- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
válasz
Szevam #166002 üzenetére
Nekem 1.4 van, 4 évvel idősebb, és fele ennyi kilométerrel, de nekem is hámlik a lakk a tetőn. Pedig a sajátomról tudom, hogy előző gazdájánál (12év alatt) fedett helyen állt. Olcsón fenntartható autó, egy kuplung cserénél lehet több a munkadíj, mint az anyag
Ha az elején szerkezeti elem nem sérült akkor nem kell félni tőle, ezt szervízben egy átvizsgálás során meg tudják mondani.
-
válasz
Szevam #166002 üzenetére
Ha jön le a lakk, az nem túl bíztató
Egy vagy több elemen is? Szarul fényezett elemeknél jellemző hiba. Gyárilag is lehet kemény a kuplung, pl. nekem a civicben sokkal keményebb mint barátnőm corsájában. Váltó gondolom fos renault, evvan, megszoksz vagy megszöksz. Coupe, 3 ajtós kivitelnél jellemző hogy az ajtók hosszúak, ez parkolóban némi kihívást jelenthet. Ha megveszed, szélvédőt cserélj minél hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Asustor NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest