Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz theuprising #149699 üzenetére
Jah az nem jött le, hogy ő be is hoz kérésre. Akkor átfogalmazom a levelet
-
lorcsi
veterán
válasz dkaro #149691 üzenetére
szerintem kb. itt a válasz
és problem solved
múlt héten volt még vagy 3-4 db..viszik mint a cukrot#149698:
kis szerencsével addigra megint lesz pár darab
nekem speciel megbízható pasinak tűnik, nem úgy mint a többi nepper
szeirntem megéri tőle venni[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
penge111
addikt
válasz dkaro #149691 üzenetére
Nem lesz 1.3 milláért értelmes darab, én már fél éve nézegetem. 2004-eseket fejtsd el. 2004/12 havi max., onnantól jött a ránc felvarrott verzió. 2004 és előttiekkel akadnak gondok, nagyon kemény a futómű, számtalan visszahívás stb...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Kornel
veterán
válasz BigBlackDog #149692 üzenetére
Pedig ebben a variációban ahol a méret nem annyira lényeg, a Corsa biztos nyerő lenne, olcsóbbak az alkatrész árai, mint a Hondanak, fenntartásban nem mindegy.
-
BigBlackDog
veterán
válasz theuprising #149690 üzenetére
"...a Becsületesneppernek, ő ingyen ad tanácsot emailben az ilyen egyszerűbb kérdésekben..."
A válasz a "Honda" lesz.
(#149693) Kornel: Igen, én tisztában vagyok vele, csak becsnepperéknél szeretik a Hondát eléggé, ahogy észrevettem (kb. minden második kérdésre az a válasza).
[ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
válasz theuprising #149690 üzenetére
Írok, köszi.
De akkor bedobom ide a közösbe
Melyik legyen?
2008-2009 Corsa vagy 2004-2005 Jazz?
Igényeim: Benzin,Klíma,Alacsony fogyasztás, Napi 50km ingázás Bp és agglomeráció között, olcsó szervizelés
Ár max 1.3M -
dkaro
őstag
válasz theuprising #149688 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszod. Egyszerű oka van. Kisebb méretű, alacsony fogyasztású, megbízható autót keresek napi ingázásra bp-re (50km oda vissza). Több ismerős ajánlása alapján Corsára és Fiestára szűkült a kör. Ebből azért lett a Corsa mert 10 évnél fiatalabbat szeretnék a Fiestánál viszont a 2010 előtti "kerek lámpás" nem tetszik az újabbak meg inkább közelebb vannak a 2M-hez mint a 1.3M-hoz.
A jazzt néztem sokáig de ami 1.5 alatt van azok a 2004 és előtti modellek és tudom, hogy használattól függ de a kor azért egy jó kiindulási pont.
Sajnos tényleg nem értek a kocsikhoz a legboldogabb akkor lennék ha lenne olyan szolgáltató aki kiválasztja a tutit, bevizsgálja és elhozza nekem meg csak pengetnem kell és első használat előtti nagyszervizbe elvinni -
theuprising
tag
válasz dkaro #149686 üzenetére
Ha mindenképp Corsa kell, akkor úgy érdemes venni, hogy bevizsgáltatod előtte márkaszervizben/szakszervizben, ez viszont a te költséged. A nepperek is csak annyit tudnak megnézni vásárláskor amit helyben meg tudnak, persze nekik nyitottabb a szemük és tudják mit nézzenek és hallgassanak.
A Corsát nem ismerem, de ha első autónak az a fontos, hogy megbízható legyen, ne álljon szervizben folyton, tehát alacsony fenntartási költsége legyen és olcsó, akkor ne fűzd magadat olyanhoz, hogy "2008 utáni", meg "max 150.000km". Legtöbbször ezek nem reális számok, értékek. Tekert az óra, vagy a tulaj lesz.rta a kocsit, olajcsere össze-vissza volt, csak akkor ment szervizbe ha már gurulni is alig bírt. Nekem egy Toyota Avensisem van, 620.000 (igen, hatszázhúsz!!! ezer km) van benne, semmi baja. Azért, mert mindent időben, pontosan szervizeltek rajta. Minden kopó alkatrész sistergls, zúgás, remegés és mindenféle probléma-előjel előtt ki volt rajta cserélve, a motorja gyári, olajat nem eszi.
Bátran mellé merem állítani egy 150.000km futású autó mellé, hogy melyik van jobb állapotban.Ez csak egy szélsőséges példa volt, ebből leszűrve a lényeg, amit rengetegen mondanak, főleg nepperek: "állapotot veszünk, nem kilométert, vagy évszámot".
Amúgy megkérdezhetem, miért pont Corsa?
Ahogy lejjebb is írtam, a Honda Jazz hasonló tulajdonsággal bír mint a Corsa, viszont legendásan megbízható.kovacsroli:
Reális a ~4.2-es fogyasztás, viszont a Renault dízelei nem híresek a megbízhatóságukról. Dízel-nyűg lehet kettőstömegű, részecskeszűrő, turbófeltöltő, porlasztó... ezek mind több százezres tételek, hiába kicsi a motor viszonylag ráadásul a dízelek büdösek. . Plusz ha jól tudom azok nem láncosak, hanem szíjasak (valaki szóljon ha nem így van), tehát ~150ezrenként vezérlést kell cserélni rajta. Ha dízel, akkor ne a Renault, hanem a Yaris, bár erős átvilágítással, mert hiába kicsi motor, hiába Japán tech., a dízel az dízel.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Köszi mindenkinek!
A leírtakon kívül más nem számít, sem a méret, sem a komfort. Az 1.5 dci cliokról mit lehet tudni? Ezzel a motorral volt egy ismerősömnek egy rémtörténete.
Ha 1 literrel kevesebbet eszik, 4,2-t mondjuk (ez reális?), akkor lehet rajta fogni évente valamivel több, mint 200k-t. A szokásos dízeles nyügöket betakarja ez az összeg?Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Nem igazán jutok előre autóvásárlás ügyben.
Egy Opel Corsat szeretnék venni (Benzin,Klíma,2008 utáni, max 150000km). Korábban írtam, hogy semennyire nem értek a kocsikhoz, ez lenne az első. Itthon is csak a szervizre tudnám rábízni magam és az alapján dönteni, hogy lehet-e. De megfordult a fejemben, látva az árakat, hogy külföldről kellene behozni. Van értelme? Van olyan szolgáltató aki nem csak behozza hanem meg is nézi és szól, hogy mik lennének a hibái, mintha itthon szervizben nézetném?
A keret 1-1.3M caklipakli.
Üdv:
dkaro -
theuprising
tag
válasz kovacsroli #149680 üzenetére
Szia,
ekkora távhoz már van értelme bőven a dízelnek. A következő kérdés, hogy benzinben vagy dízelben gondolkodsz? Mennyire számít a márka, a kinézet, az autó (márka) megítélése? Méret? Egyterű, kombi, sedan? Felszereltség (pl.: automata, manuális)?
Ha "minden mindegy, csak menjen, ne egyen sokat, és ne kelljen folyton szervizbe vinnem", akkor a Swift méretében a Honda Jazz-t ajánlom (benzines, manuális), mindenki szereti, Totalcar népítélét átlag: 8.81. Sima egyszerű szívómotor, láncos vezérlés amit nem kell cserélgetni. Van klíma, ABS, minden alap ami kell. Fogyasztás befér a limitbe. A becsületesnepper is előszeretettel ajánlja ezeket, nem véletlenül.
-
alázógyík
addikt
1.4D Yaris v. 1.5dCi Clio/Megane
Ezek nagyon keveset fogyasztanak.
-
Because
őstag
köszi a válaszokat!
-
lenko
aktív tag
Vegyen egy fiatalabb stiftet kevés km-el...
[lsuzuki_swift_1.2_glxL] tempomat is van benne
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
napi ausztriai ingázáshoz, évi 60k km-re milyen autó ajánlott, ha a feltételek:
1. megbízható (2006-os 1.3-as swiftet váltana, tehát legalább annyira)
2. 107 km/h-val haladva nem eszik többet, mint 5,2 literEzen kívül gyakorlatilag nem számít semmi. A keret 2M mindennel együtt, de olyan tekintetben ez nem számít, ha pl. egy 3-as golf a legmegfelelőbb 400k-ért, mert akkor az lesz.
Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
diegho
nagyúr
válasz penge111 #149676 üzenetére
48-49-es cipőt hordok. Rengeteg autóban nem tudok csak 1 pedált lenyomni, hanem megy vele a mellette lévő is. Valamint a 195cm-hez nem 75kg vagyok, hanem 100 felett. Megpróbáltam, beleültem, de a térdemet verte a kormányoszlop alja, a lábam nem fért el a pedáloknál. Esélytelen volt vezetni. Pl egy 2-es Megane-t sem tudnék vezetni, ha az életem múlna rajta sem, mert a gázt csak úgy tudom nyomni, ha lenyomom a féket is.
-
nagyúr
válasz Because #149674 üzenetére
Célszerű előtte újra forgalomba helyeztetni az eladóval. Nincs különösebb procedúra, Kormányablaknál lehet intézni, 2.300 HUF az illeték, és a tulajdonos kérvényezheti.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
penge111
addikt
válasz diegho #149627 üzenetére
Hát én nem tudom, én 193 cm vagyok, sógor 2006-os Jazz autójába vígan elfértem, és a pedálokkal se voltak gondok. Megjegyzem jelenleg egy 2004-es Matizt vezetek, ebben is elférek, igaz a jobb térdem éppen éri a középső konzolt, de nem zavaró. Ha tehetném én is Jazzre váltanék, de 1.4-1.6 misi között vannak az értelmes darabok 2005-2007 közöttiek, régebbit már nem vennék. Így marad a Ford Fiesta.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
diegho
nagyúr
válasz Because #149674 üzenetére
A kereskedésekben árult autók nagy része forgalomból ideiglenesen kivont, csak nem írják oda, mert az egyszeri ember már meg se nézné. A procedúra az, hogy már forgalomba visszahelyezve veszed meg, emiatt kell várnod 1-2 napot. Elmész, foglalózod, 2 nap múlva mehetsz érte.
-
Because
őstag
szerintetek forgalomból ideiglenesen kivont autót meg szabad venni?
milyen procedúrát van maga után a dolog?
-
Kickass
őstag
válasz BigBlackDog #149664 üzenetére
156-ból is van ám V6 és azokra panasz sincs. Kasztni szeret hervadni, de ha talál az ember egy jót akkor alváz és üregvédelem.
-
diegho
nagyúr
válasz BigBlackDog #149667 üzenetére
Egyik gyerekkori barátom (akinek felesége kollégám is volt) használ ilyen 3.2 V6-ost már vagy 10 éve. Kopón kívül soha semmit nem kellett cserélni rajta. Abszolút 100%-os elégedettséggel használják.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Luck Dragon #149668 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos. Ezt is olvastam, meg aztán Opel esetén a facelift sokszor költségcsökkentést jelent.
-
válasz BigBlackDog #149667 üzenetére
Na ez szuper hogy ugyan arra személyre gondoltunk Akkor fel kell venni a "türelem" ruhát és keresni ,gondolom te faceliftes variánst szeretnél?
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Luck Dragon #149666 üzenetére
Igen, már váltottunk pü-t és számomra is eléggé pozitív összkép állt össze azokkal a Vectrákkal (Signumokkal) kapcsolatban. Csak a választék nem túl nagy (egyelőre csak itthonit nézem).
[ Szerkesztve ]
-
Pont ezt a fajta Vekit vett Szada85 kolléga is, opel topicban látható az összefoglalóban. Ő biztosan segítene hogy mire kell oda figyelni, még ha németektől hozod is be, mert ott is él ha jól rémlik.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
diegho
nagyúr
Pont a C Vectra-t akartam mondani. Kintről szerintem egész jó áron lehet szerezni.
-
BigBlackDog
veterán
válasz rbalint88 #149650 üzenetére
Igen, nézegettem 156-ot is, de nem szeretnék dízelt (nem a kettőstömegű, turbó + egyéb dízel nyűgök miatt, hanem inkább a hang/rezonancia szempontjából, meg aztán 4.5-5e környékén már érdemes váltani). Viszont Alfából, ha jól kép van a fejemben, a benzinesek nyűgösebbek tudnak lenni. Inkább egy 5-6 hengeres "benzintemető", 9-12 literes vegyes fogyasztást még meg tudok emészteni valahogy.
+ többiek: japánok közül sokat kilőttem, talán csak Accord + esetleg Legacy maradt a kalapban. IS200 forog rendesen a 6-os váltó ellenére és tempomat nem volt, csak automatával együtt, ha jól tudom (+ azért szerintem rozsda már ott is megjelenik jó eséllyel). IS250 ára már túllóg az ingerküszöbömön, ráadásul a rozsdásodási hajlam ott is megvan rendesen (Bögre példányából kiindulva). BMW-k játszanak, csak rohadt kevés normális példány van a benzinesekből, ahogy észrevettem. Szerencsére nekem nincs méretbeli problémám, a Civic teljesen kényelmes, de szerintem kisebb beltérrel sem lenne gondom (bár egy Corsa-Polo méret már kompromisszumos lenne érzésem szerint). Mondjuk egy 3.2-es V6 C Vecivel szerintem megbékélnék...
Na mindegy, legfeljebb majd rárepülök Saint Jettájára.
-
sasa134
addikt
válasz focvis #149660 üzenetére
Rozsdasodnak?? Ehh nekem is a kalapban van..(volt?)
@Kornel
Jah, sérülés még OK, de azert pl a Mazdak sérülés nelkul is rügyeznek..Nekem sajnos garazs esélytelen, ráadásul 240km-re élek az oceantol, rengeteget esik, szóval az auto az esőben áll az utcan...Ha ezt nem birja,akkor nem lesz Lexusom sajna.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Kornel
veterán
válasz focvis #149660 üzenetére
Az IS is rozsdálhat, mint az összes japán.
Szerintem a fogyasztása meg egy kategória a 2.4 typeS accorddal.
Ami ugyanúgy rozsdálhat, sőt jobban, mert adott pénzből régebbi accordot kap, plusz a Lexus megbízhatóbb.Sasa: melyik japán nem rozsdál? Nincs ezzel gond, keresni kell egy még ép példányt, és alváz+ uregvedelem, normális helyen.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz Kornel #149657 üzenetére
Ööö...ezert irtam...De most akkor magamat igazoljam duplan azzal,h neked is ellentmondok vagy adjak igazat? Furcsa neha a forumos kommunikacio..
Sztem az IS egy tok jo kozepkategorias utazoauto. Nem hajo,nem ringat ugy mint egy E-Merci, de palyara valo, megbizhato,minden kriteriumnak megfelel.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Kornel
veterán
-
sasa134
addikt
-
AMD Power
titán
válasz Luck Dragon #149612 üzenetére
Ki lesz probalva sz is meg az Astra. Ami jobban be fog jonni azt veszem.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz BigBlackDog #149644 üzenetére
Hát pályázáshoz nem a japánt választanám, mármint messze nem olyan a zajszigetelése mint egy 5-ös régebbi bmw-nek.
-
rbalint88
addikt
#csakazalfa.
legközelebbi talin viszlek egy kört
már a 156 is elég csendes, 140-nél 2500-at forog, futóműve ugye elég jó és ha keresel egy megkímélt példányt, akkor nagy bajaid se lesznek vele. nekem eddig a hengerfejproblémán kívül (ami már megvolt vételkor is) csak kopó-fogyóra kellett költeni, ami egy 14 éves és 300ezret futott autónál szerintem abszolút elfogadható. -
szőröscica
addikt
Muhaati ex 525i-je.
-
veterán
Pályázni csak nazi gépet.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Kornel #149645 üzenetére
Egy max. 4-5 éves autóhoz képest biztos öreg, emiatt több mindent kell benne már cserélni. De gondolnám, hogy annak is vége van egyszer, ha megkapja a kopó-fogyó alkatrészekből az újat, akkor jó pár évig kiszolgálja a tulajdonosát. És anyagilag szerintem még mindig nem feltétlen vagyok ott, mintha egy pl. 5-8 éves turbó benzinest vettem volna. Legalábbis így látom jelenleg.
-
Kornel
veterán
Öreg Honda?
A japánokhoz a kopók se olcsok. -
BigBlackDog
veterán
Milyen típusok között lenne érdemes keresgélni, ha valami olyan autó kéne, amivel
- lehet pályázni kényelmesen, relatív csendesen, komfortosan
- de ugyanakkor kicsit sportosabb is, nem egy dülöngélő hajó lesz belőle az első szerpentinen
- és mindezek mellé még megbízható is, nem zabálja fel a fenntartása az ember gatyáját és idejét
?Elsőre így 7gen Accordból a 2.4-es Type-S jutott eszembe... Van még valami?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Lehet, hogy nem nagy a csomagtartó, de azért én elmentem strandra vele 3 felnőtt 2 gyerek 2 babakocsival úgy, hogy még a kalaptartót se vettem ki. A mosogatógépet is beletettem és le tudtam csukni, üléseket előre kellett csúsztatni, dönteni nem. Mondjuk én sem Merivát vettem volna, ha nem vagyok hülye. 440cm-ig kellett autót találnom és nem gondoltam, hogy a Zafira A belefért volna.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz diegho #149631 üzenetére
Jah csak a Merivának sem nagy a csomija. Végigjártam ezt én is. Még Nissan Note-ot is néztem de hiába. Nem volt ellenfele a Jazznek. Igaz csak 180 cm vok.
Egyedül ami negtívumot tudok felhozni ellene, hogy nekem túl rövid az ülés ülőlapja elöl. Másba tényleg nem tudok belekötni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz diegho #149627 üzenetére
Azért mert kategóriájában a legtágasabb. Ültem más hasonló méretű kisautóban (Fabia, Ibiza, Polo, Punto, stb) és azokhoz képest tágas.
4 felnőtt plusz ami a tengerparti nyaraláshoz kell simán és kényelmesen elfért. Próbáltam ugyanezt ősök Puntójával előző évben abba is befértünk de épphogy...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Richard!
addikt
Üdv!
Vidéki kisvárosi szaladgálós autót keresek édesanyámnak.
A keret maximum 2000€. Elsősorban itt nézek kint, de ha van egy tuti vétel, nem zárkózom el a hazai vásárlástól sem.
Tényleg a Honda Jazz a legjobb alternatíva?
#csakbenzinesMa kezdődik életed háralévő része
-
q13579
senior tag
Köszi szépen.
Még szóba kerültek 2-3 évvel idősebb A4 és A6 verziók is.
Ott mi a helyzet a TFSI motorokkal? Illetve, ha ezek nem, akkor milyen motorokkal van tapasztalat szerint a legkevesebb probléma ezeknél a modelleknél? (Feltételezem a TFSI nem lehet nagy eresztés, mert rendre ebből van a legalacsonyabb áron a legtöbb eladó...)
-
lorcsi
veterán
ekkora különbség lehet a dízel meg a benzin között
logikusan a fiatalabbnak alacsonyabb kellene lennie...de ugye ez csak egy paraméter a sokból
körny. véd besorolás szvsz a fiatalabbnak jobbnak kellene lennie..bár nem tudom..lehet a dízelség sokat ront ezen(volvernek euro 4 volt)mindenképp sokkoló volt h 4* a reg adója
-
lorcsi
veterán
autó behozatali kts.-ekkel van valaki nagyon képben?
itt van egy bmw..1,9..plusz a reg adó még egy 140-es szumma 2,1-ben megáll -elég kicsi a különbésg
holott a múltkor egy másik márka 180 lovas, de fiatalabb autójára csináltattam egy kalkulációt és 500 lett a lelapírozási kts (volvo s60 d5, 2007-8 körüli)
ezt az egészet nem értem..
vagy a bmw vásárlása esetén van még valami plusz vevői kts ?nem akarom megvenni a bömöst, csak a reg adó számítása miatt hoztam fel példának
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz q13579 #149614 üzenetére
Passat: 2.0 PD TDI-t kerüld a 2.0 CR TDI jó. A TSI-k nek sincs túl jó hírük de azért egyik sem egy olyan nagy roller. A vezérlésre kell odafigyelni meg arra, hogy kokszolódik a szívósor azt időnként takarítani kell.
Accord: 2.4i esetében volt pár motorcsere inkább a többi teljesen ok.
Avensis: A D4-D dízelek nem probléma mentesek a D-CAT motor kimondottan kerülendő.
Mazda 6: A 2.3-as szívó benzin olajköre alulméretezett ezért elég sok megkotlott belőle.
#nincsbennetarcsi
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Egy kombi autót szeretnék venni, a következők közül mind tetszene, a kérdés viszont az lenne, hogy ezek közül melyik lenne a legmegbízhatóbb (motorikusan)? Milyen motorral érdemes őket keresni és mi az amit messziről el kell kerülni? Már az is rengeteget segít, ha kizárhatok pár modellt.
(Évi 15.000 km-es futásteljesítményhez kellene, elsősorban nyilván benzines, de a dízeltől sem zárkózom el). Alapvetően német autó párti vagyok, de sajnos ahogy elnéztem, pont ez idő tájt kezdődött a downsize-ing, ami igencsak sok megbízhatatlanabb motort eredményezett a VW-nél... Ezeket jó lenne elkerülni, ezért bíznék jobban egy sima szívó benzinesben, ami maradt a japánoknál, ez kiforottnak tűnik, viszont szép benzintemetők is....
2010-2012 közötti évjárat:
VW PASSAT
HONDA ACCORD
TOYOTA AVENSIS
MAZDA 6 -
-
SeatZola
őstag
Srácok! Tanácsot kérnék: van egy 2007-es Jetta Comfortlina 1.9 PdTDi kocsim, amit családi autónak használunk. Újkorától nálam van. Most vennék mellé egy újabb 4-5 év körüli kocsit családinak. A keret 2,5-3mFt. Eddig egy Jetta 1,6 CR TDi Trendline (2012/6 havi , 142ekm, 2,69 mFt) és egy Skoda Octavia 2,0 CR TDI (2012/3 havi, de már FaceLift-es 105e km 2,79 mFt) a kiszemelt. Mindkettő magyar, 1 gazdás, igazolt kilométer, márkaszervizes, szervizkönyves, törésmentes. Mindkettőben megvannak a kötelező alap extrák: ABS/ASR/ESP, AC, AirBag, elektromos ablakok, tempomat, fedélzeti computer. A Jetta felé az eddigi pozitív Jettás tapasztalatok húznak, az Octavia delé pedig az eddig olvasott rengeteg pozitív tapasztalat. Szerintetek melyik lenne a jobb vétel?
Rappi
-
kisza25
félisten
válasz Kornel #149607 üzenetére
szerintem kulturáltabb, mint a suzuki 1,6-ja,
nekem volt ceed 5,5 évig azzal a motorral, az itthoni szabályokat bárhol megtudod vele sérteni, városba simán elég, autópályára van 6., nem versenyautó, nincs is szüksége rá mindenkinek[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Kornel
veterán
válasz kemalboy01 #149603 üzenetére
Elég gyenge motor 5+M-hoz képest.
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest