Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3703 üzenetére
Végülis ha szeret szervízbe járni, akkor bármelyik jó.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3708 üzenetére
Mivel a motorja és elég sokmindene Renault, nem hiszem, hogy a megbízhatóság etalonja.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3722 üzenetére
Hali
Az ADAC statisztikában miért ne bízzak? Ha valamiben a németek nagyon jók az a statisztika.Egyébként a 21. században még szerencse, hogy 60 ezret kibír egy kocsi.Amúgy ötletileg nem rosszak a franciák, csak a megvalósításba szokott hiba csúszni.[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz philoxenia #3723 üzenetére
Hali
Az első rugóit Ti cseréltétek,vagy még az előző tulaj? Ha meg annyira jó volt, miért kellett olyan "korán" eladni?[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3727 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy a Ford v. a VW jobb lenne,mint a franciák.Ezért nem tetszenek mostmár a Mazdák sem, mert azok is tele vannak Ford cuccokkal.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
A Crx bemutatója volt az első nyugati típusú autóbemutató, 91-2 körűl, amin részt vettem.Szhely egyik akkori legjobb szállodája előtt, bele lehetett ülni, kaptál prospektust,váááá... de rég volt. Azóta ez a kis "titkárnők porschéja" nagyon tetszik, még nem kizárt, hogy beujítok egyet.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Már Füge007-től is megkérdeztem, amelyik kocsinak bírja a futóműve az nem ezeken a sz@r magyar utakon megy?Az nem lehet,hogy esteleg kényes v. gyenge futóműre utal?Ez ugyanaz, mint a VW-sek egy időben a légtömegmérő hibákat a gázolaj minőségére próbálták fogni, csak hát a többi kocsi is ugyanazzal megy.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Hali
Így már érthetőbb,de én még akkor is egy Manitou által javasolt Corollát ajánlanék.Ha nem elhanyagolt,akkor teljesen megbízható,keveset fogyaszt,még az 1.3 as motorral is jól megy.Dízelt a helyedben nem nagyon vennék,mert az újabbak/ami megérné/ még drágák,a régiektől meg általában azért szabadulnak,mert drága javítani.Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
"a légtömegmérőnek meg mi köze van a gázolajhoz" Ezt nem értettem én sem,mégis nagy divat volt ezt mondani.Abban igazad van, hogy a sok kátyu jobban igénybe veszi a futóművet,csak az egyik meg bírja a másik meg nem. Csak a nem bírásról nem csak az utak tehetnek, szerintem."Minél egyszerűbb egy futómű annál olcsóbb a javítása...".A Corollámnak elől hátul McPherson a futóműve,de amikor 140 000-nél az egyik lengéscsillapító miatt cseréltem mind a 4-et,az azért annyira nem volt olcsó,pedig nem egy bonyolult futómű.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Az easytronic egy egyszerű váltó, aotomatizált kapcsolással, és tengelykapcsoló működtetéssel,kezelése szinte ua. mint egy automatáé.Látom egy igen kimerítő válasszal megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz dragonfx #4005 üzenetére
Hali
Az hatalmas újítás,hoy 1.4-es motorra rátesznek egy feltöltőt meg egy turbót,BMW az új 1.6-os széria turbós.Honda 1.6 Vti:160 LE;S2000 2.0 2000 LE;Toyota 1.8 TS 192 LE. Akkor Te miről beszélsz?Ja, és ezt a japánok már rég megcsinálták, nem most próbálkoznak.Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Hali
Tévedhetetlennek nem tartom magam,viszont ez a tényeken nem változtat.Én nagyon szivesen lennék német autó hívő, csak győzzetek meg!A BMW-nek pl.az M 5-ös motorja gondolom nem véletlenül kapta meg többször kategóriájában az év motorja címet, biztos nagyon jó motor.De ettől az még csak egy rétegmotor.
"hiába, csak nem egy 1.6os bmw...annál már a franciák is jobbat csinálnak..".Ezt megfogalmazhatnád magyarul, biztos velem van a baj, de eztt a kódot nem bírom megfejteni.Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Hali
Rick4;Dare2Live: eldöntöttétek márhogy milyen autót vesztek , ha már ebben a topicban vagytok?Az élet kegyetlen .
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest