Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andrás47

senior tag

Üdv !

Érdeklődnék autót szeretnék vásárolni Toyotát néztem ki benzineset, mivel rövid távokon járok többet , és a Corolla Wagon, vagy , Versora gondoltam, nagyjából 1,5M a max. határ .
    Van olyan akinek esetleg volt már mindkettő, és leírná inkább melyiket javasolná megvásárolni a Wagont, vagy a Versot ?
    Olvasgattam, hogy egyik szíjas, a másik láncos , melyiket érdemes választani ,mert amint figyeltem évjárat függő is lehet, hogy melyik milyen ?
    A Wagont , melyik motorral érdemesebb megvenni, esetleg itt melyik évjárat ami újabb , és belefér az összegbe, hogyan lehet megkülönböztetni a régebbi típustól, egyszerűen , nincs különösebben feltüntetve a hirdetéseknél ?
    A Verso az első szériásat érdemesebb inkább nézni, vagy az utána következőt , még az is éppen belefér a keretbe, illetve mennyire sok ezekben 240 ezer km, meg szabad még azt venni, illetve mire kell legjobban odafigyelni vásárlásnál ?
    Esetleg más márkát valamit tudnátok javasolni 1-1,5 M között kombi, vagy egyterűt, amit még érdemes lenne nézegetni ?

Ezeket nézegettem idáig :[link]
    [link]
    [link]
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés