Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Asszonyomnak kinéztem egy Rover 214 si-t. 1998-as 240k km van benne, jol felszerelt, friss műszaki, jó ár. Mire kell figyelni egy ilyen autó vásárlásakor, van vele valakinek tapasztalata?
Köszi!but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
rbalint88
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
3-4 hónap múlva esetékes valami kocsi vásárlás, még régebben 530D gondolkodtam ~2.5M körül, de rájöttem a gatyám rámenne, meg felesleges. 1-2 évre kell csak (Asszonynak van céges, csak megy szülni és addig vissza kell adni). A keretet leredukáltam 1-1.5M, ami lényeges hogy kombi legyen, ne legyen sok a fenntartása, illetve 1-2 év alatt ne bukjak rajta nagyon sokat. Igazából azt se tudom milyen típust lenne érdemes nézegetni, abszolút nem értek hozzá, így ha tudnátok konkrét típusokat mondani mit lenne érdemes nézegetni megköszönném.
-
válasz Vesztor87 #135383 üzenetére
Az 1.6 16v-es 101Le kivitelű motorral szerelt G Astra eszi az olajat. Viszont az 1.6 16 TW 103Le az már nem. Azt hiszem z16xer motor a neve. (De lehet rosszul emlékszem)
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz Vesztor87 #135391 üzenetére
Én mernék venni magyar, cseh, francia, koreai, svéd, stb. bármit. Nincsenek előítéletek, csak az állapot számít. Azt a Civic-et szépen megpolírozták, az biztos. Messziről jól néz ki. Utána kell nézni rendesen az állapotnak, főleg hogy neppertől vennéd. Honda fórumban is kérdezd meg.
rbalint88 Az a szépség valami öntapadós műanyag, én is rendeltem pár garnitúrát, de már a márka nevét se tudom.[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz #94529552 #135390 üzenetére
Jók ezek a Pugok, nem annyira gázok, mint a hírük. Kár, hogy a két linkeltben egyikben sincs klíma
Vesztor87: Maksi autó egy tróger hely, de ettől még a kocsi lehet jó. A fabetéten kívül nem nagyon lehet belekötni a képek alapján
t.imi: valami dízelt, ha főleg pályázol. 1,5-2-ből már lehet jót venni valami 10 év körüli nagyobbat is akár.
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Ignis diesel után szeretnék egy nagyobb családi autót. Évi 30-40e belemegy, így valami alacsonyabb fenntartási költségű masina jöhetne számításba. Ha létezik ilyen.
Opel zafira A/B, (franciákkal érdemes?), Oktavia kombi, ....Keret 1.5 - 2 mila. Lehetőleg diesel vagy benzin-gáz üzem.
Nem tudom, mennyire éri meg gázzal foglalkozni, kollégám mint és gázos szerint 20-30e km-ént 30-40 a ráköltendő összeg. Én 2107-l használtam utoljára kb 20 éve.Dacia Logan-t nézegettem pl, a kettős tömegű lendkerék 280-450.... Ez nálam hamar csereérett lenne, hiába megyek kb 80-90%-ban pályán
Ötleteket előre is köszönöm
-
törölt tag
válasz Vesztor87 #135383 üzenetére
Most én is megnéztem, tényleg nem sok értelmes eladó Astra G van a környékeden. Pesten meg sok a túlárazott lepusztult darab, mint kornelka is mondta. Én is végigjártam a Fehér úti kereskedéseket, de sok értelme nem volt. Lehet, hogy Astra helyett mást kellene nézni, mint ilyen első tulajos autókat: 1. 2. Vagy esetleg valamilyen kisebb és fiatalabb évjáratokat.
-
Vesztor87
senior tag
válasz máyköl #135384 üzenetére
Abból indultam ki, hogy 850 környékén láttam 2004/2005/2006 környékieket, ahhoz képest tűnt drágának.
-
Vesztor87
senior tag
válasz Kornel #135380 üzenetére
Nem tudom mennyire nehéz kifogni valami tutit. Sajna ismerősi körben semmi eladó nincs, itt meg válogatni se lehet...kettőt találtam most, ezt.... ami nem igazán igényes hirdetés, a másik pedig ez ez szemre szép, ámbátor marha drága... na meg az 1,6-os olajzabálóval van szerelve. Azt mondják nem eszi mind, de franc tudja mi a helyzet....
-
Kornel
veterán
válasz gzbotii #135381 üzenetére
Ennyi.
Ugyanez van a pesti olcsó autók nagy részével is.
Kitűnő állapot, csak épp a kormányon már nincs bőr, az ülés kiulve, az órában 140k km, árban középre belőve...
Persze ránézésre dupla a futás, de ugye "olcsó", meg engednek is még belőle.
Ez kell a népnek.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Kornel #135380 üzenetére
Tavaly haver Münchenben megnézett bár C Corasat. Annyiért voltak itt, mind otthon is, gondoltam itt jobb alapotut kapunk - meg ha úgyis itt vagyok.
Hirdetésben a kepeken mind oké, fasza, hirdetés címében a gute Zustand.
Amikor meg odamesz, kirobbant oldal légzsák, kutyaszoros hátsó ulles, karcos tető, repedt lámpabura, miegymás.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Vesztor87
senior tag
válasz BigBlackDog #135377 üzenetére
Köszi! Igen, ez jó ötlet 700k nem sok egy 98-2000 környéki G-ért? Sztem ahhoz képest hogy mennyivel olcsóbban is van nem kevés
-
BigBlackDog
veterán
válasz Vesztor87 #135375 üzenetére
Ez ilyen sajnos, szerintem nem feltétlen drága az az ársáv. Ha esetleg úgy van, valakivel beszéld le itt a kiszemelt kocsikat, hogy nézze meg előre sacc/kb. Azzal azért lehet nyerni időt, költséget.
Ha esetleg van kiszemelt Budapest környékén, dobj egy pü-t, lehet, hogy valamit majd tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz Kornel #135374 üzenetére
Ez van, ez ilyen. Pörgetni kell mint minden szívóbenzinest. Nagy csodát nem kell tőle várni de akkora súlyhoz még épp elégséges az a motor.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
Vesztor87
senior tag
Srácok, nézelődök erőteljesen, de itt Szeged és környékén nagyon drágák az autók G Astra 98-2000-es 700-800k és környéke...2002=2003-as 1,4-es Fóka I-es 800k... csak nem fogok a környékben kapni. Fel kell mennem pestre sztem.... azért akartam ezt elkerülni, mert fel kell buszozni, vagy telekocsizni, napijegyet venni, esetleg szállást intézni stb. És akkor sem tuti a siker... Hogy lehet hogy délvidéken ennyire semmi nincs?:S
Ha van valakinek Astrája, Fókusza eladó szóljon[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tepenzed #135370 üzenetére
Öreg konstrukció, utolsó mohikán egy régi korból, ahol még nem volt turbó, csicsamicsa és minőségi anyagok mindenfelé
A kocsi jó, a motor alapmotor, kicsit gyenge, és a felszereltség is felemás. 1-2 hete volt használtteszt róla egyik autós újságnál, érdemes elolvasni.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tepenzed
őstag
Srácok a Mitsubishi lancerok, hogy hogy ilyen jó árban vannak most? 4 milla körül szinte 0km-set lehet venni,
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mitsubishi/lancer/mitsubishi_lancer_1.6_intense_eu6_asandg-10327456
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mitsubishi/lancer/mitsubishi_lancer_1.6_invite_eu6-7537122Van ezzel az autóval valami probléma?
-
Sziasztok!
Mi a véleményetek róla?
És a műszi része.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dkpisti
tag
válasz andrás47 #135366 üzenetére
A versoban magasabban ülsz megbízható autók a nagy futás (250ezer felett) sem probléma,ha volt gazdája wagonba 1.4 elég ,ha normálisan közlekedsz pályán 130-nál 7l-ből elmegy dugig pakolva.Küszöb ponthegesztésnél kezd rohadni egyébként nem jellemző rá át kell nézetni persze vétel elött,1-1.2m között szép wagont lehet venni van is benne hely.Takata légzsák visszahívásban érintett lehet (Toyota ingyen cseréli).
Nézd meg mindkét tipust és az alapján dönts[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Érdeklődnék autót szeretnék vásárolni Toyotát néztem ki benzineset, mivel rövid távokon járok többet , és a Corolla Wagon, vagy , Versora gondoltam, nagyjából 1,5M a max. határ .
Van olyan akinek esetleg volt már mindkettő, és leírná inkább melyiket javasolná megvásárolni a Wagont, vagy a Versot ?
Olvasgattam, hogy egyik szíjas, a másik láncos , melyiket érdemes választani ,mert amint figyeltem évjárat függő is lehet, hogy melyik milyen ?
A Wagont , melyik motorral érdemesebb megvenni, esetleg itt melyik évjárat ami újabb , és belefér az összegbe, hogyan lehet megkülönböztetni a régebbi típustól, egyszerűen , nincs különösebben feltüntetve a hirdetéseknél ?
A Verso az első szériásat érdemesebb inkább nézni, vagy az utána következőt , még az is éppen belefér a keretbe, illetve mennyire sok ezekben 240 ezer km, meg szabad még azt venni, illetve mire kell legjobban odafigyelni vásárlásnál ?
Esetleg más márkát valamit tudnátok javasolni 1-1,5 M között kombi, vagy egyterűt, amit még érdemes lenne nézegetni ? -
Vesztor87
senior tag
válasz szőröscica #135364 üzenetére
Nem tudom hogy milyennek kellene lennie, nekem nem tetszett így:-(
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Voltunk autó kereskedésben, 2 almera n16 -ot néztünk meg. Mindkettő német import, itt mondjuk kb. le is mondtam róla... a váltóját nem igazán tudtam mire vélni. Létezik hogy ilyen trágya váltója van? Sebességbe téve vagy 5-10 centi holtjátéka legyen? Ezen elképedtem, ennyire tré nem lehet. Bár nem sok autót próbáltam, de ennél a 15 éves Clio váltója is sokkal jobb volt Most teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit vegyek. Az ülésmagasság állítást néztem, mondom fentebb állítom már.... hát maxon volt. Meg az ülőlap dőlés szöge állítható csak.... 2004-es volt mindkettő, a digitklímás verzió műszerfala tetszik jobban, hát abból dőlt a cigifüst.... ez így nem gyere be... a másik a sima verzió volt. Szegeden és környékén nem igazán találtam jó autót /kritériumok: 2003 utáni ferdehátú min. 1,3-as benyással, klímával, 800-850k-ig./ -
válasz Von Alfred #135360 üzenetére
Esetleg egy G Astra és ott van kombi verzió is a kirándulásokat szemelőt tartva.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Dávid78
tag
-
Von Alfred
csendes tag
Hali!
Autót szeretnék vásárolni Pest-Fehérvár való ingázásra meg kirándulásokra lenne használva. Mivel ez lenne az első autóm így hozzátok fordulok. A keret kb. 800k+az átirattatás költsége. Mit javasoltok?
-
Dávid78
tag
Azt megtudnátok mondani ,hogy anyós vett egy autót ,de még soha nem volt autó a nevén jogsija van 1995 óta ,de a kötelező kötésénél van olyan kérdés ,hogy a bonusz malus besorolás az neki mi lehet?
-
-
stefa1987
csendes tag
Sziasztok!
Autó vásárlás előtt állok. 5 ajtós Fiat stilot nézegettem. Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel az autóval kapcsolatban? Alkatrészárak milyenek? Kb 700000 szánnék rá átíratással mindennel együtt. Ha esetleg tudtok jobb vételt ebben az árban megoszthatjátok. Ferdehátút keresek. Városi közlekedésre lenne.
Köszönöm szépen a segítséget.
-
zsolti_20
senior tag
válasz focvis #135349 üzenetére
Akkor megnyugodtam, énis tuto elférek majd benne, ha erre esik a választás. Nagyon filozok a két autó között, külsőre a BMW kicsit jobban bejön. Több komolyságot sugall a külvilág felé.
rbalint88: A porsche nagyon jol néz ki, bár az ára már kevésbé. A merci annyira nem jön, illetve a BMW-ből inkább az E36 M3, bááár most konkrétan ezeket a külső vonásoakt keresem amik megtalálhatóak a BMW-ben, Mazdában, illetve a Porscheban.
A szerelem mindent képes legyőzni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolti_20 #135345 üzenetére
Van egy 193 (?) cm magas és min. 120 kilós jóbarátom, ő szerelmes az mx5-be (nekem speciel nem kéne se roadster, se kabrió) múlt héten vett egy új példányban üléspróbát és azt mondja elfért benne, csak beszállni volt számára nehéz a hasa miatt.
Szerk: szerelmes -joggal - a W124 Mercedesbe is, de abban nem fér el kényelmesen. Ezek után érdekes, hogy az mx5-ben meg igen. Biztos nagyobb a szerelem.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz zsolti_20 #135345 üzenetére
Porsche Boxster or nothing. Többibn nem fogsz rendesen elférni. Ha vezetési élményt keresel, akkor nehéz a helyzeted, mert abban a Mazda sokkal jobb. Viszont ha csak a nyitott tető kell, nem akarsz olyan nagyokat kanyarogni, akkor Merci CLK320, BMW E36-E46 3er kabriók 20i felett mind jók és azokban eléggé hátra lehet tolni az ülést, hogy elférj.
-
-v-
addikt
válasz zsolti_20 #135343 üzenetére
Vezetési élményre az mx5, Z3 nem annyira jó élményautó, mindenhol azt olvasom, nem is elég merev a kasztni, meg viselkedésre sem.
Z4-ben villanyszervós kormány van, nem dicsérik .. ha közvetlenséget meg visszajelzést akarsz az is bukó.
(mindez csak olvasottak alapján)
Nem lesz ennyiért, de mk3 toyota MR2, hátul hajtós középmotoros sperres, 996kg Praktikumra az a legszarabb viszont.[ Szerkesztve ]
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Épp autóvásárlás előtt állok és nem igazán tudok dönteni, hogy mi lenne a legjobb autó számomra. Szemezgetek nagyon a BMW z3, illetve a Mazda MX5-el. A mazdáról több pozitívat találtam, viszont külsőre nekem a BMW jön be jobban. Illetve fogalmam sincs miért, de női kocsinak tartják. Most velem van a gond, hogy ezt nem látom vagy valóban így van?
Komolyra fordítva a szót a megfelelő ár nekem 1.2-1.5millió között lenne. Gondolkodtam még a Z4-en, bár ez picit drágább, és nem vagyok biztos benne, hogy meg éri-e. Most, hogy a második gyerekkoromat élem a roadsterek nagyon megtetszettek, esetleg ha tud valaki adni egy listát, milyen autók vannak ebben a csoportban az jól esne.
-
GabN73
addikt
Sziasztok,
Nagyobb futott km-el rendelkező XC60as (2010 és környéke) Volvokról mi a vélemény? 1-2 googlizás után annyit sikerült kideríteni, hogy 180k km-nél ajánlott egy "nagyon nagy" generált csinálni.
D5, D3 motoros is érdekel.Mennyie megbízhatóak ezek?
-
bigrob
őstag
Időközben megtaláltam használtautón is a cordobát.
Amúgy belsőre van ez akkora mint egy 4-es golf?Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Vesztor87
senior tag
Erről mi a véleményetek? Picit drágának tűnik, de szerintem elmegyünk, megnézzük. Kérdés, hogy a kereskedő mennyit akar engedni, ha akar egyátalán
-
félisten
-
Dávid78
tag
válasz szabonagyur #135320 üzenetére
Megveszi az autót ,akkor a neten hol tudná megkötni mindjárt rá?
-
félisten
-
m3tr0
őstag
SOS
Slachta Margit rakparról kanyarodtam fel, teljesen jobbra az Árpád fejedelem útra, és egyből a balra kanyarodó sávba, ami visz a Szél Kálmán felé.
Az létezik,hogy a rakpartról felfele ott zöld van de ha mennék balra és amíg a balra kanyarodóban is zöld van addig az előtte lévő lámpán meg piros? Mert ahogy felkanyarodok jobbra nem is látni a lámpát?
Másik kérdés van ott olyan kamera ami ezt rögzíti?[ Szerkesztve ]
-
Dávid78
tag
válasz szabonagyur #135317 üzenetére
Az kellemetlen lenne ,meg lehet 80 km míg haza viszi az autót holnap is .
Azt meglehetne még oldani 5 óra felé valahol biztosítást kötni rá Pesten?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Dávid78
tag
Sziasztok!
Anyós lehet holnap este tudna venni egy autót ,de már nem biztos át tudná íratni mennyire lehet ilyenkor használni az autót a rendőr nem büntet érte , régen mintha 15 nap lett volna az átíratás?
-
rbalint88
addikt
Na az asztma ugyanezt (se*) tudja, csak kozben 9-10litert eszik. A prius egy tok jo kozlekedesi eszkoz, de aki elmenyert akar autozni, az tenyleg ne azt vegyen. Nalunk a csaladban csak en vagyok ilyen kattant, magamnak nem is vennek. De unokatesomnak ez az ultimate valasz az autozasi igenyeire, de ha csajom akarna priust, akkor se tiltakoznek.
*75 lovas 1.2 16vampir, erosebb emelkedon ki kell nyomni a klimat.
-
Vesztor87
senior tag
válasz #94529552 #135298 üzenetére
Nem tudom még melyik lesz belőle. Igazából az Almera a japánsága miatt szimpibb, de ez fél igazság. Van már benne Renault vér is, az nem annyira nem jó. Nem olvastam annyira utána, de az egyik haver mondta hogy a kollegája pl nem talált bontott lámpát az 5 ajtós almerához, relaitve ritka gép.
Másik probléma, hogy Szegeden és környékén nincs egy darab N16-os hatchback sem szinte. Nagyon kevés, 1,2-ért meg nem akarok ilyet venni. 7-800 körül oké, de többet nem ér. Lacettiből akad 1-2, de tartok tőle hogy sokat enne. Nem tudom mennyit mennénk majd, de ha csak óvatoskodva lehet belőle kihozni a 7 liter alatti fogyit, odalépve meg 9-10-et nyakal, az sok. Az Almera nem megy rosszul, és tudom hogy nem fogyaszt rosszul. Volt kollegának az van, mondta hogy normál országúti fogyija 5,5 körül van, persze pesten ez (nem dugózva) már inkább 7, de ez is reális sztem. Akivel telekocsiztam az azt mondta hogy az általa használt 140-es pálya tempó mellett is 7-et eszik. Lacetti fórumon ilyen körülmények közt inkább 8+-t írnak. Az sok azért. -
törölt tag
válasz rbalint88 #135302 üzenetére
Te meg nettó marhaságot írsz, és nem tetszik, ha más is véleményt mond, mert ugye ez a te "szemétdombod", és itt ne "kapirgáljanak" mások. Ezért megsértődsz. Legalábbis nagyon így fest a dolog. Ha már te bemondod a tutit valakinek, az kész történet?! Sajnos, hogy ez megy itt. Az nem is számít, hogy az érdeklődő mit akar mert te itt Prius-ozol, holnap meg már vegyen Teslát, az akkupakkot meg majd te fizeted neki. Szóval, hagyjuk már az ilyen önkényeskedést, el kell fogadni, hogy másnak is lehet véleménye, vannak tapasztalatai, talán 100x annyi is mint neked. Az lényegtelen, hogy te mit néztél, vagy néznél magadnak, ne másnak kelljen megtapasztalni a te vágyaidat.
8th Hasonlókat hallottam én is, ezért is tartok jobbnak ilyen célra egy kis köbcentis, kis fogyasztású, olcsón fenntartható autót.[ Szerkesztve ]
-
SaNyEe
aktív tag
válasz SzlobiG #135296 üzenetére
a kiiktatott DPF-hez csak gratulálni tudok, cukrot neki
#135298: A baj az amikor valaki a véleményét (ami mint kiderült nem is igaz) kész tényként tálalja, majd szépen megsértődik, mikor ezzel szembesül.
[ Szerkesztve ]
-- end of transmission --
-
8th
addikt
Ismerősöm Veresegyházáról ingázik vele a fővárosba munkába nagy átlagban valamivel 5liter felett van a fogyasztása ami elég jó szerintem. Műszakilag kikezdhetetlen de azt mondja nem venne újra priust. Full igénytelen a belseje, vacak a futóműve, vacak a kormánya és ha 90km/h felett előznél vagy egy nagyobbat gyorsítanál üvölt a nyomorult autó és vért hugyozik az erőlködéstől. Nagyon érezni rajta, hogy elsősorban városi használatra tervezték oda viszont nemigen van jobb választás nála. Max egy Tesla ha nyersz a lottón.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
-
nagyúr
Én is egyre gyakrabban tekintek a prius hirdetésekre. Nekem csak az a bajom, ha autópályára megyek vele, akkor megőrülök... (valszeg) Ott már nagyon búg a szerencsétlen atkinsonos motor a fokozatmentes miatt. De városban király lenne.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
rbalint88
addikt
válasz #94529552 #135298 üzenetére
a véleménnyel nincs gond, de ha nettó butaságot írsz és ezt szóvá teszik, akkor nem nekünk gurult el a gyógyszerünk, ha ezen kiakadsz.
valószínű azért váltanak taxisok tömegei priusra, mert egy nyűgös, drágán fenntartható autó...
fékbetét elmegy 100e km-t, a benzinmotor szög egyszerű, csak olaj meg víz legyen benne, akkuval meg csak akkor van szopás leginkább, ha vízkáros volt az autó. eléggé utánanéztem a típusnak, mert érik a gastra cseréje és egy prius lenne a racionális döntés a helyére. (szinte csak város, napi 2x8km) -
MunezXBK
nagyúr
válasz szabonagyur #135300 üzenetére
Paszmek, 500.000-et futott.
Amúgy meg full őszinte hirdetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest