Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok
Tervbe van véve egy robogó vásárlás munkába járás céljából. De elgondolkoztam rajta hogy talán autónak több értelme lenne, mert akkor folyamatosan azzal járnék, nem csak akkor mikor jó idő van, meg kedvem van.
Na most fogyasztással kapcsolatos kérdésem lenne.Benzinesbe melyik az a cm3/le páros amivel a legjobb értéket lehet elérni? Tudom hogy ez sok mindentől függ, de egy átlagot vegyünk.
Kollégámnak Ignis van, 1.2 ha jól emlékszem de az is 7-8litert megeszi simán. Van ismerősnek Thalia 5-6litert fogyaszt maximum, neki 1.4-es van.Ez a 1.4-es amit érdemes venni benzinesből mert nem pörög annyit mint egy 1.0 cm3-es, viszont nem is fogyaszt annyit mint egy 1.6-os pl?
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Sziasztok
A legutóbbi hetekbe hónapokba autóvásárlást tervezem. 2 féle lehetőség van, ami úgymond ég és föld (használt vs új). Van egy makulátlan állapotú Clio 1.2 75LE, viszont a tulajt lehet nem sikerül meggyőzni az eladásról. Azt tudom hogy ezzel a kocsival nagyon jól járnék, ismerem az előéletét, meg hogy most ki és hogy használja, ezért szeretnék nagyon erre rámenni.
Ha ez nem jönne össze a közeljövőben (január), akkor új autót fogok. A kinézett egy új Toyota Yaris lenne. Mivel munkába járásra használnám, ezért jó lenne ha keveset fogyasztana. Napi összesen 80 km-t tennék meg vele. A kérdésem az lenne hogy új autó árából mennyit lehet alkudni? Mivel még újat nem vettem, ezért szeretném tudni hogy nagyjából mire számítsak ha esetleg ott leszek. Amit kinéztem az 3 800 000 ft lenne. Néhány %-ot mindig lehet szerintetek alkudni, vagy inkább plusz extrát adnak bele díjmentesen?
Köszönöm!
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz vzsryl #154626 üzenetére
&BigBlackDog
Köszi a segítségeteket! Közbe én is ráakadtam a használtautós hirdetésekre. Az az igazság hogy egy kicsit megtetszett ez is. Hiába hogy egy ideje a Yaris tetszik, ugye írtam hogy a fogyasztás fő szempont mert ezzel járnék dolgozni napi 80km-t összesen. És jó lenne ha 6 alatt lehetne tartani a fogyasztást, úgy jönnék ki 0-ra a benzinnel cég által.
Ebbe az 1.2-es Balenoba erősebb motor van mint az általam kinézett Yaris-ba, illetve nem utolsó sorban ez nagyobb is, és olcsóbb is. Bár igazából a nagyság annyira nem lényeg mert van a családba egy Mondeo, de biztonsági szempontból sokat számít egy nagyobb kocsi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz vzsryl #154630 üzenetére
Igen, főleg amiatt lehet jobb hogy nagyobb, könnyebb pakolni mint egy Yarisba, de egyelőre ez nem szempont. Viszont marhára zavar hogy csak 865kg. Tudnám mit spórolhattak ki belőle hogy ilyen könnyű.
Ja meg az lenne a kérdésem hogy hitelnél ugyanúgy lehet az árból alkudni, vagy annál nem nagyon szoktak engedni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz molnarpeter #154634 üzenetére
Ahol egyik összeg elmegy, ott visszajön máshol.
Nincs a topicba olyan aki Toyota szalonba dolgozik és segítene végigvinni a dolgon? Tanácsot adni, illetve hogy valamilyen szinten jól járjak, itt a kedvezményekre is értem pl. Valamint jobban mennék én is olyanhoz üzletet kötni akinek célja hogy segítse a vàsárlót a felmerülő dolgokban.
Az a baj hogy legelső alkalom óta a Yaris-hoz kötődök, így szerintem ebből nem lesz Baleno, Fiesta, Clio stb..
Köszi!
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Ez a guminyomás ellenőrző rendszer mennyire gázos dolog? Ha mondjuk idén csak 4 téligumit veszek akkor a nyárihoz kapott acélfelnire bármelyik gumis át tudja rakni, hogy műkodjön a rendszer? Vagy érdemes szervízhez fordulni?
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Mágus2 #154683 üzenetére
Ennek utánajárok majd ha aktuális lesz akkor. Gondolom a használatiba le lesz írva.
Az lenne a kérdésem még hogy a Cascot illetve kötelezőt új autó vásárlásánál ti mikor intézitek el? Mikor a kocsi meg van rendelve, utána már meg lehet kötni mindkettőt valamelyik alkusz vagy biztosítónál, vagy csak az átvétel után van erre lehetőség? Gondolom egyszerűbb ha már a megrendelés után megkötöm mert akkor van nyugodtan néhány hetem hogy mindent elintézzek, mindennek utánajárjak.
Néhány alkusz rendszámot is kér, de azt honnan a fenéből adjam meg nekik?
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Új Skoda Rapid 1.0TSI 95LE mi a véleményetek róla?
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz vans? #169961 üzenetére
Én tavaly vettem új Yaris-t, 1.5 111LE verziót és nagyon szeretem. Napi 80-90km-t járok vele, és teljesen meg vagyok elégedve a fogyasztásával is meg úgy az egésszel. Szóval azt nyugodtan tudom ajánlani! Turbósat nem akartam semmiképpen sem venni, de ez a 1.5 szívó 111LE-vel egész dinamikusan lehet vele menni lakott területen kívül is.
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest