Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz Dr. Ernő #483 üzenetére
pletykák szerint
Noss. Amiröl te beszélsz az a Faceflitt elötti időszak, amikor valoban az index a lökősbe volt.
tenyleg vigyázni kell a fokákkal, de csak a fehér, metálszürke, piros szinüekkel, ugyanis flottában ezeket vitték igazán, TDDI motorral vagy 1.6benzinnel, rendszerint ambiante vagy trend felszereltséggel. a többitől szerintem nem kell félni.
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-
TexT-BoY
addikt
A preludbe 30k volt a bixnenon , most mondhatjuk hogy olcsohusnak hig a leve, de eddig eggyetlen hátránya volt: a bukoláma maitt a trafot nemtudtuk eddig ugy elhelyezni hogy a lámpa tökéletesen müködjön (a bukó funkció hanyatlik, nem a világitás)
fokukac: a 162lovas VTI sem szarrávan huzva, inkább tulvezértelnek mondanám, illetve kihegyezettnek, de ezeknél többet is kilehet csikarni, lásd Csoki aki már 162lo fölé vitte az 1.6 VTI-t.
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
nem nincs, fogyszoro mosás 2naponta minden további nélkül megvan, az aut, magasság állitás nincs, de szerintem elég ritka az olyan rendszer 90-100ért is ami ezt tudná, de cáfold ezt meg egy link segitségével.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz DeadMeat #778 üzenetére
Elég ha délután lemossa a vasat, aztán éjszakára a csillag garázsban parkol, reggel megfog lepödni, imho rohad az uj Citynk és rohad a prelude uj brembo féke is szomoru.
Lehet BMW-t kéne nekünk is venni, dobfékkel mint amilyen a fiatal urnak van és egyböl nem rohadna a féktárcsa... Gonosz OFF.
Imho2 apám Focusának a hátsó féke se rohad lévén az is dob node teljesitmény sincs (lásd 316i)
-
TexT-BoY
addikt
Ám legyen, amig nem lesz autom megigérem hogy nem fikázom a 316i-jét a kollegának. Különbenis védd meg az elvtársat, elvégre BMW az BMW, de bennem nem kelt ez különösebb birtoklási vágyat, ami tény azt mindig elismertem. A BMW-t mint márkát soha nem fikáztam, nem vontam kétségbe az M power és még csak azt sem mondtam hogy de ott a honda Type-R szériája (mivel tudom hogy más kategoria, ellentétben drgaonelvtársal), de továbbmegyek, olvasom a BMW topicot és elismésem minden normális BMW tulajnak, akik megtudták venni a peresztizs (a márka persztizsére gondolok nem feltétlen egy E36 által nyujtottra) melett a motort is. Részemröl még kialakuloban van a dolog, de ha találnék valami komolynak mondható, nem halott e36-ot sor6 motorral ( ccmtöl eltekintenék jelen helyzetben), de ha arra nem fog telni nem ülök be egy szánalmas 316osba (most jönni fog dragon és megvédi hogy ez nem akár milyen motor, ez jobb, szebb gyorsabb, ám legyen akkor péntek 10óra, hajógyári sziget, kilehet álni a Corolla AE86 al, aztán meglátjuk hány autót kap, de szerintem egy 1.5 karbi Civic is bealázza.) Itt jön majd a többi ember, nem a gyorsulás a fontos, és valoban, ezen tul lehet tekinteni, de jelen esetben vonatkoztassunk el minden mástol, és ne kezdjük el boncolgatni a többi hiányosságot a BMW részéröl.
NA de visszatérve rám, ha nem lesz pénzem a karbantartásra és a pofozgatásokra akkor nem lesz bmw, akkor lesz egy suzuki vagy egy 4gen Civic amit lehet ütni vágni és igénytelen. Számomra most kezdődik a játék, jövöhéten kezdődik a tanfolyam, aztán pillanatok alatt kiderül hogy én mi tudok felmutatni. Szélsőséges esetben 5x fogok bukni rutinon.
Mégvalami, dragon nem szeretném fikázni, nem erröl szólt, inkább tekincsd ugy dragon hogy a typot szapultam, a tied különösen szép és igényes, le a kalappal. Most pedig visszavonulok, de azért olvasom majd a sok szánalmas szakértést amit elöadtok itt.
Ahogy olvasom szar anyagbol van a féktárcsa ezért rozsdásodik, a következő epidodban pedig már nem a tárcsa a hülye hanem az user mert a takaritás után nem megy 5-6km-et hogy szépen megszáradjon minden, részemröl meg a törölgetésre szavazok, ahoz meg nem kell menni, bár a fránya tárcsa ''rohadni fog''. Kiváncsi vagyok mi jön még, elöször az hogy E36ba nem volt sor6 most ez. Mi lesz még?
-
TexT-BoY
addikt
válasz dragonfx #1440 üzenetére
preluderöl szó sem volt.
Amugy azok amikok felsőkategorások, és nem nagyon tartják számon, föleg az áruk miatt:
Rays, technomagnesio, barracuda, enkei, hijoin etc
Amugy ha olcso és strapabiró felni kell akkor OZ és Momo egyértelmüen alternativa, csak kicsit nagyvállról veszed a felsőkategóriás szó jelentését. Egy gyári felni nagyon is tudatosan és minőségileg van előállitva, nézz utána hogy egy M-es bömbi gyári felni pontosan hány kiló, aztán nézd meg a momo felnidet, vagy nézz meg egy kovácsolt alu rays felnit, nem minden a kinézet. Amugy nincs bajom továbbra sem veled, sem a momo course felnivel Az eggyik kedvencem. Tanuld már meg hogy mi felső, alsó és középkategoriás.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz #00809728 #1460 üzenetére
azért mert láttál egy Török Yokohamát, azért még ugygondolom nem kell az egész céget leirni, nemde? Az a Yokohama egyértelmüen nem az eredeti minőséget adja.
dragon: Amugy a Rays az egy elég komoly cég, drágább a 4felni mint a BMW-d de olyan is...
a felsorolást pedig befejezte Integra, azthiszem igy teljes a kép.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz dragonfx #1734 üzenetére
Kedves barátom a Dihacsuval, a Sabednél dolgozik ( magyarország eggyik legnagyobb betonpumpás, szállitmányozós, darus cége), onnan tankolja jomaga és sokan mások ( Mondeo TDCI, PDTDI-k sokasága és sorolhatnám az ös régi kopogós dizeltöl a legujabb CRDI csodákig), probléma mentesen, sőt mindenki azt monja hogy az ott kapott üzemanyag sokkal kokszosabb és jobban mennek a vasak, ennyit erről. amugy literjét hasonló árakon veszik mint amit a Dodi irt.
-
TexT-BoY
addikt
NA srácok eljött az idő, a pénz már megvan, a jogsim 10héten belül meglesz (hacsak megnem halok), van durván 1.000.000Ft-om autóra, valami olyan autót szeretnék ami nem nagy, és müszakilag rendben van. Ha nincs rendben akkor rendbe teszem, de akkora joval olcsobb autót nézek, ötletek? netán ismerős eladó autók, aminek tudni lehet az előéletét?
-
TexT-BoY
addikt
válasz DeadMeat #2075 üzenetére
első sorban japán, másodsorban valami europai is jo de akkor már legyen benne turbo?!
Félre a tréfát, bármi érdekel, azért mert honda és japán fanatista vagyok, még nem zárkozom el mástol. Annak pedig külön örülnék ha hátsókerekes lenne tudom álom álom...HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz #00809728 #2079 üzenetére
Prelude van ugyebár a családban, ismerem is a 2-3-4gent ebböl kifolyolag nem szivesen vennék, illetve vennék, 3gen 4WS-ért 600-700at kiadok, ha olyan állapotu, és marad tuningra is.
Esetleg 4-genbe is belegurnak, de csak 2.2Vtec 4WS érdekelne, olyat meg nem adnak el amit érdemes megvenni.az 1milkát sem egyszerü összedobni, nemhogy még M3 meg M5 valami E36 20i viszont érdekes lehet.
-
TexT-BoY
addikt
válasz #00809728 #2081 üzenetére
Hát igen a sor6 20i ami engem felcsigáz, Ha lenne egy akkor arra lecsapnél, japán ide vagy oda.
csak Civic és CRx van ebben az árban Amugy A corsát néztem, nem zárkozom el ezektöl sem csak a szánalom autoktól lásd e36 316, vagy Fastra 1.4 vagy Skoda 1.4HTP mocival stb.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz Gebriel #2091 üzenetére
mert a BMW, de még az opel is erősebb 2.0át dobott akkoriban piacra, de tovább megyek, a honda már 90 elött is 140lovas 2.0ával jött a piacra, aztán az 1.6 120lovas autokat nézve meg....
szoval nem szeretnék nevetség tárgya lenni, senki elött, ezzel meg mindenki elött az lennék (pedig szép )
-
TexT-BoY
addikt
válasz zolika76 #2093 üzenetére
a nissan el franciásodott,
javitanám: a Chevrolett nem gyárt számomra autot amióta volt az az 1csillag áthuzva teszt az aveonál... a Daewoonak volt 1-2 jo huzása, pl 800as marutibol származó motorral szerelt matiz, Chevroletet nem vennék. (bocs dabdab félreérhető volt)
az opel az maradt ami volt, inkább nem is kommentálom, felejtő
Mazda és Ceed tölem 1-1szavazat, Ceedet volt szerencsém egy nyilthétvégén vezetni, azt kell mondjam zsir, és a 7év gari is nagyon pozitiv, meg szép is.Gabriel, mellözük egymást, ugy érzem nem egy dologra forog az agyunk, nem bohóc autót szeretnék, egy szép állapotu, nem feltétlen 150LE-s de hamár 2literes akkor legalább 140LE-s, müszakilag jo állapotu, nem Tesco tuningos, kellemes autót szeretnék, szerinted az általd linkelt opel, a gagyin összefjukált belsőtér tuningjával és gagyi külsö spoilerezésével, ebbe beletartozik?
-
TexT-BoY
addikt
válasz Gyuri27 #2106 üzenetére
ha nem sietős a dolog neki és bejönne a jazz érdemes megvárni 2008ban az uj jazz-t 1.3 vtec mocival, azt igérik hogy 3.6literes fogyasztást lehet vele majd elérni országuton. mellesleg 100Hp, Ha meg kicsit többet költ az ember ott az 1.5 VTEC 130paci... az meg nagyot fog lépni. Anyámat már most oltom rá hogy a city csereszabatos lesz 2008ban mert lassan 3éves.
Uj fordot nem vennék, bár az iosis gyönyörü... De amióta apám havonta látogatja a márkaszervizt kicsit nevetségesnek tartom.
-
TexT-BoY
addikt
válasz Gebriel #2108 üzenetére
nem, csak az egy jól sikerült autó volt, ami nem fosta össze magaát minden sarkon.
Számomra milyen autó elfogadható? Irtam, ne legyen Tesco tuning rajta, kivül belül gyári állapot, max egy sötétités, ne leygen benn gagyi kormány, vagy raid/momo vagy gyári.
a motor ürtartalma legyen összhangban a Löerőkkel. Fogyasztás ne 20liter legyen. Ha költeni kell rá akkor 3-4kiló, ha nem kell rá költeni akár 1millió. Láttál már japán tuning civicet vagy hasonlot? nézz be a japán topicba és nézz meg pár képet, eltér a német giccs tuningtol amit általába követnek a tulajok (tisztelet a kivétel). Aztán tudni fogod milyen autot keresek, vagy épp mi a célom.Dead: elég sok giccs tuning Opelt látni idehaza, a Cult soc. tuning az más, de az sem az én vonalam, a végtelenül nagy felnikkel és lepucolt kasznival. De kétes amit irtam, jogos.
Nálam a tuning valahogy ugy nézne ki ha lenne jo alapom: 15"os felni, ráültetve a futomü, egy 30%os sötétiés körbe, gyári fény ujraélesztve, beltér abszolut gyárin hagyva, aztán meg motorba bele nyakig... egyedüli átalakitás hogy egy 4000k-s xenont bedobnék még szivesen, a normális szettek közül, de se lexus lámpa se projektoros elsőlámpa nem kell etc.
-
TexT-BoY
addikt
válasz fokukac #2116 üzenetére
hm xedos 6, nem is gondoltam rá, a hétvégén megis nézünk 1-2 példányt.
[bár csak1.6]
[bár emmeg otomata meg sok kilomééter meg satöbbi, de fazonra zsir]
a Xedos 6 elég szimpinek tünik, még 1.6al is mert az 1.6 is 114 paci, első autonak még az is elmegy szerintem. 323fnek még utána nézek.Dead ez drága de nagyon ütős...
ez pl fasza:minden földijó benne van és nem is üti ki az ára a biztit.
-
TexT-BoY
addikt
válasz dragonfx #2227 üzenetére
Az AE86 könyebb és erősebb is a te 316odnál, és mellesleg van alatta elég határozott speer is, de ennek ellenére ha hátul van 2ember akkor olyan nagy lesz a suly hogy egyszerüen csak nyikkan eggyet az autó és kilő mint állat, amikor haver gyakorolta a 4fővel való autokázást ezt 1-2alkalommal benézte, de ma már ugy is keresztberakja az autót hogy 4ember ül benne. De érte nem 1 kellemtlen meglepi.
-
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
szánalmas teljesitmény kontra azt rebesgetik hogy a világbol kimegy.
Corsa vagy Kadett kaszniban talán még jól is megy (IMHO)a garage amit linkeltetek az nagyon Tokyo Driftes kemény lenne idehaza is az ilyen parkolo, bár a kormányt nem szivesen hurcolnám a suliba
IMHO nehéz lehet az ilyen parkolóházakban driftelni.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
te meg nagyon okos felnött, megmondom én neked hogyvan rá papir, tudod swappolta a mocit, és megmaradt a gyári, bedobja a csomiba és máris átment az eredet vizsgán a kocsi, csak 1-2ezrest kell csusztatni a csávesz zsebébe. Van még kérdés?
Én sajnos nem vezettem, de ugy gondolom nem maradtam sokmindenről le.
Not offense de ne legyél már naiv, vagy ha már az vagy ne nézz engem madárnak mert fiatal vagyok, ok? köszi.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz Gyuri27 #2431 üzenetére
Az a rendőr aki a PIROS SUZUKI forgalmit lapozgatja a FEHÉR HONDA melett és mindent RENDBEN talál az szerintem igazán nem fog érteni a motorhoz ilyen szinten. Mielött mondanád hogy persze de ilyen rendőr nincs, pedig van, ott voltam láttam és majdnem besirtam (a nevetéstől), egy törött szélvédővel fogott meg minket a rendőr, de minden mást rendben talált és mondta hogy legköezelbb meglátja igy az autót akkor abbol KPM lesz.
NA szoval az ilyen tetvőr nem fogja levágni hogy mi a helyzet a motortérben, és mentünk már át határon is ugy autoval hogy egy szám sem eggyezik (és vissza is jöttünk).HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz hobizoli #2433 üzenetére
Ha nem tévedek az autóval kapcsoaltban ez volt 900.000-ért árulva használtotóón, akkor beszéltünk a sráccal nem volt rozsás a helyzet, teljesimtényt nemtudott meg ilyesmi. Amugy az autót nem ismerem (szerencs, nemszerencse), de majd megkrédezem Bishoppot hátha töle ered a dolog.
Rick, Gyuri, kicsit kiforgatjátok a szavaim, azért mert jo gumi profil méslyéged van meg ilyesmi még nem leszel isten és más sem feltétlen hibázott. A motor csere feltétlen rossz müszaki hátteret jelképez? Lásd _seth_ kollega, meghalt a moci, de amugy az autó jo állapotba van , swapol egyet, és egyböl bünöző lesz, nemáár.
-
TexT-BoY
addikt
Legaláisan magyaroszágon sosem lesz benne... Legalábbis hondnál soha nem tudod megjátszani ezt, mert itthon nem lehet. Németországba bedobod a vasadba az integra motort, a TÜV bevizsgája hogy nem-é kendács, ha mindent rendbetalál és a fékeket meg a futomüvet is a motor teljesitmény növekedéséhez igazitottad akkor már mehet is a forgalomba. De idegaza nincs ilyen tudtommal..
-
TexT-BoY
addikt
válasz Gyuri27 #2453 üzenetére
De, abszolute igazad van, de sok ember ugyvan vele hogy mennyen faszán, aztán majd az oszlop megfogja...
Félre a tréfát, persze szükségvan fékre, a kasztni megerőssitésére, nagyobb kerekekre, futomü modositásra. De legyél öszinte aki a motort "tuningolgatja" annak fussa ezekre? Nem, de a motor sem lesz olyan teljesitményü amit az emberfia elérhet. Remélem érted amit mondok, ha valaki mégis ráköltene egy turbositásra a Décsinál 1milkát, utána meg nem vesz alá féket az meg tényleg a hülye vagyok kategoria.
Nekem egy 1.6 SI honda elég lesz minden esetre , elöször futomü, utána meg fék amit szivesen agyusztálnék, a motorhoz meg majdnem fölösleges nyulni ha olyat fog ki az ember.IMHO rendszerint ha mégis komolyabb teljesitményt érne el az ember fia akkor befigyel a jobb váltó mert muszáj, meháá banyek olyat épitettem hogy nembirta a vátóóó tessó... IMHO2 meghaloban van a Prelude váltoja, nem szeresse a second shiftet mondhatni kattog egy kicsit, de időben még nem jelentkezik a hiba, most keres haverom is Integra váltómüvet
-
TexT-BoY
addikt
válasz hobizoli #2473 üzenetére
Szerintem semilyen?!
Tudom megintcsak honda, de ha halottál már Csokirol akkor tudhatod hogy ő mennyire otthon van a témába, és mit tud elérni egy szivó mocival is. De még ő is kirhögöi hogy eggyesek milyne lehetetlen LE-ket álmodnak meg. (többek közt mi is).
Az a lényeg hogy ez vagy nem egy sima csippelés, vagy nem 10%.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
hobizoli, te kérdezted mivan azzal a kék 1.6ESI-vel amit a KPM-esek világitanak a kékfényben.
Most beszéltem Bishoppal és ő azt mondta hogy a tulaj eleve hülye volt hogy kiment. Amugy nem vonták vissza a forgalmiját, szoval járhat vele a srác, de behivta a KPM?! szoval igazándibol én sem értem hogy msot akkor ebben mi a büntetés.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
Te elvileg egyetemista vagy nem? és te nem tanultál statisztikát? szerinted mi kell az ÁTLAG sebességhez?
Apám nem ritkán megy napi 1000km-et (és még dolgozik is) oylkor akár 80-90es ÁTLAGOT is elér fed comp szerint, és ez már olyan vezetés amit szerintem sose tudnál megismételni utána. Mellesleg ez egy 1.6os Focus olyan futomüvel hogy khm szomiszo de fasorba sincs egy opel futomü sem. Bár a fék ezen is csak elöl tárcsa, na mind1. Szoval ezt a 140es átlag témát gondold át mégegyszer.Megjegyzem 1.3as autoval kevés van amivel el lehe thinni hogy valodi gyorsulás történik. 1-2turbos auto, vagy monjuk GTI suzuki, azon kivül nehezen hiszem el hogy egy 1.3 bármiylen SPORT teljesitményre képes.
-
TexT-BoY
addikt
válasz fokukac #2584 üzenetére
ez a 7.8 ez specifikáció és csak akkor igaz ha jol vezet egy ember, mert ha valaki bepánikol a helyzettöl akkor szerintem ez SOKKAL több lehet mint az általad irt fékut, azt pedig nem számitottad bele mennyit hevülnek a fékek ilyen távon, netán az ABS menynivel hoszabbitja meg a fékutat...
Amugy timeslipen 50méteres fékutat irnak átlagosan alap 100km/h-ról amit reakció nélkül számitanak ugye, és semmel látható hogy még egy CTR fékutja is minimálisan de megnő és igy lesz 40méter...HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz hobizoli #2593 üzenetére
egyfelöl a 20éves kadett nem mai járgány, 2 a 100rol 42m.be számitani kell azt is hogy észleli a bajt, ez pár tized mp, aztán átgondolja mit kell tennie, még pár tized mp, és a végére jopár mp eredménye lesz mire cselekedett, és az autót megállitotta. Ez nagyon kevés autovezetőnél fér bele a közutakon.
-
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
válasz dragonfx #2605 üzenetére
elöttem most vágtad el magad, ezzel a 42méter dumáddal. A legközelebbi timeslip mérésre légy oly kedves és menny(mennyünk el) én kifizetem neked, de utána szerintem eláshatod magad. Az fix hogy te 50méter alatt sehogy nem álsz meg. ez a nagypályás duma meg kicsit erőss nemgondolod? Tudom fogjam be, de lehe thogy biztonságosabban és gyorsabban vezetek mint te holott jogsim sincs. Én legalább nem járok majd ugy mint te.
Amugy mentem én már gyors autoval, gyorsan, városban, de minden piros lámpánál meg tudott álni vele a srác (asszem talán pont a forumrol volt pumpi? de nem 100% lehet más volt, nem ma történt).
Neked érdemes lenne egy-két vezetés technikai tréningre elmenni, "aztán rájönnél hogy nincs a kerités is kobaszból. "HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
most épp nem shet a téma hanem fx barátunk képes megálni kevesebb mint 40méter alatt, reakció idővel, 140rő... ezen folyik a vérengzés, mert ez már tényleg akkroa hülyeség. az hogy olyan gyors mint a szél még csakcsak , dehogy ugy áljon meg mint ahogy más a betonfalba ütközve, azért az már noneszensz.
-
TexT-BoY
addikt
PReldudet ne....
Csak ha a forma nagyon bejön és nagyon belehabarodsz akkor vedd meg, ha a hondátol elvárt minsőéget , és megbizhatóságot várod akkor kerüld el nagy ivben. max 4-5gen 2.2 VTI 4WS-t vegyél, mert oylat senki más nemtudott, amugy keress valami mást. hpreludet olvasd át egy picit 2gen hibátlan volt 3-4gen tulajok sirnak nagyon mert csak a költés megy a kocsira.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-
TexT-BoY
addikt
Inkább privát ment, publikban csak annyit hogy a 600 kiló valoban tulzás az 1000 vs 1400kgnál mert az csak 300 kiló elnézést ha valakit tulzottan félre vezettem volna, de ahogy látom te is eggyetértesz abban hogy a lude kissé vérszegény a 0-100as sprinten.
-
TexT-BoY
addikt
szerintem nem lesz, nem akar magának a lambo, audi, merci, bmw egy ilyen potenciális ellenfelet. Szerintem tisztába vannak azzal is hogy pár NSX került europába és minden verseny pályán fölényesek. 350Z-még elment, az nem volt olyan speckó, de skyline GTR már nem jött europába, azthiszem te is tudod miért nem hoztak, szerintem ez ujra erre a sorsra kerül.Hiába meg kell tanulni jobb kormányos autót vezetni . akkor lehet Lambot meg Ferrarit alázni, egy szaros japánnal. Amugy szerintem megkéne várni a hivatalos sajtó tájékoztatot.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest