-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
Az embereknek fáj az igazság!
-
lenko
aktív tag
válasz xtevo #154175 üzenetére
Elvileg ez már elektromos gázpedálos így lehet (20-30e kb.), de azért kérdezz utána a tempomatszerelés.hu-n.
Soft mod=chip tuning (voltam itt 2x bátran ajánlom, ebből egyszer ugyanezzel az 1.6 motorral), azzal nem fog 7.5-8l-nél többet kérni átlagban(Persze ha nem csak 100% városban mész araszolva), és kapsz néhány+lóerőt (7-8), valamint alcsonyabbról fog húzni, nem kell szétforgatni. (Motornak nem lesz semmi baja)
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz xtevo #154171 üzenetére
Legalább comfortline kell, de inkább highline. (Igaz bontottan kapni hozzá gyári sport ülést+ bőr kormányt jobbat, ami megvan kb. 100-120k-ból mínusz pár 10e amit kiárulsz belőle.)
A motor megbízható, egy soft modd-al használhatóbbá válik 50e-ből.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz thomasthomas #154031 üzenetére
Kint azért korrektül megcsinálják, más kérdés, hogy itt hibátlannak hirdetik.
-
lenko
aktív tag
válasz kalmanchris #154029 üzenetére
Az új vállalható (vagyis majd a sport), de az ajtóhatároló még mindig ugyanaz a szar. 1-2év után úgy jár az ajtó, hogy végállásban meg sem áll pl. Vagy a szél kinyitja helyetted. Ez ultra gagyi...
-
lenko
aktív tag
válasz Victoryus94 #154027 üzenetére
Ez megint csak az olcsó kategória, érdekesmód ha olyan olcsó kint az autó, miért csak lefingottak járnak 80-90% arányban itthon, ja mert mégis drága a jó autó kint.
Valós 200e km alatt szervízkönyvvel stb. gyári fénnyel gondolom sok autót vesznek a netto 170e Ft átlagbérből...[ Szerkesztve ]
-
-
-
lenko
aktív tag
válasz Mágus2 #153897 üzenetére
Plushoz képest igen.
passat_vii (10.kép)
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Napfénysüti #153833 üzenetére
De akkor az a motor nem is most kifutott stiftben van...
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #153788 üzenetére
A másik igen ez, ha el kell indulni állóból vagy csak 10-20al megyünk, akkor 1be nekem is 60-ig megy. Nincs több 100Nm így gépészkedni sem kell, hogy leforog a kerék vagy elveszi a gázt az elektronika vagy nem. Csak nyomom, és a dízelesek le vannak hagyva, mert nem tudja nyomni a nagy nyomaték miatt 1-be. (Utána persze csak azért is elmenenk 100al, mert hogy lehet ez. )
[ Szerkesztve ]
-
-
-
lenko
aktív tag
válasz #94529552 #153761 üzenetére
Ha ennyire ugrálgatni akarnánk városba, akkor ez a legideálisabb oda, és a fogyi is 9l körül/ alatt maradna :
suzuki_swift_1.6_sport[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz FrankMonzano #153694 üzenetére
Ha 1.6-os azon szar a váltó, kuplungot egyébként minden autón kell cserélni(kopó).
A stiftnél ha neked jó a mára erősen megfáradt design, és a tejfölösdoboz belső, kanyarban kiesős ülésekkel (desigra már a megjelenéskor gyenge volt), a mérhetetlenül gyenge gyári "hifi" (még a semmi is jobb tőle), akkor vegyed.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz FrankMonzano #153692 üzenetére
Mi baja a G4-nek, hogy annyira nem megbízható? ( A vasaló stift egy kalap ..... a most kifutott vállalható, de az meg legalább 2M)
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz FrankMonzano #153680 üzenetére
1.6 motorral vedd akkor...
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz grizlisandor #153644 üzenetére
Szerintem jó a golf plus, faternak volt. Mondjuk amit linkeltél elég fapad.
Az étkező asztal külön jó hátul, igaz én bárpultnak használtam.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz m3tr0 #153558 üzenetére
Nem kell félni, nekem is áfát csaltak anno a G3-al, meg fater golf plus-ánál is. Igaz mind2 kb. 10éve volt, mármint a vétel, a levelek 1-2 évre rá jöttek.
Csak megkérdezik milyen körülmények között vetted stb. Levélbe kell válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
válasz xtevo #153528 üzenetére
A motorja megbízható, elvileg van szervízkönyv, meg kell nézni milyen időközönként cserélték az olajat.
Ha 30e km, akkor már 250e-nél ez nem túl jó....(állítólagos pálya ide vagy oda)
Egyébként családi autóhoz gyenge ez a motor. Megpakolva bőven 1500kg felett lesz.
Én nem adnék érte ennyit, max 1.6M-t. Beletekersz 100e km-t mondjuk 5-6év alatt. 1M-t se fogsz kapni érte.
A felszereltség is az alap kb. Próbálj nézni felszereltebbet, esetleg 2.0CR-elUgyan nem egy ár, de inkább ez...
skoda_octavia_combi_1.8_t_fsi_elegance_dsg[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
Variantot 99-ig gyártották.
Ha tőlem veszik akkor nem szélmalomharc (Mert én már kicseréltem mindent rajta, nem azért mert rossz volt). Nyilván az elhanyagolt darabok már 4-5 éve bontóba vannak, amit rendszeresen szervizeltek nem mondom, hogy örök élet, de akár 25éves korukig lehet használni őket, akkor is csak a rohadás miatt kell búcsút inteni. Egyébként most adtak túl rajta 600e-ért , és szintén ismerem akihez került.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
Még 20 éves sincs a legfiatalabb...
Inkább mint azok a förmedvények, amik fel lettek sorolva.
Ami az enyém volt a mai napig megy füstölés nélkül, pedig az már 21,5 éves. Kötelezőkön kívül 100e-t költöttek rá hibákra az elmúlt 7évben.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #153397 üzenetére
honda_accord_2.0_sport_special_edition. Bár a lemezfelni nem tudom micsoda.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Lacy6 #153231 üzenetére
2. körben nekem komplett fék is volt cserélve 80e-ért, azzal se lesz gond még nálam van.
Futóművet 3x állítottak már, mikor megvettem, mikor bement az eibach rugó, és most a bilstein gátló.
Egyedül a kuplung gyári még, majd kiderül kell-e cserélni, de az is 90e cakk pakk ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz szőröscica #153224 üzenetére
Kötelezőkön kívül, 1db ceruza trafó ada meg magát eddig 2 év alatt, a gyertya csere után. Cseréltem mind az 5-t 40e-ért. Ennyit költöttem váratlan hibára....
Első körbeni kötelező nálam összes szilent, vezérlés, olaj+szűrők volt, összesen 300e-ért. Én nem emésztgettem. Tudom, hogy ezeket még nálam van olaj kivételével nem kell cserélni.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz bitpork #153109 üzenetére
Megint az integra...
Hideg aszfalton ment hozzá nem való sebességgel, én ilyet nem csinálok....
De mind1 is, kár a 70-el 90-es táblánál nyíl egyenes szemben nem jövő úton, sorban menő emberekkel vitatkozni erről. (Ezt most nem rád értem)(#153130) Qru
Ez a végszó volt.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz hobizoli #153103 üzenetére
Miért lenne vicces? Nem értem, mindegy is...
(#153104) Lacy6
Csak városban nem tudom, nem járok 100%-ban ott.
Pl. Nagytétényből rakparton Óbudára, közepes forgalomban, 8.5-t írt legutóbb.(decire pontos a BC, egyébként nagy mértékben köszönhető a vezetési stílusomnak is, nem fékezek nagyon, inkább motorfék)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...