- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz Tom1939 #220225 üzenetére
A corolla.listaar szerint drágább volt mint a c-hr amikor néztem pedig a HB szóba jött.
@f4lcon: nagy is és annyira nem tetszik. Tudom hogy a belsőt kéne nézni dehat emberek vagyunk es gyengék 🙂
@molnarpeter;: köszi a t-eoc.felett valahogy elsiklotram, meglesem
Amúgy a konarol.barmi rossz?🙂
-
dkaro
őstag
Sziasztok,
Új autó vadászatban vagyok, C-HR és a CX-30 szerepel a listámon de ezek már keret tetejét súrolják és nézegetem mi az ami kicsit lejjebb van árban és még tetszik.
Az új Kona-ról 1.6 T-GDI motorral vannak nagyobb problémák?
Aglóból ingázásra használom het 2-3-szor, havi 2-3 alkalom nagyobb táv (100-200) és nyaranta néhány külföldi út.
A keretem 11M körül van ha nagyon nyújtózok 12-12.5M -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Új autót tervezek vásárolni jövőre a keret kb 6M.
Mivel csak ketten vagyunk ezért a kis, kompakt autókat (corsa, p2008, 208, captur)néztem és az lenne a kérdésem, hogy biztonság szempontjából jobbak/rosszabbak e a kompakt crossoverek mint egy sima hatchback corsa vagy 208. Leginkább úttartás, borulás hasonlókra gondolok. Van esetleg amire érdemes odafigyelni ezeknél? -
dkaro
őstag
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Biztos hülye kérdés de most veszem az első autómat. Ha megírtuk a papírt és megkaptam mindent el kell vigyem ereditségvizsgálatra, mert ezt kérik az átírásnál az okmányirodában.
A kérdésem, hogy csináltathatok műszaki vizsgát addig amíg nincs a nevemen, csak az adásvételit tudom felmutatni? Ahova vinném ott csinálnak mind a kettőt és nem fordulnék kétszer ha nem muszáj.(A műszaki augusztusban jár le.) -
dkaro
őstag
válasz BigBlackDog #150293 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
dkaro
őstag
válasz BigBlackDog #150291 üzenetére
Az érvényben lévő kötelező megszűnik, ahogy eladja az előző tulaj?
Az eredetiség vizsgálat hosszabb idő vagy elvisszük a szerelőhöz és pár perc múlva kész is?
Illetve köszönöm a választ. -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Úgy tűnik lassan megveszem az első autómat. Kérdésem lenne a folyamattal kapcsolatban.
Ha tetszik és a szervizben átvizsgáláskor is minden rendben akkor.
1. Aláírjuk a szerződést.
2. Én adom a pénzt, ő a kocsit, forgalmit, kulcsokat, szervizkönyvet
3. Irány az okmányiroda ahol befizetem az illetéket és a bemutatott szerződés alapján a nevemre kerül.
Ennyi? Regisztrációs adó csak akkor kell ha először kerül itthon forgalomba, ugye? Ismerőstől veszem, jelenleg is forgalomban van itthon.
Eredetiség vizsgálat kell, ha igen azt mikor kell intézni?
Írjátok meg kérlek ha rossz a sorrend vagy kihagytam valamit.
Köszi! -
dkaro
őstag
válasz penge111 #149768 üzenetére
Én kerestem. Láttam nála de csak 1-2 hónap múlva lesz esedékes. 2005 utánit fogok nézni. Mivel nincs tuti módszer úgy fogom csinálni, hogy amelyikből lesz szimpatikusabb (Corsa vagy Jazz) azt fogom megnézni. Ha a szakszerviz megnézte akkor mérlegelek, hogy megvegyem-e vagy sem sajnos nincs jobb ötletem.
-
dkaro
őstag
válasz #94529552 #149733 üzenetére
Szia!
Szakszervizbe biztos viszem, már ha engedi ha eladó. Ha nem engedi akkor meg egyértelmű.
De nagyon elültették a fülemben a jazzt. Van egy ismerősömnek 2006os és nem nagyon van vele gondja. Van 1 hónapom dönteni kb. Szerintem az lesz amelyikből éppen jobbat/szebbet találok jó áron. -
dkaro
őstag
válasz Kornel #149717 üzenetére
Köszi a választ. Sajnos mint írtam semennyire nem értek a kocsikhoz, azt fogom elhinni amit a szerelő mond, ezeket én nem tudom ellenőrizni.
Ráhagytam 2-300e Ft-t azonnali szervizre, ezért akarok megállni 1.3M-nál szóval azt tudom, hogy rögtön kell rá költenem.Június vége felé lesz esedékes a vásárlás addig sasolok.
A Corsák is ilyen érzékenyek vagy azokkal nincs tapasztalatod? -
dkaro
őstag
válasz theuprising #149694 üzenetére
Na annyit írt a nepper, hogy a Jazznél nincs jobb.
Van 2005-2006-os abban az árban ami számomra elfogadható, mert mint írtátok a 2005 előttiekkel azért akadnak gondok.
Mennyivel drágább a szervizelése egy Jazznek mint a Corsának? Csak körülbelül, hogy tudjak mire számítsak. -
dkaro
őstag
válasz theuprising #149699 üzenetére
Jah az nem jött le, hogy ő be is hoz kérésre. Akkor átfogalmazom a levelet
-
dkaro
őstag
válasz theuprising #149690 üzenetére
Írok, köszi.
De akkor bedobom ide a közösbe
Melyik legyen?
2008-2009 Corsa vagy 2004-2005 Jazz?
Igényeim: Benzin,Klíma,Alacsony fogyasztás, Napi 50km ingázás Bp és agglomeráció között, olcsó szervizelés
Ár max 1.3M -
dkaro
őstag
válasz theuprising #149688 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszod. Egyszerű oka van. Kisebb méretű, alacsony fogyasztású, megbízható autót keresek napi ingázásra bp-re (50km oda vissza). Több ismerős ajánlása alapján Corsára és Fiestára szűkült a kör. Ebből azért lett a Corsa mert 10 évnél fiatalabbat szeretnék a Fiestánál viszont a 2010 előtti "kerek lámpás" nem tetszik az újabbak meg inkább közelebb vannak a 2M-hez mint a 1.3M-hoz.
A jazzt néztem sokáig de ami 1.5 alatt van azok a 2004 és előtti modellek és tudom, hogy használattól függ de a kor azért egy jó kiindulási pont.
Sajnos tényleg nem értek a kocsikhoz a legboldogabb akkor lennék ha lenne olyan szolgáltató aki kiválasztja a tutit, bevizsgálja és elhozza nekem meg csak pengetnem kell és első használat előtti nagyszervizbe elvinni -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Nem igazán jutok előre autóvásárlás ügyben.
Egy Opel Corsat szeretnék venni (Benzin,Klíma,2008 utáni, max 150000km). Korábban írtam, hogy semennyire nem értek a kocsikhoz, ez lenne az első. Itthon is csak a szervizre tudnám rábízni magam és az alapján dönteni, hogy lehet-e. De megfordult a fejemben, látva az árakat, hogy külföldről kellene behozni. Van értelme? Van olyan szolgáltató aki nem csak behozza hanem meg is nézi és szól, hogy mik lennének a hibái, mintha itthon szervizben nézetném?
A keret 1-1.3M caklipakli.
Üdv:
dkaro -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Ha offtopic akkor bocsi és kérlek irányítsatok át a megfelelő helyre.
Autót szeretnék vásárolni. Abszolút nem értek a kocsikhoz (kb 2 hete van jogsim) és autószerelő ismerősöm sincs aki tudna segíteni a használt autó vásárlásban.
Tudom nagyjából, hogy milyen autót szeretnék venni.
Kérdésem van olyan megbízható cég/szerelő aki foglalkozik olyannal, hogy a kinézett autót elmegy az emberrel átvizsgálni/elkísérni szervizbe átvizsgálni/megvenni ?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Myth: Wukong
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...