- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
TexT-BoY #4805 üzenetére
En ugy szoktam, hogy bepoccintem a vasat, aztan amig levesem a jeget rola, addig is vmit melegszik az oil es a viz. (Ha nem kell vesni akkor is megvarom amig visszaejti hideginditas utan a fordulatot 1500-rol 800-ra, ez kb 25-30sec) Aztan elindulok ~2k rpm-nel elvaltogatva. Egesz addig, amig a mutato nem mozdul ki -ez altalaban sacc/kb ugy 40-50fokot erni-, hiaba is tolod ra a futest meg a ventit a szelvedore, mert tul hideg a viz ahhoz, hogy a termosztat kinyisson es legyen a futoradiatorban vmi langyi viz, tehat addig a radiatorban piheno csont hideg viz "hojet" kuldod a szelvedore.
Amire kierek az M5-re (~3km) mar ~uzemmeleg az oto, ~fel uttol mar lehet tolni a futest is a szelvedore, mert van vmi melegvizszeru, ami ugy ahogy ad futest, ez 1-200m alatt le is tolja a maradekot es azt a parat, amit kilehetgettem addig es raugrott a szelvedore.
Ha menet kozben beparasodik a szelvedo, akkor kapcsold ki a belso levego keringtetest, azaz kintrol jojjon be levego, es a venti menjen 1-sen vagy 2-sen, reszben a szelvedore, reszben az utasterbe.tiv61us otletet meg csak 1-2x lehet eljatszani, azt is olyan novel, aki hagyja
hobizoli
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest