- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
lajafix
addikt
válasz tkazmer #4886 üzenetére
semennyire. Itthon nem a szakértelemről híresek a Jaguár szervízek, se a tulajok(aki ilyen jampi felnit tesz egy ilyen gépre megérdemelne egy 100 órás tanfolyamot az úri divatról ), kényes gép, törődni kell vele. A minősége nem volt jó a 90es évek eleji Jaguároknak, nem véletlenül tudta megvenni a Ford.
Szeretsz autót szerelni? Legyen hozzá katalógusod és külföldről rendeld hozzá az alkatrészeket, keress hozzá szerelő fórumokat. Legyen hozzá garázsod! Vagy: sok pénzed, de gondolom akkor nem ezt vennéd.
Szóval szerintem ez az autó elkötelezetteknek, hobbira jó!
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
lenox
veterán
válasz Integra #4897 üzenetére
Hamar itt szakertesz... Az miert van, hogy a ketkerekukben levo motorok gyarilag sokkal tovabb porognek, mint a negykerekuekben? Szal pl. hondanal van ugye 1 literes 180 lovas motor, amit 13000-ig lehet huzni. Most autoba miert nem raknak hasonlo technikat? Pl. 1.3-as 200 lovast? Vagy 2 literes 280 lovast? Ugy ertem, gyarilag?
-
Integra
titán
mepróbálom tök egyszerűen megfogalmazni
a dc2-t versenygépnek tervezték. a ts celicát meg nem.
ennek megfelelően két különböző világ a két autó, mind mechanikában, mind hajtásláncban, mind felhasznált anyagokban, mind technikában.
a hondában túlméretezett rengeteg alkatrész a teljesítményhez, lsd van benne, klasszikus dohc vtec, versenyfutómű, váltó, túlmerevítések mindenhol, recaro, minimális zajcsillapítás etc..
a toyota egy szofisztikált kényelmes sportos kis gt, semmi diffivel, teljesen átlag futómű és hajtáslánc. a toyota gyakorlatilag egy az egyben le akarta másolni a dc2-t. vajmi kevés sikerrel. a ts 1.8-as blokkja is egy gyengén sikerült koppintás, semmi több. ennek megfelelően megy is. jó motor, de ha oda vissza cserélgeted a két autót, akkor hamar rájössz, hogy a toyotának semmi keresnivalója a dc2 által kitaposott úton, úgyse tud labdába rúgni.
ennek ellenére a celica nagyon is jó autó. átlag célokra....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bubu79
addikt
Ez biza tényleg szép darab
Veg1ta: lehet, hogy benzinfaló, de ha valaki megveszi, biztosan nem azért teszi, mert tesco gazdaságos gépre vágyik
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tkazmer
addikt
-
zsoltee10
addikt
válasz tkazmer #4886 üzenetére
Lexus LS400. Örökélet+1 nap. Parcinak is van egy ilyen verdája, a totalcar.hu-n a népítéletben van egy baromi hosszú, részletes leírás a típusról, úgyhogy nem is írok semmit róla, érdemes utána olvasnod. V8, 4 liter, full-full felszereltség, mindez a 90-es évek legelején, ezt az autót sok százezer km megtételére tervezték. Meg is hozta a dicsőséget a Lexusnak. Ezt még nem a tervezett avulás, és a spórolás jegyében építették.
-
tkazmer
addikt
Megtetszett ez az autó[link], de elég öregnek tűnik. A kérdésem az lenne, hogy az ilyen '90-es évek elején gyártott viszonylag erős motorral rendelkező jaguarok mennyire megbízhatóak, valamint mennyi fenntartási költséggel kell számolni velük kapcsolatban.
A családban használtautó nem nagyon volt még, pláne nem ilyen idős, ezért feltétlenül érdekelne, hogy ki mit gondol, hátha itt van olyan, akinek tapasztalata van ilyen téren.
Ezen kívül ha valaki tud olcsóbban jobb, és V8-as motorral megáldott gépet, ne tartsa magában. (a bézs bőr sem lenne utolsó, de ettől eltekintek, ha kell, mint ahogy a faberakástól is, ja és a V10/12 sem jó, a V8 kikötés, a hangja miatt )úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Integra
titán
válasz hobizoli #4857 üzenetére
ez a toyota motor egy elég gyengus próbálkozása volt a tojotának a b18 lemásolására.
ég és föld a két autó, a celica ts sehol nincsen.
az sokkal inkább egy kényelmes bevásárló autó csajoknak. távol áll tőle az inti pitbull személyisége....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
Ja meg rick kedvéért
"BMW V10 AC Schnitzer GP3.10
Gázüzemű világrekord 318,1km/h "
next gen dream car?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
de tényleg most hogy autohifi
én 4 éve nem figyelema piacot mert ami nekem van pana tökéletesen elégedett vagyok vele....de azértérdekelne mostanság milyne olyna megbízható modell van amihez már lehet memóriakártyát és pendriveot is csatiztatni és arról tolni a mjuzikot verdába?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Omni
aktív tag
köszönöm szépen
-
dragonfx
veterán
baxxusmikor én kerestem meg horgászni keleltt a pirosra....
én ugy tom már mindnemárkán típuson belül választhatóa háttérvilágítás....modelljelzés szerint....vagyis mikor én vettem már akkor is így volt gondolom azótamég jobban elterjedt....de alapból én ugy tom a panasonic és jvc rádiók színe zöld szokottlenni.."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Zozzant
addikt
Általában gyártanak a Panasonic és a Pioneer 3 féle világítással:
http://www.depo.hu/pioneer/deh-1820r
http://www.depo.hu/pioneer/deh-2700r
http://www.digitalplaza.hu/main.php?tema=main&s=0&mit=3085
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=6984&cikk=autohifibolt212888[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Omni
aktív tag
Fabiába keresek autorádiót, olyat aminek zöld a háttérvilágítása, hogy egyezzen a műszerfallal. A 20 ezres kategóriában. Van ilyen? A katalógusokban egyre csak piros háttérvilágítású rádiókat látok..
-
dragonfx
veterán
Azé durva lassan csak elérik gyárilaga 700lovat...
Nem tom mit tudnak ujjat hozni..mert azért egy V12esmoci ami teljesíti a 100LE+/literes követelményt elég kevés van...kárérte hogy mást hoznak..majd ők is V8at mint a ferrari turbóval...azt úgy jár mint az R8 biturbós protoja....kiég....azért az egy nagy szégyen volt beismerni hogy nem tudták a V10 biturbós hűtését megoldani...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz fokukac #4862 üzenetére
áruló vagy ..nemérdemled meg....
Lajafix>>ne magadból indulj ki...
Rick4>> rajtad meg átment egy gázolajat szállító tanker kamion...és ekkora sokk ért...Text>>ilyen alapon meg lehetne azt mondani a honda mér nem tud 4.0ás vagy nagyobb mocit gyártani?....mondjuk azé az a 192 lovas 1.8asmoci hajtva megnézném mennyit eszik...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
TexT-BoY
addikt
válasz hobizoli #4864 üzenetére
Tisztába vagyok vele. azért mert fentartási ktg messze alul marad egy ilyen hondánál egy 3.2es motorhoz képest. Megpersze az sem felejthető hogy a 2.4es ATypeS az már nem azt adja vissza mint a korábbi modellek. De az 1.6-1.8szivo hondák/Toyoták nagyon jól sikerültek.
A video pedig nem kamu az első meg... na picHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-
fokukac
nagyúr
hétvégétől vége a jó teszkógazdaságos világnak, megint lesz egy benzintemetőm néhány hétig...
de már alig váromPleased to meet you - hope you guess my name
-
dragonfx
veterán
De mond csak oda modellfrissítéses m5 555 ló lesz ergo 111 ló /liter ...m3 420 ló ergo 105 ló /liter.....ja és ha széria akkor ott van 218 ló a 2.5 sor6 vanos a mostani ....nem gyenge azé ez se...az integra 107le/ liter produkál...
Amostani 1.6os bmw moci 122 ló chippelve kb 140..alakul aza liter/100."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
TexT-BoY
addikt
válasz hobizoli #4857 üzenetére
A Celica mint német?
Azt mondtam hogy nem hozzák ki a németek az 1.8 szivóbol azt amit a honda kihozott a B18ból.
Amugy én sem vagyok annyira honda über alles, elismerem mások jó motorjait is.[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-
TexT-BoY
addikt
válasz dragonfx #4845 üzenetére
tudod mert a v-tec ott kapcsol. hogy BMW nyelvre forditsam neked VANOS
(ne menjünk bele hogy gyakorlatilag mennyire különbözik a 2 technika, csak probálom dragon szintjére vini a dolgot)Srácok, az a video nincs gyorsitva. Ez a B18 ezt tudja, sirhatnak a német ótó tulajdonosok, mert ez szivó motorbol megmerem kockáztatni hogy senki nem hozza ki. BMW megközeliti persze, de ott 2.0 a legkisebb Vanos moci. és inkább felette virgonckodnak az M-ek.
elnézést, visszább olvastam. az F1 feeling video az valóban gyorsitott, és a hang sem saját vagy nemtudom, egy normál hondának sosincs ilyen hangja.
[ Szerkesztve ]
-
a_tesz
Korrektor
válasz hobizoli #4849 üzenetére
amit rick4 linkelt videót, azon a trip számláló 11 másodperc alatt változik egy km-t. az egy perc alatt 5,454545... km, az felszorozva hatvannal 327,2727...km-t ad. ennyit tenne meg egy óra alatt, miközben a mutató épp karcolja a 190-et...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
jogomban áll hülyének lenni de ezt akkor sem értem
#4845 dragonfx: ha jól láttam, egy dc2 integra type-r blokk van benne, abban pedig a vtec e körül a fordulatszám körül vált nagyobb nyitási időre vagy (és?) mélységre, több levegőt kap, ehhez több benzint fecskendez, így megnő a teljesítmény a képeken látható módon. de van itt nálam hozzáértőbb személy is a témában...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
-
Rick4
félisten
azért a sajátom mellett néha el tudnék viselni egy ilyet: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz dragonfx #4835 üzenetére
tudod te miről beszélsz, ember? amit én linkeltem az 230Volttal megy, konnektorba kell dugni, és elég neki indulás előtt egy órával elindulni, 2KW az kb 60ft, ha minden nap megy egy órát, megvan havi 2K-ból. amiről Integra beszél, az meg állófűtés, ami a jármű üzemagyagával (benzin vagy gázolaj) működik...az agyadat kellene már bebikázni... Tud a MarcsiWilma erről, hogy itt miket csinálsz?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz dragonfx #4831 üzenetére
Akiálóhelyzeti fűtést építa kocsiba készüljön be bikakábellel...ezt elmagyaráznád bővebben? ha bejön a minusz 20, indítsuk az 50 fokos motort, és menjünk hozzátok bikázni bömöst?
-
dragonfx
veterán
lehet pont ez hiányozna..mind1 én így gondolom...aki mondjk napaont ajár akocsival annak nem gond meg fütött garázsban áll.
Egyik távolsi ismimnek volt a fullos a6osában és dícsérte ő is..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
lsc
nagyúr
Hali
Pár évvel ezelőtt használtam merci unimogban programozható előmelegítőt , igen kellemes volt .Egyébként a katonai teherautók előmelegítője sem volt rossz /igaz te voltál a
"program" /, csodálom , hogy nem nagyon használják civil teherautókban .Dragonfx : Az unimogban volt 15 l körüli fagyálló , kb 5 perc alatt 40 fokos volt a víz . Amennyiben ennyit nem bír az akksi , akkor két- három "köszörülés" után is megadja magát.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Integra
titán
nekem nem traktor motorom van, úgyhogy ez kiesett
amúgy a webastora megcsinálták a teszteket, ha valaki rendszeresen használja és sokat áll hidegben az autója, télen nyári fogyasztási adatokkal számolhat simán, ha időben mindig bekapcsolja. és a motornak is jót tesz természetsen.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gebriel
veterán
[ Szerkesztve ]
-
TexT-BoY
addikt
válasz Zozzant #4821 üzenetére
barátom Skoda SuperBje meg anyám kolggeinájának a Passatja kurva csöndes. 100al suhanva csak a legnagyobb gödröket lehet észlelni, ez picit engem megis riasztott, zajtalanul lehet vele száguldozni és a sebességet sem érzi annyira az ember fia. Toyota Avensis, Honda Accord is hasonló alomba tartoznak, uj avensisbe meg accordba ültem bár az accord az S-type volt, de zaj nem sok jött ki belöle. Szerintem mindenképp ebben a kategoriában nézelödj.
-
fokukac
nagyúr
juteszembe, a keresztanyámnak tegnap megjött a lexusa...
bár még nem tudtam kipróbálni, csak beleültem 2 percre.
de szép, tényleg.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
Zozzant
addikt
Melyik népautónak a legjobb a hangszigetelése futómű szélzaj zörgés stb? olyan autót szeretnék venni (lecserélni fiatalra a régebbit) ami ebben tökéletes. Túlérzékeny a fülem
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
plömplöm
őstag
válasz TexT-BoY #4805 üzenetére
"ha haladtok és bepárásodik"
légkondit bekapcsolod, belsőlevegő-keringetést (ha hüjemódon bekapcsoltad akkor) kikapcsolod, szellőztetőventit erősebbre kapcsolod. dehát normális autóban ez egyetlen gomb egyszeri megnyomása ugye...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Integra
titán
én indulok ahogy tudok, alacsony, de folyamatos terheléssel, max 2500nál elváltok és igyekszem folyamatos tempót menni, így melegszik fel leggyorsabban a rendszer.
én nem pártolom a sok-sok perces állóhelyzetes motormelegítést....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rick4
félisten
válasz hobizoli #4807 üzenetére
mert tul hideg a viz ahhoz, hogy a termosztat kinyisson es legyen a futoradiatorban vmi langyi viz...szerintem minden autónak külön körön van a termosztát-hűtő, meg a belső fűtés... legalábbis a normálisabbaknak igen..
-
hobizoli
nagyúr
En ugy szoktam, hogy bepoccintem a vasat, aztan amig levesem a jeget rola, addig is vmit melegszik az oil es a viz. (Ha nem kell vesni akkor is megvarom amig visszaejti hideginditas utan a fordulatot 1500-rol 800-ra, ez kb 25-30sec) Aztan elindulok ~2k rpm-nel elvaltogatva. Egesz addig, amig a mutato nem mozdul ki -ez altalaban sacc/kb ugy 40-50fokot erni-, hiaba is tolod ra a futest meg a ventit a szelvedore, mert tul hideg a viz ahhoz, hogy a termosztat kinyisson es legyen a futoradiatorban vmi langyi viz, tehat addig a radiatorban piheno csont hideg viz "hojet" kuldod a szelvedore.
Amire kierek az M5-re (~3km) mar ~uzemmeleg az oto, ~fel uttol mar lehet tolni a futest is a szelvedore, mert van vmi melegvizszeru, ami ugy ahogy ad futest, ez 1-200m alatt le is tolja a maradekot es azt a parat, amit kilehetgettem addig es raugrott a szelvedore.
Ha menet kozben beparasodik a szelvedo, akkor kapcsold ki a belso levego keringtetest, azaz kintrol jojjon be levego, es a venti menjen 1-sen vagy 2-sen, reszben a szelvedore, reszben az utasterbe.tiv61us otletet meg csak 1-2x lehet eljatszani, azt is olyan novel, aki hagyja
hobizoli
több drón kell ;P
-
TexT-BoY
addikt
Volan egy kérdés most hogy kezd hülni az idő...
Mi a jó a kocsinak? ha beinditja az ember, lekapargatja a havat jeget aztán beül, elmegy.
vagy ha beinditja az emberfia aztán közben megy a fütés és azalatt kapirgál?
Az óránkénti 1-2literes fogyitol most vonatkoztassunk el (a Focusba tuti ennyi hideg motornál, koxon fütve+klima on, +ablak fütés-->2l/h). Szoval szegény vasnak mi tesz jót?
Illetve ha haladtok és bepárásodik mi a jó megoldás? nem összetapcsikolni az üveget ofkorsz, de mi a jó?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Aktív témák
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- Politika
- Bittorrent topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- További aktív témák...