepne, ha valaki egy forintot adna érte, ha ahhoz konvergálna az általános minőségérzet.
Bezzeg a 11 éves honda insight, vagy a széthulló civic amit a kezei közé kapott Pista a Kopasztól, az tök vállalható .. ahaa
Másfelől, sztem a Tesla tudja hogyan és min fejlesszen, hogy az illesztések pontosabbak, az ajtócsapódás pedig kevésbé olcsó hatást keltsen.Azt viszont marhára megnézem a VW vagy akármelyik másik konszern mikor küld fel magának pártízezer 5G műholdat alacsony pályára, hogy a saját intráján valósidőben értékeljen ki közlekedési helyzeteket és reagáljon a jármű. Pont annyira le vannak maradva, hogy ilyet esne az állam ->
amennyiben 1-2 éven belül ledolgozzák a felhalmozott hátrányt
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2