- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz TexT-BoY #4805 üzenetére
"ha haladtok és bepárásodik"
légkondit bekapcsolod, belsőlevegő-keringetést (ha hüjemódon bekapcsoltad akkor) kikapcsolod, szellőztetőventit erősebbre kapcsolod. dehát normális autóban ez egyetlen gomb egyszeri megnyomása ugye...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Integra
titán
én indulok ahogy tudok, alacsony, de folyamatos terheléssel, max 2500nál elváltok és igyekszem folyamatos tempót menni, így melegszik fel leggyorsabban a rendszer.
én nem pártolom a sok-sok perces állóhelyzetes motormelegítést....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hobizoli
nagyúr
En ugy szoktam, hogy bepoccintem a vasat, aztan amig levesem a jeget rola, addig is vmit melegszik az oil es a viz. (Ha nem kell vesni akkor is megvarom amig visszaejti hideginditas utan a fordulatot 1500-rol 800-ra, ez kb 25-30sec) Aztan elindulok ~2k rpm-nel elvaltogatva. Egesz addig, amig a mutato nem mozdul ki -ez altalaban sacc/kb ugy 40-50fokot erni-, hiaba is tolod ra a futest meg a ventit a szelvedore, mert tul hideg a viz ahhoz, hogy a termosztat kinyisson es legyen a futoradiatorban vmi langyi viz, tehat addig a radiatorban piheno csont hideg viz "hojet" kuldod a szelvedore.
Amire kierek az M5-re (~3km) mar ~uzemmeleg az oto, ~fel uttol mar lehet tolni a futest is a szelvedore, mert van vmi melegvizszeru, ami ugy ahogy ad futest, ez 1-200m alatt le is tolja a maradekot es azt a parat, amit kilehetgettem addig es raugrott a szelvedore.
Ha menet kozben beparasodik a szelvedo, akkor kapcsold ki a belso levego keringtetest, azaz kintrol jojjon be levego, es a venti menjen 1-sen vagy 2-sen, reszben a szelvedore, reszben az utasterbe.tiv61us otletet meg csak 1-2x lehet eljatszani, azt is olyan novel, aki hagyja
hobizoli
több drón kell ;P