Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz Jorus #193814 üzenetére
Ahogy a linkelt topicban is írtam inkább érdemes a Golf GTE irányába nézelődni, ha érdekel ez a VAG hibrid vonal. Én hamarosan most már megfogom hirdetni a Golfot, ha szeretnéd személyesen is megmutatom.
Ha meg csak a hibrid a lényeg agy A-B autó formájában akkor Prius/Auris a neked való. A Golf annyiban jobb, hogy van rendes elektromos hatótávja és egy viszonylag erős kocsi, ami azért jól megy és jól is fekszi az utat.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
grizlisandor
veterán
válasz Jorus #193806 üzenetére
Száraz DSG van benne, ha ezzel együtt tud élni, állítólag jó autó.
VAG topikban tárgyalták nem rég. -
Doki16
addikt
válasz Jorus #190254 üzenetére
Mekkora autó kell? Van bőven kínálat.
Toyota Auris, CH-R, RAV4 talán még belefér
Ford Mondeo, C-Max
VW Golf GTE, Passat GTE
Audi A3 E-Tron
BMW i3 REX, 225xe
Volvo V60 D6
Mitsubishi Outlander PHEV
Lexus CT200h, IS300
Kia Optima
Hyunday IoniqA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
rbalint88
addikt
válasz Jorus #177081 üzenetére
golf 7 gti-t bezzeg nem akart senki, pedig neki 3 is volt az is jó volt egyébként, de nekem picit az steril, egy hotheccsbe több színházat várnék. kíváncsi lennék a tiédre, hogy az mit mutat.
amúgy a v60 phev tényleg nagyon szerethető jószág, igazi nyugis, papás utazóautó
-
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz Jorus #171670 üzenetére
Ez nem feltétlenül ezt jelenti! Ezt is jelentheti, de lehet rajta NAV zár, bűnügyi záradék akármi.
(#171669) GEPESZ66 A pontos okot mondja meg a kereskedés vagy a tulaj - mutassa meg pöcsétes papíron. Addig nem szabad semmilyen pénzt adni utalni erre a kocsira míg nem ismert az ok. Ha ugyanis nem neki hanem a bejegyzés szerinti illetékesnek kell fizetni ebből lehet komolyabb ügy is.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
kisza25
félisten
válasz Jorus #171296 üzenetére
új Kia ceed gt 1,6 tgdi (205 ló) 7,9M
Kia optoma 2.0 (163) 7M 1,6 tgdi (180 ló) 8M
Kia sportage 1,6 tgdi 177ló 7M
Hyundai kona 1,6 tgdi 177ló 6,2M(dct) 6,7M (dct+ 4*4)
Hyundai tucson 1,6 tgdi 177ló 7,6M (elsőkerék)
Ez mind 8M alatt van van ami még kevesebb[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
SzlobiG
félisten
válasz Jorus #157100 üzenetére
Erre nem is gondoltam, ettől függetlenül eléggé olcsón adják ezért is gondoltam rá, hogy valami nem stimmel.
Amúgy valakinek tapasztalata 1.4 pd-vel? Ismerősömnek az ibizaba nagyon bevált, keveset evett, viszonylag jól is vitte azt a bódét meg a fenntartás se volt vészes es ha jól tudom kettős tömegű sincs benne.
Gombinyó: Igen tudom, de a körítés sokkal jobb/szerelhetőbb a ford esetében mint az agyonbonyolított pugnál. Az egyik 1.6 a másik 1.4 az utóbbival van a probléma. Az 1.6-on turbot kellett cserélni ahogy megvettuk ami még nem is volt olyan nagy gond, de szamolgattunk nem éri meg megtartani jövőre új kuplung, új vezérlés, jobb küszöböt javítani kell szóval inkább eladjuk nem locsolunk rá pénzt.
-
őstag
válasz Jorus #156783 üzenetére
Tudomásom szerint nincsen a váltóval összefüggés, jelenleg tele van a HaHu manuál, nagy fordulatszámmérős Mazda 3-al, de csak a 3 legnagyobb felszereltségi szinten jár (ez a Takumi felszereltség nem is hivatalos, csak valami magyar sajátosság lehet).
A sima verzióban a fordulatszámmérő bal oldalon van digitális formában: [link]"Less but better" - Dieter Rams
-
nagyúr
válasz Jorus #156305 üzenetére
Valaki báki bármit? Hétfőn beszélek Mazda szalonos/szervizes ismerőssel, de azért független vélemény is jól jönne.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Dare2Live
félisten
válasz Jorus #156330 üzenetére
Aham Direct Injection.
EGR + Crankcase visszavezetés(PCV valve) + Turbo gyakorlatilag nem okozott és nem okoz kokszosodást (carbon buildupot) ahol üzemanyag tudja "mosni" a szelepet.
DI se ha nincs a fenti három. Amint kombinálták fentieket DIvel beindult a koszosodás.Itt egy 2.0as turbo nélküli mazda Skyactive motor 6.000km! után. De ez nem mazda specifikus alig tudok olyan új motorrol ami ne kokszosodna. [link]
teszem hozzá, hogy a "catch can"ek is csak a probléma elódázását okozzák. Nem 50-150.000km után kell pucolni hanem jóval késöbb.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-v-
addikt
válasz Jorus #155684 üzenetére
Az crossover
De elmondhatod amúgy, miben jobb, mint egy pont ugyanilyen legacy, ugyanezzel a motorral és váltóval (és tegyük fel nem kell telekre járni földúton), szóval maga a crossoverség vagy suvság miért jó, ha semmi az ég világon nem indokolja mondjuk az emelt hasmagasságot?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Jorus #155586 üzenetére
Valóban nem terveztem hogy el kellene adni kb 4 évre terveztem csak ne lenne ez a kocsi..
Nagy vágyam egy automata értelmes motorral rendelkező kocsi. Meg fejelve az ismert elő élettel és szervizel kell. Ennél közelebb sose fogok kerülni ehez a vágyamhoz úgy hogy ne fájjon a fenntartás.
Mindegy nem vergődni akarok de reméltem 600 körül érne valamit..[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Jorus #155427 üzenetére
De egymás mellett voltak a kirakatban
1,5 2milla....
Mindegy benzin vagy diesel... inkább szerdán kellene.
320i vagy 320d-t nézegettünk .... E90-est.
150le körüli volna jó. .....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
psg5
veterán
válasz Jorus #155048 üzenetére
Toyota unalmasabb nálad, mint a Golf ?
Honda meg ronda ? Biztos, hogy mindketten az új Honda Civic 2017-ről beszélünk?
Hú ez tényleg nagyon szubjektív dologEgyébként a Toyotánál kérdeztük, hogy lesz-e vásárlás után újabb frissítése a Corollának, de azt mondták, hogy elvileg tavaly nyári a verzió és max minimális frissítés lesz. (Jártunk úgy régen egy Sceniccel, hogy megvettük, pár hónapra rá meg egy klasszisokkal szebb változat jött ki, na így újra nem akarunk, a VW és a Honda meg nagyon friss). Igaz ez nem tudjátok Corollánál?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
szilchi
őstag
válasz Jorus #153662 üzenetére
Nem néz ki rosszul,de a csomagtartója kb. 100 Literrel kisebb a jelenlegi kocsijánál .
Én ezt az Opelt találtam,bár a barátom nehéz eset és nem rajong a kombikért.De mondtam neki pakolás szempontjából ennél már csak az egyterű jobb.Motorja is elég teljesítményt mutat,kérdés mennyire elég egy kombinál.Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Jorus #153662 üzenetére
1,5-ös motor szar: gyenge, sokat eszik (főleg ezzel az őskövült 4 gangos automatával) és hajlamos az olajfogyasztásra is. 2 literes alá nem szabad adni (abból viszont jó a 125 lovas SOHC meg a 160 lovas DOHC is).
mod:
Arról nem is beszélve, hogy a címben szereplő FWD micsoda?! Ilyen verzió nem készült a GG Imprezából (sem). Lehet FWD-osítani ha kiveszed a középső elkó-hidraulikus difijének a biztosítékát, ilyenkor automatice letiltja az ECU, így valóban FWD lesz de...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
bitpork
nagyúr
válasz Jorus #153188 üzenetére
Első 6 hónap cég eladó esetén az övék, a második a vevőé bizonyítás szempontjából. Magánembernél megfordul az első 6 hónap és a vevőnek kell bizonyítania, mivel magánembernél nem várható el üzemeltetői oldalról az ilyen műszaki ismeret.
Én amondó vagyok hogy felesleges cégeknél is ez a hercehurca. A felkészült vevő nem bemondásra megy vásárolni hanem pénzért átnézeti a kocsit. Ha már ezt sem engedi a kereskedő az jelzés értékű.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Sirandrish
legenda
válasz Jorus #151952 üzenetére
Ez a Honda city ez milyen? Ahogy látom 2007es példányokat is lehet kapni 1M alatt..
Még a végén lecseréltetem a Suzukit...ez tetszikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz Jorus #151892 üzenetére
Lehetséges, hogy ez lenne az acélszürke szín?
-
-
rbalint88
addikt
válasz Jorus #145397 üzenetére
Opel alapu megszunt marka, kevesen ertenek a spec dolgokhoz. Nincs hozza alkatresz minden bokorban. Sokat eszik, szuk, nem ertik az emberek. A sokat eszik mellett van benne turbo (talan 2 is), automata, awd. Ezektol meg tibbet eszik es sok sok $$$ javitani.
Szoval ha haverod is az a fajta, hulye, akit ez nem zavar, akkor vegye, mert biztos szeretheto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest