- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Érdeklődnék autót szeretnék vásárolni Toyotát néztem ki benzineset, mivel rövid távokon járok többet , és a Corolla Wagon, vagy , Versora gondoltam, nagyjából 1,5M a max. határ .
Van olyan akinek esetleg volt már mindkettő, és leírná inkább melyiket javasolná megvásárolni a Wagont, vagy a Versot ?
Olvasgattam, hogy egyik szíjas, a másik láncos , melyiket érdemes választani ,mert amint figyeltem évjárat függő is lehet, hogy melyik milyen ?
A Wagont , melyik motorral érdemesebb megvenni, esetleg itt melyik évjárat ami újabb , és belefér az összegbe, hogyan lehet megkülönböztetni a régebbi típustól, egyszerűen , nincs különösebben feltüntetve a hirdetéseknél ?
A Verso az első szériásat érdemesebb inkább nézni, vagy az utána következőt , még az is éppen belefér a keretbe, illetve mennyire sok ezekben 240 ezer km, meg szabad még azt venni, illetve mire kell legjobban odafigyelni vásárlásnál ?
Esetleg más márkát valamit tudnátok javasolni 1-1,5 M között kombi, vagy egyterűt, amit még érdemes lenne nézegetni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest