Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz Beerwolf #224195 üzenetére
Arra is kérdezz rá, hogy ha sajt pénzt is raksz bele superb esetén akkor 4 év után amikor megveheted annyival kevesebb kell-e fizetned érte. Ahol én dolgozom hiába raksz bele saját pénzt a lejárta után vagy ha kirúgnak sem látod viszont.
Ismertem olyan középvezetőt aki vagy 1,5 misit meg betolt aztán pár hónapra rá el köszöntek tőle és az új vezető élvezte az extrákat[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz f4lcon #223025 üzenetére
Iszonyat milyen árak vannak, 2018-ban 4,65-ért hoztam ki....tudom infláció, háború, meg minden kutyafüle, de akkor is szembeötlő.
Szerintem az enyém a benyomott ajtóval és egy két parkolása karccal is elmenne 4-4.2 körül....[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz szabonagyur #223014 üzenetére
60e jól írtad. Összegben sem vészes, ha a kérdező gondolja holnap megnézem. Nálam hamarabb cserélték ( ~52e km körül ) mert rövidebb szerviz ciklusok vannak
-
IreN!CuS
őstag
válasz BigBlackDog #223007 üzenetére
Igen, jobban ránéztem és kiderült amit te is írsz, hogy az "alap" klíma benne van. Viszont a konfigurációban lévő kiírás picit megtévesztő
-
IreN!CuS
őstag
Az mennyire normális 2024-ben, hogy a majd 13 milliós alapáránál induló Golf Variant R-Line-hoz külön veszed meg a klímát potom 176k-ért ( remélem konfig hiba )
-
IreN!CuS
őstag
válasz slett27 #222332 üzenetére
Régen azt hallottam, hogy az OMV az osztrákoktól hozza - lehet változott azóta.
Régebben sokat "teszteltem" főleg a prémium vonalat, de nyilván nem releváns. Érzésre a Shell-el ment a legjobban cserébe a legrosszabb fogyasztás, értsd pár tized liter rátankolással mérve - MOL hozta a legjobb fogyit - az OMW meg kb középen volt mindenben is.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz kisza25 #222087 üzenetére
Megkövetlek, 1190 a forgalmi szerint az 5 ajtós. Viszont a net tele van eltérő adatokkal egészen ~1330 kgig. Arra sem találtam egyértelmű adatot, hogy ebben benne van-e a vezető 75kgval meg a benzin. Mindenesetre nekem valamiért tisztán rémlik az említett 1300+ kg , de mivel nem tudom linkelni elengedem ettől függetlenül lomha nagyon legyen bármennyi is a súlya
-
IreN!CuS
őstag
válasz kisza25 #222082 üzenetére
1300+ kg forgalmi szerint és olyan kurva lomha, hogy nem vagyok hajlandó asszony kocsiját vezetni ( 1.4 szívó mirror ).
Egyes kettes rövidke, de a hármas már sokat forog. Fogyasztás pedig egész tűrhető - vizpumpa csere már volt egy stabpálcával egyetemben és egy márkaszervizes kötelező jó 70-80kSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz SirRasor #221734 üzenetére
Suzukinál eggyel korábbi SX4 kötelező szervíze olyan 50-60 között van az esztergominál minden szűrővel + olaj , illetve az időszakos fèkolaj csere is belefér ennyibe. Keleti országrészben ez nagyon picit olcsóbb ( pl. Barcika ). Amúgy ez nagyjából ugyan olyan ár mint mondjuk 3-4 évvel korábban, 60 e km-nèl van gyertya csere az megdobja picit, akkor kb 110 körül volt egy kötelező.
Asszony 1.4 nagyon siet tipoja meg 70 alá nem képes beférni szintén Esztergom
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Pttypang #221102 üzenetére
Én csak a becsületesnepperèt tudom, nem tudom mennyire titkos nem feltétlenül drága amúgy. Talán ami nagyobb limit nála, hogy asszem 5 autót néz meg neked
Dellfanboy: ez szerintem nem feltétlenül igaz, kimondottan meglepett pl az a6 mennyivel olcsóbb kint - pár résszel korábban mutatott párat a "kopasz" és lehetett az árakat is látni valami 34 K euró rémlik
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz szőröscica #220156 üzenetére
Hol írtam szuperbének?
Szerkesztésnél az A6 sort írtam hozzá. De közben látom a hatalmas hibát majd megkérem a modit javítsa
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz laszak #220144 üzenetére
Jó a téma ugyan ezzel küzdök pár hónapja annyi eltéréssel, hogy itt 2 gyerek és asszony szeret mindent is bepakolni és mindenképp benzin alapú kell.
Nálam, sajnos vagy sem, nagyon leszűkült a lista a kombi Passat / Superb vonalra. Kicsit kacérkodtam a Focus ST-vel ( kombi ) , hogy valami bugi legyen benne, de egyfelől méretben kisebb, másfelől a sokak által akár jogosan is utált 3F szabály miatt félve ugranék bele a 2.3 EcoBoost-ba.
B8-as Passat és SuperB most fut ki, akár el lehet csípni egy egy kifutó modellt jó pénzért. Vagy amit előttem már írtak lehet rendelni az új B9-est jó nagy csomival. Viszont itt ami nem tiszta, hogy egyelőre mindenhol a 1,5 eTSI ( 150 ps ) van mild hybrid-del ami nem lesz túl fickós. A "beígért" 2.0 TSI 201 PS-el nem tudni mikor és mennyiért jön, pedig sokat keresgéltem.Az általad írt RAV 4 hát vezettem egyet ( családi körben van egy ) engem nagyon nem győzött meg ( csomagtartó kimondottan szűkösnek tűnt ) beltér mondjuk úgy, hogy japános.
Mazda 6 élőben láttam a csomagtartót számomra az sem tűnt hatalmasnak.
Haverom vett a becsületes neppertől egy német Variant GTE-t egyelőre sokat nem írt róla, szóval szerintem jó
Ha 1-2 éves használt is játszik tényleg érdemes lehet külföldön körülnézni sokkal nagyobb a merítés. Ami nálam nagyon beakadt, hogy a németeknél lehet látni 40e euró alatt is A6 kombit 45 TFSI-vel ( 265 PS ) aztán, hogy élőben milyenek jó kérdés.
De most követem majd a topicot hátha lesz valami titkos tipp[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz kisza25 #181056 üzenetére
Egy ideig vezettem aztán elfelejtettem, meguntam, lusta voltam https://www.spritmonitor.de/en/detail/942535.html most már 36e km felett vagyok és folyamatosan ilyen vegyeseim vannak.
Nem tartom teljesen lehetetlennek az 5.5ös körüli átlagot sem ha szinte csak országúton 60-80 között mész.
Asszony lába és a sok város a Tiponál meglátszik 6.8 - 7.3 közötti a vegyese. 4,5 - 5 liter extrémnek tűnik
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz kisza25 #181050 üzenetére
Igaz boosterJet 1.4, de a legutóbbi vegyesem 6.5 volt. Pedig volt benne rövidtáv - pesti dugó, szerpentin plusz fővel, meg pár égessük ki szakasz- nem lehetetlen szerintem 6 alá benézni országúton papásan vezetve.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Integrale #166032 üzenetére
Anno amikor 13ban nézegettem ilyen autókat annyi maradt meg, hogy kb mindenki leakart beszélni erről az "i-shift-es" cuccról. Nem tudom azóta változott-e bármi is szóval offba rakom
-
IreN!CuS
őstag
válasz diegho #165874 üzenetére
Mintha pár napja lefutottátok volna ugyan ezt csak egy másik kollégával
Pumma: az 50 milliós géppel is lehet szabályosan közlekedni szóval ez nem érv. Amire felakartam hívni a figyelmet az az hogy jó ha van egy ici pici tartalék. Sajnos IFA van még bőven
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz #94529552 #165853 üzenetére
Pedig igaza lehet, klíma, 2-4 fő, akár csomag...persze elfog indulni aztán ha megeszi a 7-9 litert ne csodálkozz IFA mögött meg általában büdös
-
IreN!CuS
őstag
válasz galacsindobá #163489 üzenetére
Ha Vitara akkor megnézheted az S-Crosst is, kifutó Ceed, K Astra, talán Mazda 3 bár az szerintem több lesz.
Viszont részletezhetnéd mire kell, mennyit futna, hány fő, gyerek csomag akármi bármi.
-
IreN!CuS
őstag
válasz kisza25 #163150 üzenetére
Nálam meg 149e kmnél cseréltek műszerfalat mert a felső légbefúvó résznél picit elvolt csúszva a műanyag.
-
IreN!CuS
őstag
válasz gooool #162119 üzenetére
Igen, leáll az egomi gyár. Nyertek valami gyár felújító pályázatot illetve a vitaránál kivezetik a 1.6 szívót és jön helyette a boosterjet + talán facelift, de ez nem 100%.
A DPF-röl nem hallottam, nekem legalábbis nem említették.Az "e hó 31-ig gyártják" dolgot kezeld fenntartással. Iszonyatosan limitálva van már minden, színből már csak három jön le ( kék piros meg még talán a fehér). Legtöbb kereskedő már nem vesz fel rendelést csak aug. végén szept. elejére.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz gooool #162117 üzenetére
Suzukinál az említettem összeg volt a vége nálam, igaz nem toltam túl a dolgot. Lehet van még benne -50-100k ha valaki jobban próbálkozik
-
IreN!CuS
őstag
válasz gooool #162105 üzenetére
Amelyik neked jobb tetszik ilyen egyszerű
Én is sokat vacilláltam a két modell között, igaz én a 150 lovas verziót néztem.
Viszont nagyon nincsenek egy árban ha csak nem történt valami nagyobb "leárazás" az Opelnél. a Suzuki ~4.7 metállal és +2 év garival míg Astránál nem nagyon láttam 5 alatt sőt inkább 5.2+, igaz én a kombikat néztem.
Kaptál esetleg konkrét árajánlatot kíváncsi lennék mi mennyi most Opel oldalon?
Viszont ne hagyd ki a 3-as Mazdákat sem ha ilyen kategóriában nézelődsz.
-
IreN!CuS
őstag
válasz hülyegyerek #161655 üzenetére
Én kimondottan kényelmesnek találtam az S-Cross ülését 180 cm 95 kg, viszont a kormányzást adom, középen nagyon halott.
-
IreN!CuS
őstag
válasz akela91 #161249 üzenetére
Nem, mivel ha jól emlékszem nálad is valami 6.4 lett a vége én meg 5.2ig néztem.
Elhiszem, hogy jó a 0-100 meg nem érezni, hogy alul gyenge, viszont sokkal lényegesebb mérés lenne a 3. 50 -100 vagy 5. 80-120
Ettől függetlenül nem mondom, hogy rossz autó vagy hogy rosszul döntöttél szimplán nekem papíron gyengének tűnik. az ára miatt meg élőben nem adtam neki esélyt, lehet akkor megváltozott volna a véleményem ki tudja.Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Vezettem sok kis köbcentis szívó benzines autókat 75-120 le között, tény megy, A-ból B-be eljutsz, viszont nagyon nagyon megérzi ha többet ültök az autóban megy a klíma és van csomag is. Pályán többet pörög ha meg pörgeted többet eszik.
Sokáig nézegettem én is a szívó benzines autókat pont az egyszerű konstrukció miatt pl. Honda civic 1.6 120le - 1.8 140 le viszont új legjobb tudomásom szerint már nincs belőle ha lenne is drágább mint a megjelölt 5 misi.szerk.: mielőtt, nem versenyzésre használom én sem autót viszont havi ~2e km alatt sokszor fordul elő, hogy előznöm kell mert 60-70 között kirándul előttem valaki vagy más ok miatt nem megy. Ilyenkor nagyon kényelmes tudd lenni egy picit erősebb autó és nem kell sokat gondolkodni várni a megfelelő alkalomra.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Akkor elmondom én, hogy látom mivel hasonló feltételek mellett keresek autót annyi különbséggel, hogy sokáig nézegettem plafon 2 éves autókat is, 5 misi +-200e Ft
Suzuki S-Cross 1.4 140 le megy, értelmes helykínálat 4.8 misi mindennel együtt sok értelmes használható extrával. Oké nem kell neked legalább kevesebb látok majd az utakon
Mazda 3 a 120 le szívó harmat 165 le sokkal drágább
Toyota 136 le szívó ~1300kg manuális klíma 2018ban micsoda?
K Astra kombi 150 le élőben -még- nem próbáltam viszont újonnan inkább 5.3-5.5 misi kicsit kevesebb extrával mint a Suzukinál.
Német prémium trió gondolom érthető okokból kiesik
Személy szerint a francia/olasz márkákat kerültem. Ettől függetlenül átnéztem mi merre mennyiért, nem nagyon rúgtak labdába. Tipot érdemes megnézned ha esetleg nem gond az olasz autó.
Ha már Skoda akkor Octavia, volt főnököm anno vett Rapidot élőben néztem láttam beleültem kicsi szűk...
Van sok 1-2 éves kevés km-es golf variant, újonnan viszont az is drágább, seat dettó.
Kia Ceed 1.6 crdi hogy menjen is, 7 év gari de megint 5.2-5.5 Hyundai kb ugyan az csak 5 év garival. Ha esetleg letudsz annyit alkudni vagy hozzátenni szerintem mindenképp megér egy próbát. 7 év gariról vagy 150 e kmröl meg annyit, hogy 149.678 km volt a kocsiban amikor megkaptam a vadiúj műszerfalat mert a tetején a félgömb buziság elcsúszott. Szerintem korrekt.
Biztos szír új autó kell?
Fontos a teljesítmény, hogy ne legyen 1-1 előzés kínszenvedés főleg ha négyen ültek az autóban megy a klíma és valami még van a csomiban is?
Gondolt át mi az ami mindenképp kell és mi az amiből tudsz engedni.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #161163 üzenetére
A Suzuki Szabó Csepel ezt küldte:
Ára Fogyasztói ár regisztrációs adóval: 5 610 000 Ft
Metálfényezés: 130 000 Ft
Egyedi ajánlati ár: 4 700 000 FtEgyéb költségek Üzembe helyezés költsége: 30 000 Ft
Vagyonszerzési illeték: 77 250 Ft
Forgalmi engedély és törzskönyv: 12 000 Ft
Rendszám: 8 500 FtÖsszesen: 4.827.750 Ft
Az általunk forgalomba helyezett gépkocsikat 3+2 év vagy 150.000Km garanciával továbbá Prémium Suzuki Mester Assistance szolgáltatással szállítjuk.
A Suzuki Stabil pedig:
- 1.4 GL+ metál színű autó választása esetén az autó kedvezményes ára 4.700.000 Ft
- üzembe helyezési díj: 130.000 Ft (teljes költséget magába foglalja).
- Április hónapban történő megrendelés esetén az autóhoz navigációs kártyát adunk ajándékba (eredeti ár 82.000 Ft)Itt nem tértek ki a +2 év garanciára.
BigBlackDog: ha van még esetleg bármi plusz/hasznos infó szerintem jobb ha itt írod hátha másnak is segít persze csak ha nem titkos Mindenesetre köszi a tippet ránézek a Nyíregyházi kereskedésre is.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Mennyire aktuális/pörgeti a témát az ismerősöd? Kíváncsi lennék honnan milyen ajánlatokat kap. Nekem egyelőre 4.83 misi 1.4T GL+ metál, ajándék navi kártyával forgalomba helyezéssel együtt +2 év garival, igaz még csak egy alap tapogatózó email ment ki pár helyre, de egyelőre ez a legjobb. Még várok pár helyről választ.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest