Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #280 üzenetére
Mert trendi - ebben a legmélynövésűbb ember is nagynak érezheti magát és kész
Ja és szokták azt is mondani, hogy nagy és biztonságos, meg hogy ebben fér csak el a nagybevásárlás...
No flame, egyszerűen úgy gondolom, hogy városi használatra terepjárót tartani nemhogy luxus, hanem egyenesen villogás..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #283 üzenetére
A csúcs az, amikor az RTL-en a Répa Kata tesztel terepjárót és arról áradozik, hogy milyen frankón elférni benne... Még a hidegrázás is utolér, azonnal viszketni kezd az ujjam a távlökőn és már csatornát is váltottam...
Soha nem voltam oda a böszme autókért..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Pontosan emiatt vagyok kibukva az ömlengésein
kircso13: nem egészen három hónapja vettem autót, ez idő alatt kicsivel több, mint 4000km-t tettem bele - az átlagtól talán kicsit több
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz kircso13 #290 üzenetére
Annyira már nem bejáratós a jószág, mert 10 éves és van benne pár kilométer
Inkább nekem kéne még bejáratódnom - első autó, tavaly augusztusi jogsival"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Kavics felverődés ellen rakják fel, szerintem is ronda, nem passzol az autókhoz - de hát ízlések és pofonok A két kiugró ''szemöldök'' szerű izé pedig engem speciel kifejezetten zavarna az autó orrán
Arról nem beszélve, hogy hamarabb találja meg a szélvédőt a tetű kavics, minthogy az orrát cseszné el a gépnek, pont ott, ahol ez a valami véd... Egy hónapja sincsen, hogy szélvédőt cseréltettem, de már megtalált egy szaros kavics, még jó, hogy a jobb oldalon és az ablaktörlő nyugalmi helyzete alatt, nemkicsit szökött fel a vérnyomásom, amikor felfedeztem...
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Már kerestem a helyi szakértőt, a dunaújvárosi lakásból otthont áruháznál rendel, de sajna még nem találtam ott
Szerk.: furmányos nyelv ez a magyar...
-
Bubu79
addikt
válasz [HUN]Tyson #743 üzenetére
Nézd meg a bal első ajtó illesztésit a Passatnál
Pedálrend az Opelnél - kicsit közel vannak a pedálok egymáshoz, viszonylag szűk a lábtér ( szigorúan szvsz )
-
Bubu79
addikt
válasz [HUN]Tyson #748 üzenetére
A Passat nagyobb belül, bár az Opel sem túl szűk...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz [HUN]Tyson #750 üzenetére
Sajna a szériahibákhoz nem tudnék hozzászólni, én csak időnként hajtok egy céges classic caravan 2-t ( 1.6, benzines ), most négy éves - van benne 130000km, és azon kívül, hogy eszegeti az olajat, más nincsen vele...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #758 üzenetére
Azért abban megegyezhetünk, hogy egyikőnk sem olyan autót hajt, amit csak nagy bevásárlásra vett a gazdája Nem véletlenül van bennük sok km, ezeket nap mint nap használták az előző tulajok is és én is használom - 26-án múlt három hónapos a gép nálam és már több, mint 4200km-t tettem bele... Annyi talán nem lesz beletéve évente, mint ezelőtt, de fog bele menni rendesen
-
Bubu79
addikt
válasz TexT-BoY #781 üzenetére
Hű de mekkora tapasztalatunk van sok ezer kilométerrel az anyósülésen - mindenből...
Tudod megérteném a fikázást, ha saját verdád lenne, hiperszuper csili-vili.. De így...
Mellesleg elől lehet, hogy nagyobb tárcsaféke van a 316i-nek, mint akármelyik mostani tesco gazdaságos rettenetnek... Ha látsz egyet nyugodtan bámulj a felni mögé..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz TexT-BoY #823 üzenetére
Hadd kérdezzem meg - ültél már valaha is 316-ban? Csak kíváncsiságból... Mert az a legtutibb dolog, amikor valaki úgy formál véleményt és szánalmasozza a technikát, hogy még csak papíron látta, esetleg elsuhant mellette...
-
Bubu79
addikt
Üdv
Tudtommal nem szabad még ennyire sem eltakarni a világító berendezést a gépen, és a rendszámtábla is takarva van, nem lehet leolvasni Kikapsz egy kötözködő fakabátot és már írja is a cetlit...
-
Bubu79
addikt
Sajna ez van - tényleg mázlid lehetett
Vannak vonóhorogra akasztható bringa keretek ( bár látom nincsen vonóhorgod ), ezeknél van kiegészítő pilács is, amit a vonóhorog aljzatába kell csatlakoztatni - de hát az nem kis pénzzel drágább, mint a mostani hevedered
-
Bubu79
addikt
válasz Gebriel #3520 üzenetére
Szerintem hadd ne kelljen kitérni arra, hogy mire elég az a 30 óra, amit gyakorlatban, vezetéssel töltenek a tisztelt sofőrjelöltek...
-
Bubu79
addikt
válasz Gebriel #3524 üzenetére
Valóban - aki kis mázlival/tanulással átslisszol a vizsgákon, megkapja a kis plasztik lapocskát már kész sofőr: pontosan tudja, hogy a forgalmi helyzeteket hogyan kell a lehetőségekhez képest a legjobban megoldani... Simán tekintheti magát a forgalom egyenrangú résztvevőjének, merthogy ugye megvan a jogsija, csak éppen két évig nem vontathat
Fel van készülve mindarra, ami az utakon várhatja és kellő biztonsággal képes eljutni A-ból B-be - akár egy 911-es Porsche-val is, kihasználva mindazt a teljesítményt, ami a kocsiban rejlik - ugye?Rutinra nincsen szükség a forgalomban, elég a 30 óra, kár is ennie magát a delikvensnek, hiszen megvan minden tudása ahhoz, hogy biztonságosan közlekedjen...
Szerintem nyugodtan olvasd át mégegyszer PeterkeT mondanivalóját:
"Arról nem is beszélve, hogy a közlekedéshez elsősorban ész kell, józan gondolkodás és felelősségtudat, és csak aztán motorerő."A KRESZ nemcsak a táblákról és az útburkolati jelek ismeretéről szól...
Az elméleti vizsga néhány kérdése pedig csak a jéghegy csúcsa - ne próbáljuk már meg kijelenteni azt, hogy aki azt megcsinálta már mindent tud a KRESZ-ről...
Szerk.: OFF
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy csak azért mert valaki megkapta a jogsit, ne essen abba a tévedésbe, hogy ő már tud vezetni... Drága a tanfolyam ez tény... De ez van - ha kell a jogsi, ki kell fizetni... Ne legyen 100-200 óra a kötelező, csak ne essünk túlzásokba a képességeinket illetően, csak mert már megvan a kis rózsaszín kártya...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Gebriel #3533 üzenetére
Szabálygyűjtemény...
Tényleg úgy gondolod, hogy elég a szabályokat ismerni ahhoz, vagy valaki kiszabaduljon a forgalomba? Szerinted az aktívan vezetők közül hányan mennének át egy KRESZ teszten, ha eléjük tolnák?
Belekapaszkodtál amol zárójeles megjegyzésébe, beszúrtál egy nyelvnyújtogatós smile-t és beböfögtél egy olyan mondatot, amiből az jött le, hogy a kinek jogsija van az már tökéletesen tisztában van a vezetés mikéntjével, hiszen ha nem lenne, akkor nem kapott volna jogsit...
Én pedig kifejtettem, hogy az, hogy valaki megkapta a jogsiját még baromira nem jelenti azt, hogy vezetni is tud... Mert nem csak a teves szabályok ismeretéből áll a vezetés, hanem más tényezőkből is...Verd csak nyugodtan a fejed a falba...
-
Bubu79
addikt
válasz Gebriel #3536 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett... Próbáld meg egészében értelmezni amol mondanivalóját és ne csak a szabályosra koncentrálj...
Elismerem, kicsit túllőttem a célon a beböfögéssel, de kicsit bökte a szemem sok egymás utáni kérdőjel, meg fejet falbaverős smile...Ez van
[ Szerkesztve ]
-
-
Bubu79
addikt
Ne vedd komolyan, csak nem tudtam nem lecsapni Tiv hsz-ére
A nővéremék két hete vettek Ceed-et, de eddig a sógor oda van tőle - előtte seat ibizával közlekedtek. Sajna túl sok tapasztalattal nem szolgálhatok, még bejáratós a dolog...
A sógor olyan 185cm körül van, de jól elfér benne állítása szerint és a család sem szorong benne"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #3665 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy sportkocsi, hanem azt, hogy családosnak megfelelő
Egyébként sem vagyok az versenyző típus
-
Bubu79
addikt
Csak egy kérdés - a haveroknak veszed az autót, vagy Magadnak?
A haverok mivel járnak, hogy ennyire nem mindegy, hogy mit veszel?"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Szerencsés vagy - én nem igazán tapasztalom, hogy normálisan kezelnének a forgalomban... Valahogy mindenki azt hiszi, hogy le kéne nyomni...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
E36 318i bömbi... Hiába mész normálisan, hiába állsz meg a zebránál ( nem gyenge, ahogy bámulnak a gyalogosok ), hiába közlekedsz úgy, ahogy kell, akkor is csak a tuskó BMW-st látják benned...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Nem hiszem, hogy a motor vagy az autó méretén múlna a mentalitás... Ha tolom neki ez is megy ( az aszfaltot nem tekeri fel... )
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #4095 üzenetére
Jóatyád meddig kergetett, mire hajlandó voltál átadni Neki a kulcsot?
-
Bubu79
addikt
Néhány kúton a hármas BMW is a ritka gépek táborába tartozik - nemigen tudják, hogy hol mennyinek kéne lenni... Lehet, hogy a kutasokkal van baj? Még jó, hogy a sofőr oldali B oszlopra rakott matricát a gyár a guminyomásokkal...
Inkább magam ellenőrzöm a nyomásokat, az a biztos... Érdemes a gumis után is elnézni egy nyomásellenőrzésre egy kúthoz - amikor kicseréltettem a nyári gumikat húzott az autó jobbra - mint kiderült ahogy esik úgy puffan alapon nyomott bele a fickó...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz Viszlát #4316 üzenetére
Vazzeeee... Megadod az elérhetőségeit a webshopnak, ahol ilyesmit árulnak? Muszáj lesz beszereznem egy garnitúrát a verdámhoz Ez üt, mint az ipari áram
-
Bubu79
addikt
válasz Viszlát #4320 üzenetére
Vigasztalhatatlan vagyok Feldobná a bimmer orrát egy pár ilyen előremeredő hello kitty-s iszonyat
Angel eyes... Amikor ilyet is kapni??
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz South Velen #4394 üzenetére
Pedig az üveghangon visító motor mindennek nevezhető hosszútávon, csak pihentetőnek nem
Olvastam valahol, hogy az 1,3-as Ignissel olyan 8-10 liter környékén közlekednek városban - én az 1,8-as motorral olyan 8,5-9 liter körül furikázok úgy, hogy közben nem pörgetem szét a gépet - bár el lehet tekerni 6500-ig ( ott szabályoz ), de sok értelmét nem látom...A biztosításom kicsit több ugyan, mint amit 1,3-ra kérnek, de üzemanyagban ugyanott vagyok és van tartalék is az autóban szükség esetén
-
Bubu79
addikt
válasz South Velen #4397 üzenetére
Passzolom a kérdést - nem vagyok szerelő - csak a saját tapasztalatomat osztottam meg veled
Hidd el, az 1,8-nak is szép hangja van - hiába nem sor 6, csak sor 4 Én jobban kedvelem az alacsonyabb fordulaton morgó motor hangját, mint a pörgős motorokét - de ez teljesen szubjektív dolog.
Azt nem mondom, hogy alkalomadtán nem esik jól egy kicsit meghajtani a gépet - elforgatni 5500-6000-ig, mert egészen jó kis adrenalinfröccsöt tud okozni, de hosszútávon, folyamatosan, zavaró - legalábbis számomra - a realtíve nagy zaj...
[ Szerkesztve ]
-
-
Bubu79
addikt
Ahogyan t1, én is kutyára tippeltem volna
Nem lett volna rossz látni a motorháztetőt sem, mert érdekesen mutat, hogy csak az egyik vese sínylette meg jobban az ütközést. Ha ott ment be a jószág, akkor meg is lett darálva rögtön...
Vazzee dragon lassú vagyok - én is pont azon filóztam, hogy hogy a bánatban tudott ott bemenni...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Khelben #4556 üzenetére
Khelben, Dumb: Vajon miért van az, hogy akárhányszor ilyen kép kerül elő, mindig kiderül, hogy a gazdája eszetlen hülyegyerek módjára versenypályának nézte a közutat? Teljesen mindegy mivel vagy, ha ész nélkül száguldozol a Hammer is rád gyógyul egy szerencsés ütközés során...
-
Bubu79
addikt
Nem tudom milyen kisautóról beszélsz - én részemről nem érzem úgy, hogy vállban, térdben, akármiben szűk lenne az autóm...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem vitatom, hogy más-más esélyed van autónként a túlélésre ( hiábavaló is lenne ), csak kezd baromira elegem lenni a topikban tapasztalható oltásból és abból, hogy mindig a bunkó, szar szemét BMW-sek tehetnek mindenről...
MINDEN autótípusban megtalálhatóak a csökevényes agyú sofőrök - ez ellen nem tudsz mit tenni...
Rohadtul rühellem a az általánosítást és a hátrányos megkülönböztetést csak azért, mert valaki olyan autóban ül, amilyenben..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #4562 üzenetére
Ha ez vigasztal én sem vagyok kis darab a magam 103kg-jával és 183 cm-vel...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Khelben #4564 üzenetére
Az igazán meglepő az volt, amikor beültem az egyik ismerős Citroen C3-ba hátulra... Ki sem néztem volna a kocsiból, hogy összehajtogatás nélkül beférek, erre bevágódtam, elfért a térdem, kényelmesen ültem és akkora fejtér maradt felettem, mintha katedrálisban ücsörögtem volna a padlón
Szóval időnként csalóka, amit az ember kívülről lát
Azért ez gáz - majd' 30 évesen nem tudok leírni két sort hiba nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Kövezz meg nyugodtan, de engem nem kicsit emlékeztet az ötös Bömösre...
Pff... Most olvasom a cikket - nem csak engem
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Lexusban nem vagyok otthon, valamiért a három betűs márka fogott meg inkább
-
Bubu79
addikt
Jaja, csajozós verda, kék és itt áll a kocsma előtt
lsc: Per pillanat foglalt a szívem - az vár lent a ház előtt, amire kölyökgólya korom óta vágytam
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #4599 üzenetére
Szép álmok ezek - ha megnyerem az ötöst esküszöm kapsz egyet ( Ha megígéred, hogy nem túrsz le az útról )
[ Szerkesztve ]
-
-
Bubu79
addikt
Ez biza tényleg szép darab
Veg1ta: lehet, hogy benzinfaló, de ha valaki megveszi, biztosan nem azért teszi, mert tesco gazdaságos gépre vágyik
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest